4624
Operation Flashpoint
-
#4264 ja arra én is emléxem, de már régen csináltam nem tudom mi lett a vége, de tudom hogy párszor énis nekilódultam :)
mostanában inkább multipl missönöket nyomunk... -
#4263 Én a Resistance kampányban még mindig nem jutottam túl azon a küldetésen, ahol először tankokat kell lopni. Jobban mondva azt meg tudom csinálni úgy h. ellopok 1 v. 2 tankot, de a köv. küldiben akkor nem lesz elég haderőm. Gondolom többet kellene meglovasítani... -
#4262 igen ezzel nekem is volt gondom.. volt egy pálya ahol átküldtem a csapat egyik részét egy hegy túloldalára (próbaképpen felderíteni).. meglepő módon szépen jelentették is (térképen jelölve) hogy hol az enemy, le is lőtték őket.. aztán fel akartam vetetni velük lőszert a hulláktól, de nem tudtam eldönteni melyik lőszer hol található.. -
#4261 hátde a faszom se tudja hogy hozzá mérie a közelséget vagy hozzám. érted. (Asszenrint hogy milyen sorrendben adja le őket) -
#4260 Megjelenik egy kis óra ikon a felirat mellett, és aszerint :) -
#4259 Ahhoz nem kell odamenned, elég ha a térképen, v. vmi távolabbi nézetből kiadod a parancsot a katonának h. odamenjen. :) -
#4258 jah, az igaz. De én pl úgy szoktam csinálni, hogy odaállok vmilyen objekthez, odahívom majd eksön menüben azt rakja be legközelebbinek ;| -
#4257 Úgy emlékszem, inkább égtájak szerint írja mellé a program. pl.: NE
A felbukkanó ellenséges egységeket jelölik az analóg óra számaival. -
#4256 ja tényleg.. asszem hogy hány óra irányban van.. de az kihez képest adja meg az irány? gondolom a katona szerint.. kár hogy nincs ott a távolság is.. -
#4255 Mondjuk amik az elesett katonáknál vannak cuccok, azokat nem jelzi a térkép. -
#4254 értem.. köszi.. otthon megnézem.. -
#4253 nem minden objectet sorol fel. Azokat adja neki, amik éppen a közelében vannak, vagy amiket eddig látott. De meg tudod nézni hogy éppen miket láthat. Ha belépsz a térképbe akkor a térkép néhány objektumot jelez. Azokat látja biztosan. Értelem szerint előre sorolja a legközelebbieket, és végére pedig a távolabbi tárgyakat. -
#4252 Elvileg oda van írva mellé h. milyen irányban található a cucc. -
#4251 *szontén=szintén -
#4250 kérdés ofp-al kapcsolatban..
ha csapatot kell irányítanom, és az egyik AI-vel fel akarok vetetni egy fegyvert, vagy lőszert a fegyveréhez, akkor ha belemegyek az actions commandba (6-os asszem), akkor nekem kicsi olyannak tűnik hogy felsorolja az összes pályán található felvehető cuccost.. hogy tudom eldönteni hogy melyik felvehető object hol található?
pl a múltkor volt egy missön amiben lekaszáltunk egy rakat enemyt.. majd gondoltam felvetetek egy RPG-t az egyik ai-vel a közelben fekvő hullától.. kiadom a parancsot és elindult egy pár száz méterre lévő másik hullához akinek szontén volt rpg-je..
-
tpM #4249 Jah nem rossz ,de így ArmA után azér.... :\ -
#4248 aztakurva :| Ezt még ma letöltöm. -
#4247 kint van az FFUR2007
FFUR2007 mod -
#4246 igen, viszont a kampánnyal nem tudsz játszani vele :(
viszont nagyot dob a hangulaton a kinézet, irányítás meg a hang tunninggal -
#4245 köszi. Ezzel a moddal, mármint ha ezzel indítom ofp-t, akkor elérhetőek ugyanugy az alap, esetleg letöltött missziók is? -
#4244 mod van. ap5_gold -
#4243 Sziasztok!
Újszülött ofp-s vagyok(tegnap vettem meg), és azt szeretném megtudni, hogy van e kihajlás a játékban, vagy csak én nem találtam meg? Illetve van e valami mod amiben ezt megtehetem. -
#4242 értem én. A lényeg az hogy ne úgy érezd magad mint egy tipikus fps-ben, hogy fucc meg lőssz. És ne hidd azt hogy a készitők hülyék és nem gondoltak sok lehetséges megoldásra a küldetés során. Akarom mondani ne becsült le a játékot mint ahogy én tettem.
de most ezt mondhatom, majd rájössz :P -
Gabyee #4241 köszti az infót!
azért annyira nem vagyok profi,amíg belejövök muszály újraélednem:P -
#4240 Szerintem úgy az izgi ha nem mentel csak egyszer. Én legalábbis úgy csináltam, de ahhoz hogy mégjobban beleéld magad a game-ba nem is kell menteni :) -
Suri hun #4239 Itt http://flashpoint1985.freeweb.hu/ a letöltések menübe az utilizbe van a Save tool progi az jó a mentésre. Az oldal csak IE-be működik tökéletesen. -
Gabyee #4238 megmondaná valaki hogy tudom elmenteni menet közben a játékot?
ha jól tudom van rá megoldás csak a részletekkel vagyok bajban:(
köszi! -
#4237 talált, igen hamacsival szoktunk. Szokott olyan lenni mikor 6-an is összegyűlünk egy játékra, akkor nagyon nagyokat szoktunk hülyülni. Minden komoly mission-ba belemegy vmi fun. szóval megér kurvajó :D -
#4236 leirnad privatba hogyan kell? hamachi? -
#4235 Gyere, játsz velünk "lan"-ban. Semmi mod nincs benne, minden alap és nagyon nagyokat hülyülünk:D -
#4234 nahh hat en mar feladtam , hogy multiba jatszak ezzel. egyik szerverre probalok belepni varok vagy 15 percet , erre kiirja, hogy nem enged be modositott jatekot.. aztan leszedem a modositast ujratelepitem megint az egeszet ,bemegyek egy szerverre varunk 20 percet itt meg azt irja mar mikor kezdodne nagy nehezen a menet, hogy hianyoznak akarmilyen modok. na fasza. en ezen nem tudok elmenni mar annyi mod meg minden van hozza. -
#4233 Nézd majd végig ha teheted!
Volt ahol könnyesre röhögtem magam rajta. :D -
#4232 Belenéztem, hát néha épphogy túléli :) -
#4231 Ezt nézte vki rajtam kívül?
Néhányszor végigtolhatta a srác. :D -
#4230 Szerintem az a legnagyobb letöltő oldal az ofp-hez. Vagy tévedek? -
#4229 ezt az oldalt tenyleg nem ismertem, de a filefrontos oldalrol is le lehet tolteni tenyleg tobb szaz file-t. csak szelektalni nehez, egy ujszulottnek.
-
#4228 Gugli a barátunk :) -
#4227 sztem nemismeri az ofp.info-t, mert olyan nagyon nem reklámozzátok nagyon :) -
#4226 Az ofp.hu a multi szerver oldala, így csak a multihoz szükséges dolgok vannak rajta, meg még pár apróság. Minek kéne egy addon adatbázis, ha ott az ofp.info? -
#4225 hát "csak" az a 3 mod van ofp.hu-n, de ha csak helizni akarsz egyedül, akkor akármelyikkel tudsz, csak lépj be a mission editorba...a multiküldetéseket már macerásabb lelopni a szerverről, de lehetséges, csak én még kicsi vagyok hozzá :)
ap5-öt töltsd le, aztán ismerkedj meg Zsírland-el :)