4624
Operation Flashpoint
  • tpM
    ÁÁÁÁ émmeg lemaradtam :\ ,de ha jó láttam akkor 13an voltatok
  • joebacsi
    köszi srácok a maesti puffogtatást...kicsit almi vagyok még, demajd alakul :)
    j8
  • Esrohnoil
    Igen, még mindig ugyanolyan jó játék, mint amikor kiadták. :)
  • bakvarnyu
    Mostanában kezdem igazán megkedvelni a játék kinézetét.Kifejezetten tetszik.
    Főleg a járművek.
    Pedig amikor először megláttam pár éve.. hát azt hittem visszaviszem a boltba.
  • PhantomAss
    mondjuk én FFUR 2006 v1.96-tal nyomom-gondolom ez is megnyomja a gépigényt
  • Sanyix
    Nemtudhatod hogy gáz, mer nincs hasonló amivel összehasonlíthatod :)
  • Seaweed
    nah bazmeg mar ide is?!
  • bakvarnyu
    nekem is szaggatni szokott ugyanilyen cuccal, főleg amikor sokminden történik egyszerre.Pedig a látótáv csak 900 m-re van állítva. Elég gáz egy 5 éves játéknál
  • tpM
    1giga RAM-mal simán megy az jobban is. 1500látótáv Visual quality 8-9es környékén, a Preferences-ben a Texture & File Heap 8-ra, és a textúrafelbontást 512-re. így jól is néz ki és szépen el is viszi a gép.
  • Sanyix
    Hát az ai abban csal, hogy átlát a bokrokon. Amúgy én ofpben sima ak47-el képes vagyok akár 400 méterről is lelődözni emberkéket :), mondjuk aki játszik egy ideje az ugyanezt meg tudja csinálni. RPK-74 1p29 irányzékkal már 900 méter :) alap ofp-s sniper fegyvereket útálom mert lassúak, kevés a lőszer, és ezekhez képest mégis mindíg félrehord. RPK is szór egy picit, de viszont van hozzá lőszer :) PK is sima ironsightal ofp-ben 600 méterig egész jó.
  • I.C.ram
    Amiatt szaggat mert a látómezőt túl magasra állítottad. vedd le kb 1000 alá, és akkor jó lesz.
  • PhantomAss
    ya:) amúgy nem most kezdtem a gammát...már többször végigvittem:)
    vmi tippet tudtok adni hogy ne szaggasson a játék? tökmindegy hogy high vagy low detail, ugyanúgy beszaggat és elég zavaró
    amd athlon2400
    1 gb kingston ram 433
    radeon 9700 pro128mb
  • bakvarnyu
    Lényeg az, hogy nem szabad magadra felhivni a figyelmet.Ha mar eszrevettek akkor mar cumi van. Hasalni kell es elobb leszedni oket minthogy kiszurnanak.
  • Speedbreaker
    Nálam olyan is volt, mikor elfutott mellettem mikor Bokorban feküdtem :S
  • Esrohnoil
    Ez semmi, a bokorban hasaltam, és az ellenséges katona 500 méterre cikkcakkban futott, hirtelen megállt és 1 lövéssel fejbelőtt AK-47-el. :D
  • tpM
    Ráadásul nézzétek csak meg ,hogy csal az AI : Mission Editorban rakjátok Advanced-re, aztán a Mission-t váltsátok Intro-ra rakjatok le player nek egy West katonát és pl 50mre tőle egy East-et
  • dronkZero
    Ez egy ilyen játék. Ha játszol vele pár napig, megszokod, és kifejezetten bénának fog tűnni az AI. Ez nem CSé vagy BéeF. Nem harmic méterekre kell lőni.
  • PhantomAss
    ez akkor se fair.....az ai csal
    3 évig voltam katona....ha valaki ezt utánuk csinálja egy mezei ak74-el az Nobel díjat kap tőlem
  • Speedbreaker
    Egyik bartom mondta, aki volt katona.
  • bakvarnyu
    Ezt honnan veszed?
  • Speedbreaker
    Ez így van Isten
  • Sanyix
    Ofp-ben a PK-s így is teszi :) más fegyverrel már nem, kivéve a sniper.
  • Speedbreaker
    Kötve hiszem hogy 5km-ről így kilő :) Max sniper. Amúgy meg élőben 500m-ről géppuskával kikell lőnöd embereket. Szal ehez viszonyítsd magad :))
  • PhantomAss
    sziasztok!
    egy kérdésem lenne: lehet-e azon valahol állítani (config.file pl),hogy az ai.katonák ne célozzanak ilyen pontosan? 5 km ről kilövik a bal kislábujjamat egy lövéssel....kicsit hard
    egyébként visszaolvasva a hozzászólásokat azt tudom ajánlani hogy ne szarozzatok másolt játékkal...sztem 2800ft-ot megér
    felraktam egy csomó addont ,FFUR 2006-ot most töltöm:))és működik minden..
    sirály!
  • Speedbreaker
    Már megvan régen :P
  • tpM
    na ez jó kérdés :) nemtom minek csak egyszer kipróbáltam és nem volt semmi gond ugyhogy bennemaradt :D
  • Esrohnoil
    Jók a domborzati textúrák. :D
  • Sanyix
    minek a benchmark?
  • tpM
    Figy,

Az AP5öt letöltöd és a RAR.-ban lévő ap5_gold mappát berakod az OFP gyökérkönyvtárába pl nekem ide C:\Program Files\Codemasters\Operation Flashpoint\ aztán csinálsz hozzá indító ikont és a cél mezőbe pl.: "C:\Program Files\Codemasters\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" -nomap -nospalsh -benchmark -mod=ap5_gold -connect=ofp.hu -port=2240

Ennyi.
  • Sanyix
    omgwtf ez kiba jólnézlki miko hol tölthető? :D 1 dvd lesz az 1 sziget? :DDDD
    Ez most komolyan így néz ki?
  • Zseblovag
    Na, ez már valami.......
  • Icebird
    Nogova 2 sziget (nagyon durva):
    1600X933
  • Speedbreaker
    Siettem, tesóm képe, én amúgy is utálom a rockot vagy miez :S
  • Speedbreaker
    Nah megoldottam a problémát, de az ofp.hu szerverre még mindig nemtudok felmenni. Itt te milyen modkapcsolóról beszélsz? :o

Amúgy hova is másoljam a ap5 mappát? az alap ofp könyvtárba ugye?
  • bakvarnyu
    elég lett volna ha csak a hibaüzenetet rakod be és nem azokat a fejeket
  • Speedbreaker
    Tyűűű, ez a hülye már hablatyol itt mindent összevissza :D. Aszondja, startban pl nincs codemasters mappa. Nem tudom uninstallálni a game-t mert hogy nemtalálja.... Lol ez tök vicces, hát most jáccottam vele :D Letörlöm megint és ujrarakom :)
  • Speedbreaker
    Tesóm képe

#4105 Sima. Operation Flashpoint Cold War Crisis (vagymi)
  • Sanyix
    milyen (w)verziód van? :) goty vagy sima?
  • bakvarnyu
    kik ezek a buzik
  • Speedbreaker
    Valami tipp, hogy mit csináljak? :(