Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
ezt nézzétek meg!!!
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500
(nem engem érint a dolog, csak valakinek messzebb van olyan üzlet ahol kapható eredetiben 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egyszer régen megcsináltam, de most vhogy nem megy. 😄
www.armed-assault.hu
Vagy hogy van ennek a menete?
Belõttem egyszer, futott szépen, valamit elállítottam akkor beakadt, visszalõttem, de azóta mindig akad, bármit állítok ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.armed-assault.hu
Üdv az Uraknak ... Segítsetek nekem mert széjjelb@sz az ideg ... szeretnék kicsit Flashpointozni ...
DE ... akármit állítok be mindig akad a játék ... ott tartok hogy 1024x768, majdnem low és akadok 😞 800-900-as látótáv, stb ...
A64 X2, 7900GT, 2GB ram ... kicsit jobban kellene hogy menjen ...
Valaki akinek hasonló gépe van ... Tudna valami optimális beállításokat írni nekem?
1280x1024-ben szeretém futtatni és kellene valami optimális beállítás mert idegesít nagyon 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
amúgy irc szervernek: irc.atw.hu vagy irc.elte.hu ezek jók.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
www.armed-assault.hu
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
j8
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Fõleg a jármûvek.
Pedig amikor elõször megláttam pár éve.. hát azt hittem visszaviszem a boltba.
vmi tippet tudtok adni hogy ne szaggasson a játék? tökmindegy hogy high vagy low detail, ugyanúgy beszaggat és elég zavaró
amd athlon2400
1 gb kingston ram 433
radeon 9700 pro128mb
GOOBY, pls
3 évig voltam katona....ha valaki ezt utánuk csinálja egy mezei ak74-el az Nobel díjat kap tõlem
GOOBY, pls