4624
Operation Flashpoint
-
tpM #4143 ÁÁÁÁ émmeg lemaradtam :\ ,de ha jó láttam akkor 13an voltatok -
#4142 köszi srácok a maesti puffogtatást...kicsit almi vagyok még, demajd alakul :)
j8 -
#4141 Igen, még mindig ugyanolyan jó játék, mint amikor kiadták. :) -
#4140 Mostanában kezdem igazán megkedvelni a játék kinézetét.Kifejezetten tetszik.
Főleg a járművek.
Pedig amikor először megláttam pár éve.. hát azt hittem visszaviszem a boltba.
-
#4139 mondjuk én FFUR 2006 v1.96-tal nyomom-gondolom ez is megnyomja a gépigényt -
#4138 Nemtudhatod hogy gáz, mer nincs hasonló amivel összehasonlíthatod :) -
#4137 nah bazmeg mar ide is?! -
#4135 nekem is szaggatni szokott ugyanilyen cuccal, főleg amikor sokminden történik egyszerre.Pedig a látótáv csak 900 m-re van állítva. Elég gáz egy 5 éves játéknál -
tpM #4134 1giga RAM-mal simán megy az jobban is. 1500látótáv Visual quality 8-9es környékén, a Preferences-ben a Texture & File Heap 8-ra, és a textúrafelbontást 512-re. így jól is néz ki és szépen el is viszi a gép. -
#4133 Hát az ai abban csal, hogy átlát a bokrokon. Amúgy én ofpben sima ak47-el képes vagyok akár 400 méterről is lelődözni emberkéket :), mondjuk aki játszik egy ideje az ugyanezt meg tudja csinálni. RPK-74 1p29 irányzékkal már 900 méter :) alap ofp-s sniper fegyvereket útálom mert lassúak, kevés a lőszer, és ezekhez képest mégis mindíg félrehord. RPK is szór egy picit, de viszont van hozzá lőszer :) PK is sima ironsightal ofp-ben 600 méterig egész jó. -
#4132 Amiatt szaggat mert a látómezőt túl magasra állítottad. vedd le kb 1000 alá, és akkor jó lesz. -
#4131 ya:) amúgy nem most kezdtem a gammát...már többször végigvittem:)
vmi tippet tudtok adni hogy ne szaggasson a játék? tökmindegy hogy high vagy low detail, ugyanúgy beszaggat és elég zavaró
amd athlon2400
1 gb kingston ram 433
radeon 9700 pro128mb -
#4130 Lényeg az, hogy nem szabad magadra felhivni a figyelmet.Ha mar eszrevettek akkor mar cumi van. Hasalni kell es elobb leszedni oket minthogy kiszurnanak. -
#4129 Nálam olyan is volt, mikor elfutott mellettem mikor Bokorban feküdtem :S -
#4128 Ez semmi, a bokorban hasaltam, és az ellenséges katona 500 méterre cikkcakkban futott, hirtelen megállt és 1 lövéssel fejbelőtt AK-47-el. :D -
tpM #4127 Ráadásul nézzétek csak meg ,hogy csal az AI : Mission Editorban rakjátok Advanced-re, aztán a Mission-t váltsátok Intro-ra rakjatok le player nek egy West katonát és pl 50mre tőle egy East-et -
#4126 Ez egy ilyen játék. Ha játszol vele pár napig, megszokod, és kifejezetten bénának fog tűnni az AI. Ez nem CSé vagy BéeF. Nem harmic méterekre kell lőni. -
#4125 ez akkor se fair.....az ai csal
3 évig voltam katona....ha valaki ezt utánuk csinálja egy mezei ak74-el az Nobel díjat kap tőlem -
#4124 Egyik bartom mondta, aki volt katona. -
#4123 Ezt honnan veszed? -
#4122 Ez így van Isten -
#4121 Ofp-ben a PK-s így is teszi :) más fegyverrel már nem, kivéve a sniper. -
#4120 Kötve hiszem hogy 5km-ről így kilő :) Max sniper. Amúgy meg élőben 500m-ről géppuskával kikell lőnöd embereket. Szal ehez viszonyítsd magad :)) -
#4119 sziasztok!
egy kérdésem lenne: lehet-e azon valahol állítani (config.file pl),hogy az ai.katonák ne célozzanak ilyen pontosan? 5 km ről kilövik a bal kislábujjamat egy lövéssel....kicsit hard
egyébként visszaolvasva a hozzászólásokat azt tudom ajánlani hogy ne szarozzatok másolt játékkal...sztem 2800ft-ot megér
felraktam egy csomó addont ,FFUR 2006-ot most töltöm:))és működik minden..
sirály! -
#4118 Már megvan régen :P -
tpM #4117 na ez jó kérdés :) nemtom minek csak egyszer kipróbáltam és nem volt semmi gond ugyhogy bennemaradt :D -
#4116 Jók a domborzati textúrák. :D -
#4115 minek a benchmark? -
tpM #4114 Figy,
Az AP5öt letöltöd és a RAR.-ban lévő ap5_gold mappát berakod az OFP gyökérkönyvtárába pl nekem ide C:\Program Files\Codemasters\Operation Flashpoint\ aztán csinálsz hozzá indító ikont és a cél mezőbe pl.: "C:\Program Files\Codemasters\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" -nomap -nospalsh -benchmark -mod=ap5_gold -connect=ofp.hu -port=2240
Ennyi. -
#4113 omgwtf ez kiba jólnézlki miko hol tölthető? :D 1 dvd lesz az 1 sziget? :DDDD
Ez most komolyan így néz ki? -
Zseblovag #4112 Na, ez már valami....... -
#4111 Nogova 2 sziget (nagyon durva):
1600X933 -
#4110 Siettem, tesóm képe, én amúgy is utálom a rockot vagy miez :S -
#4109 Nah megoldottam a problémát, de az ofp.hu szerverre még mindig nemtudok felmenni. Itt te milyen modkapcsolóról beszélsz? :o
Amúgy hova is másoljam a ap5 mappát? az alap ofp könyvtárba ugye?
-
#4108 elég lett volna ha csak a hibaüzenetet rakod be és nem azokat a fejeket -
#4107 Tyűűű, ez a hülye már hablatyol itt mindent összevissza :D. Aszondja, startban pl nincs codemasters mappa. Nem tudom uninstallálni a game-t mert hogy nemtalálja.... Lol ez tök vicces, hát most jáccottam vele :D Letörlöm megint és ujrarakom :) -
#4106 Tesóm képe
#4105 Sima. Operation Flashpoint Cold War Crisis (vagymi) -
#4105 milyen (w)verziód van? :) goty vagy sima? -
#4104 kik ezek a buzik -
#4103 Valami tipp, hogy mit csináljak? :(