Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ullrich
http://www.youtube.com/watch?v=JYFBGZEZaA8&mode=related&search=
Személyes kedvenc.

Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Az Armed Uprising is jó hangulatos. 😄 (4 részes)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

http://www.youtube.com/watch?v=-gtGU-1oJZc
ezt nézzétek meg!!!

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

joebacsi
sziasztok, tört goty-ra hogyan lehet felrakni az 1.96os peccset?
(nem engem érint a dolog, csak valakinek messzebb van olyan üzlet ahol kapható eredetiben 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Esrohnoil
Field Excercise nevû resistance küldinél mi a jó taktika?
Egyszer régen megcsináltam, de most vhogy nem megy. 😄

DummyBoy
Hmmm ... megnézem otthon ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

valóban az új user szokta megoldani az ilyen elállításokat

www.armed-assault.hu

nem nyomtad feljebb véletlenül a terrain detailt?

Hát erösen kétlem hogy te full graffal toltad, úgyanis nem hiszem hogy létezik gép és még pár évig nem is fog ami full látótávval meg max terrain detaillel tudja nyomni az ofpt...

Icebird
csinálj új usert

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

DummyBoy
Az lesz valszeg ...

jointeer
reinstall

köcsög

DummyBoy
Én is meglepõdtem elhiheted 😞

hogyan akad azon az atomerömün???! nekem az 1.7-es cerkán még a GF 4-esemmel régen, 512 rammal is olyan simán futott maxon h már gyorsabb volt majdnem mint a valoság😛

repvez
A magyar serverhez elég csak az ap5goldot feltenni és már lehet is játszani?
Vagy hogy van ennek a menete?
DummyBoy
GOTY verzió, 1.96-al ...

Belõttem egyszer, futott szépen, valamit elállítottam akkor beakadt, visszalõttem, de azóta mindig akad, bármit állítok ...

900-as látótávnál nem szabadna szaggatnia. Azt mondd meg, melyik verziót nyomod, felvitted 1.96-ig?

www.armed-assault.hu

Seaweed
hat van vagy masfel eve mikor utolja jatszottam vele..es vagy 3 eve mikor telepitettem...de a LOD-ot allitgasd...aztan megtalalod az arany kozeputat a jatszhatosag es a graf kozott...
Elárulom neked ez a játék minden konfigon szaggat.
DummyBoy
Na ide is bedobom ...

Üdv az Uraknak ... Segítsetek nekem mert széjjelb@sz az ideg ... szeretnék kicsit Flashpointozni ...

DE ... akármit állítok be mindig akad a játék ... ott tartok hogy 1024x768, majdnem low és akadok 😞 800-900-as látótáv, stb ...

A64 X2, 7900GT, 2GB ram ... kicsit jobban kellene hogy menjen ...

Valaki akinek hasonló gépe van ... Tudna valami optimális beállításokat írni nekem?

1280x1024-ben szeretém futtatni és kellene valami optimális beállítás mert idegesít nagyon 😞

akármelyik ircnetest mivel több szerverböl áll

Sanyix
Letöltöd a multisított pályákat valahonnan és úgy 😊
amúgy irc szervernek: irc.atw.hu vagy irc.elte.hu ezek jók.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

dronkZero
Másik kérdésem az lenne, hogy IRCen hogyan, és mikor találom meg az #ofp.hu szobát? Lehet, hogy hülye kérdés, de melyik irc szervert válasszam az elején? Vagy az mindegy?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Olvastam itt több fórumban is, hogy a Resistance kampányt végig lehet játszani coopban. Ezt hogyan lehet elérni? Semmi ilyesmit nem találok a multiplayer menüben, csak különálló küldik vannak, és nem a kampány pályái. Valami mod kell hozzá? Vagy nem is lehet ilyet csinálni, csak félre vagyok informálva?

most mé kell megörökíteni, hogy mekkorát frendliztem? 😄

www.armed-assault.hu

Speedbreaker
Aha, zsírland volt azthiszem.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Sanyix
Ez melyik pályán vót? zsírland HA?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Speedbreaker
vagyis itt

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
itt a kp mikor a tank alatt feküdtem vagy 5 percig 😄. Csak pont nem volt Sachel <#szomoru1>

ÁÁÁÁ émmeg lemaradtam :\ ,de ha jó láttam akkor 13an voltatok

joebacsi
köszi srácok a maesti puffogtatást...kicsit almi vagyok még, demajd alakul 😊
j8

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Esrohnoil
Igen, még mindig ugyanolyan jó játék, mint amikor kiadták. 😊

bakvarnyu
Mostanában kezdem igazán megkedvelni a játék kinézetét.Kifejezetten tetszik.
Fõleg a jármûvek.
Pedig amikor elõször megláttam pár éve.. hát azt hittem visszaviszem a boltba.

PhantomAss
mondjuk én FFUR 2006 v1.96-tal nyomom-gondolom ez is megnyomja a gépigényt

GOOBY, pls

Sanyix
Nemtudhatod hogy gáz, mer nincs hasonló amivel összehasonlíthatod 😊

Seaweed
nah bazmeg mar ide is?!
bakvarnyu
nekem is szaggatni szokott ugyanilyen cuccal, fõleg amikor sokminden történik egyszerre.Pedig a látótáv csak 900 m-re van állítva. Elég gáz egy 5 éves játéknál<#wink>

1giga RAM-mal simán megy az jobban is. 1500látótáv Visual quality 8-9es környékén, a Preferences-ben a Texture & File Heap 8-ra, és a textúrafelbontást 512-re. így jól is néz ki és szépen el is viszi a gép.

Sanyix
Hát az ai abban csal, hogy átlát a bokrokon. Amúgy én ofpben sima ak47-el képes vagyok akár 400 méterrõl is lelõdözni emberkéket 😊, mondjuk aki játszik egy ideje az ugyanezt meg tudja csinálni. RPK-74 1p29 irányzékkal már 900 méter 😊 alap ofp-s sniper fegyvereket útálom mert lassúak, kevés a lõszer, és ezekhez képest mégis mindíg félrehord. RPK is szór egy picit, de viszont van hozzá lõszer 😊 PK is sima ironsightal ofp-ben 600 méterig egész jó.

I.C.ram
Amiatt szaggat mert a látómezõt túl magasra állítottad. vedd le kb 1000 alá, és akkor jó lesz.
PhantomAss
ya😊 amúgy nem most kezdtem a gammát...már többször végigvittem😊
vmi tippet tudtok adni hogy ne szaggasson a játék? tökmindegy hogy high vagy low detail, ugyanúgy beszaggat és elég zavaró
amd athlon2400
1 gb kingston ram 433
radeon 9700 pro128mb

GOOBY, pls

bakvarnyu
Lényeg az, hogy nem szabad magadra felhivni a figyelmet.Ha mar eszrevettek akkor mar cumi van. Hasalni kell es elobb leszedni oket minthogy kiszurnanak.

Speedbreaker
Nálam olyan is volt, mikor elfutott mellettem mikor Bokorban feküdtem :S

Esrohnoil
Ez semmi, a bokorban hasaltam, és az ellenséges katona 500 méterre cikkcakkban futott, hirtelen megállt és 1 lövéssel fejbelõtt AK-47-el. 😄

Ráadásul nézzétek csak meg ,hogy csal az AI : Mission Editorban rakjátok Advanced-re, aztán a Mission-t váltsátok Intro-ra rakjatok le player nek egy West katonát és pl 50mre tõle egy East-et

dronkZero
Ez egy ilyen játék. Ha játszol vele pár napig, megszokod, és kifejezetten bénának fog tûnni az AI. Ez nem CSé vagy BéeF. Nem harmic méterekre kell lõni.

PhantomAss
ez akkor se fair.....az ai csal
3 évig voltam katona....ha valaki ezt utánuk csinálja egy mezei ak74-el az Nobel díjat kap tõlem

GOOBY, pls

Speedbreaker
Egyik bartom mondta, aki volt katona.

bakvarnyu
Ezt honnan veszed?