4624
Operation Flashpoint
-
akartam is irni eleg verszegeny az ofp.hu oldal.
Bar igy regisztracio utan mar tobb dolog van de a letoltesnel semmi leszamitva a 3 modot ami fut a szervereken./ha tevedek javitsatok/
de talaltam kulfoldit, ahol tobb szaz file van a jatekhoz, csak konnyu elveszni a boseg zavaraban melyik hasznalhato is.
mindegy tegnap este, mar rohangaltam esznelkul az egyik magyar multis szerveren.
Bar mar 5 eve nem jatszottam vele, multit soha, de nagyon sok dologban magasan lepipalja a mai hasonszoru jatekokat, visszafele fejlodik a vilag :(
Ami vicces volt, egybne pozitiv is, egyik single kuldetesnel jon utanam egy tankunk, de mivel feltettem ultra hig-ra a terraain detailt, ami azt eredmenyezte, hogy sokkal tobb bucka lett a palyan, a tank ugyanolyan vadul jott utanunk, de a sok buckatol, amit figyelembe vett a mozgasa, ugy pattogott mindegy megorulz nyul, viccces latvany volt.
igy visszatettem high-ra, ne pattogo tankokkal kelljen jatszanom, meg eltalalni is nehezebb oket, ha ellennel is ez lesz, rohadt bunnyhopper :)
-
reggelj ide, és szedd le a modokat :) -
letezik olyan texture pack, ami teljes egeszeben frissiti a 2001-es kinezetet a gold verzionak, es kuldeteseinek ?
tudna valaki mondani egy gyari multi palyat, amin lokalisan ki tudom probalni a legi jarmuveket, foleg heliket, kepetelen voltam talalni, koszi.
-
Suri hun #4221 Letölthető a FFUR 2006 2.5 verzió és megjelent a CSLA II Upadate 2 is. -
Megnéztem, vannak benne vicces dolgok, érdekes megoldások. :) -
Gecc. Ismeritek azt a vulkános mission-t? :DDSA:DSA -
Neoncsoves #4218 miko -
Egy kis érdekesség:
Profi OFP Speedrun. :)
Én már letöltöttem, kíváncsi vagyok hogy csinálta meg 3 óra alatt. (Időgyorsítással persze. :D) -
régi :) -
-
tpM #4214 LOL :D -
így is lehet háborúzni :D -
tpM #4212 Lesz OFP2 ez az OFP igazi folytatása jobb fizikai és audiomotorral csak az a gond ,h ugyebár az OFP fejlesztőcsapata a BIS szakított a Codemastersel (OFP kiadója) és az 'Operation Flashpoint' név az ő tulajdonuk. -
Há tiszta ratyi
-
Egy a lényeg, hogy a talaj és a fák illetve a táj nagyon baráti. -
Lehet, bár egykor még Game2 volt, de sokminden kísértetiesen hasonlít a mostani armás képekben a régi game2-s dolgokhoz. -
OFP2? Erről még nem is hallottam. OFP2 az nem az ArmA elődje, csak felmondtak a fejlesztéssel és az új fejlesztők arma néven keresztelték el? Én mintha vmi ilyesmiről hallottam volna. Ha nem így van mégis mi az a ofp2?
más:
Ma lesz játék? -
tpM #4207 OFP2 ("Game2") ArmA-ban nem lesz ilyen jó növényzet -
az -
Ez ArmA?
-
tpM #4204 Hát jó lenne több is nagyon megdobná a hangulatot :) -
hát én már láttam olyat. Volt olyan m4-em amin 3d-s volt az un. "célzóka". -
tpM #4202 Hi all,
Hogyhogy nem készültek az OFPhez olyan fegyver addonok amiben 3d-s célzóka van? mer pl letámasztott m60ba már volt de kézifegyverbe még nem -
Nekem hiányzik -
Hát p2 (lanbuli) óta nemnagyon, de majd ha újra hiányozni fog az ofp fogunk :) amúgy azért játszanak esténként mindíg, csak nem sokan :) -
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy szoktatok még esténként játszani, mint pl nyáron? -
nah úgynézki csapatból lassan egy 5-6 embernek lesz már lassan eredeti ofpje, a kérdésem meg az lenne, hogy szerver indítással kapcsolatban hol lehet jó doksit találni, milyen trükkjei vannak, etc...mert indítanánk rá egy sajátot, hogy kipróbálgathassuk csapaton belül, és csak utánna vetnénk magunkat be a mélyvízbe, így arma előtt :) -
elszált a vinyom, amin az ofp volt. valaki beirná h milyen fájlokat keresssek? (cd képek, patch, crack)
nem vagyok kérdezgetős, vissza nem olvasós, de faq nincs:( -
abszolút nem kis gagyi ez, melyik játékban tudod 5 kilóméterre is akár felhúzni a látótávolságot?
ha anno fél-egy évvel később jött volna ki, optimalizált multival (játék közbeni csatlakozhatósággal), és még a codemasters is tolt volna alá egy kis hájpot lesöpört volna minden taktikai fps-t...
ezek nélkül megmaradt "mindössze" egy minőségi rétegjátéknak
nademajd az arma... -
Deajka #4195 Bakker, későn érő típus vagyok! Most fedeztem fel mekkora játék ez... Amikor megjelent abszolute nem foglalkoztam vele, 2 éve megvettem a gotyit akkor tetszett most újra neki álltam aztán most meg bele szerettem. A grafika szerintem szenzációs. Nem is értem ... prey meg d3 meg mittom én mi még de ebben a kis gagyiban van valami ami fenomenális. Na, soldiers go, go go !
-
könnyű lenne :D -
ugyhogy military :P
amugy kiléptem BSbol, csak ugy mondom, de ez se jön ide :D
...felkurtak az agyam... vajon ki?... -
Egy küldetésnek nem lenne rossz...
Az lenne az utasítás h. ejts fogságba egyedül 1000 ellenfelet és hozd őket a bázisra. :D -
Hogyjön ez most ide? :O -
Jó kis történet. :D -
én is hasonló módon oldottam meg, csak sajna az egyik t72eshez elért a személyzete, így "csak" a t80as, meg 2 t72es, illetve 1 bmp maradt következő pályára...velük így elsőre toltam egy frontális támadást...papírforma eredménnyel :D
majd ma okoskodok valami taktikusabbat :) -
VL1 #4188 Persze lehet hogy van itt ojan aki már csinált -
VL1 #4187 Különben nem nekem az ijenek túl bonyolultak. -
VL1 #4186 http://operationflashpoint.filefront.com/
Ezenn az oldalon több száz van. -
Axtros #4185 Sziasztok, van valaki aki csinált már addont a programhoz? Akármit, de főként olyan járművet, ami müködik is rendesen benne!!!