15433
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
Dean Winchester #12303 tejberizs :D -
paradicsomleves
fasírt,burgonyapüré
eper -
Én meg a sárgáját bele se teszem a serpenyőbe, csak a fehérjét.. :D -
Fletley9 #12300 Igaz, nem fogalmaztam jól, de a hot-dog-os példa jó volt szal két harapás az isteni finom, de annyi :D szal érted mire gondolok. Szeretem "hosszan élvezni" a finom kajákat :D -
hát a számban nyomom szét, így nem folyik szét a tányéron se, 100% élvezet :D -
Fletley9 #12298 Én se vagyok kisember, (szám se az :D), de ebben a verzióban nem látom az élvezetet kb mint mikor olyan kicsi hot-dog-ot adnak ,hogy két harapás az egész...ettem, de nem :D -
én is úgy ettem régen, de amióta nagyobb vagyok (és a szám is nagyobb :D), azóta körbevágom villával a folyós közepét, és a végén egyszerre bekapom, legjobb :D -
Fletley9 #12296 szabolcsi/hajdú nem pöst, ezt a nyekenyókát még sose hallottam :D, az ízes grízes guszta. Megkívántam a lekvárt. Anya barátnője egyszer csinált tök+sárgadinnye lekvárt....lecsó szaga volt :D az íze meg még roszabb.
Tükörtojást meg csak folyósan, friss kenyérrel kikenni omnomnom, lehet csinálok is. -
Dean Winchester #12295 de rég ettem grízes tésztát :D
tükörtojás nálam mindenféleképp nyerő, lágyan és keményen egyaránt,de az aranyközépút az igazi :D -
a tükörtojás csak folyósan élvezhető :D
bár az, hogy a banánturmixban mit keres tojás, azt nem tudom... :D -
ez a menzás dolog tulajdonképpen micsoda? -
Csak szokás kérdése gondolom :D lehet "pesti nyekenyókák vagytok" :D
Meg hát banánturmikban is nyers tojás, meg a tükörtojást is folyósan eszem :D...
Menza nap 2:
-
Kis koromban én pohárba beleütve cukrozva ittam a tojás fehérjét, de ez a palacsintás megoldás nekem is meredek. :D -
Dean Winchester #12290 krumplistészta már oké, de a krumplis kocka nekem új volt :D
a tojás nyersen így összekeverve mehet, felénk is használják ezt
vmi szárnyas leves, talán tyúk vagy kacsa :D nem tudom már
sült csülök
krumplipüré
uborkasaláta tejföllel elkeverve
-
Fletley9 #12289 A nyers tojás nekem még mindig weird,pedig sokmindent ettem már össze-vissza. Öhön Slambuc közti különbség "minimális" mégis más a kettő. Nálunk az Öhön 4-5 órán át készül kizárólag bográcsban, a különlegessége ,hogy amint összeáll nem kavarják hanem forgatni kell 32-36 alkalommal. Így egy egész pirított "bogyó" lesz mire elkészül.
Vasárnapi ebéd: Tipikus húsleves + sült csirke/vegyes köret + gyümölcstorta -
De, nyersen :D... Így néz ki :D
Utánakerestem, hogy én vagyok e ilyen debil, de nagyon sokan így csinálják, még a Rákóczi túrósban meg a batyuban is így van :D
túró-cukor-tojás-citromhéj-vaníliás cukor
Ezt az Öhön szót még sosem hallottam :D erre is rá kellett keresnem, nálunk simán Slambuc vagy Krumplistészta, és az csak kint bográcsban jó :D -
Megjegyeztem :D
-
Fletley9 #12286 Tojás? az, hogy? gondolom nem nyersen ráütve, de máshogy elképzelni se tudom :D citromlé még teljesen oké. Káposztás kocka az nekem csak bors only, azt pl elképzelni se tudom cukrosan.
On: öcsém kitalálta, hogy szakácsnak akar továbbtanulni így ma ő "főzött" Ebéd gyümileves, palacsinta (ezt megkavarta volt amibe szalonnát sütött azt ne próbáljátok ki)Vacsi pedig: Öhön (ez meglepően jól sikerült bár kopogott a szemem mire elkészült) -
Mi is szoktuk túró-tojás-cukor-citromlével :D De nekem így is jó, mint a káposztás kocka, borsosan szoktuk, de egyszer vendégségben barátnőm megcukrozta, azóta úgy is jó nekem is :D -
Fletley9 #12284 Hát ööö pedig nálam úgy játszik :D máshogy meg se tudom enni sokan meg egyenesen "undorodnak" már a gondolattól is.
Ilyen tintahalhoz még nem volt szerencsém, de meglepően csak jókat hallottam eddig róla, hogy finom. Na majd egyszer. -
Nem ettem még konzervet azt nem tudom milyen.
Inkább egyek egy évben egyszer de az full minőségi legyen.
A budaörsi halpiacon van mindenféle friss hal igaz megkérik rendesen az árát.
The Fishmonger
"Friss halszállítmány minden nap az Adriáról, Északi-tengerről, Atlanti-óceánról és az egzotikus tengerekből. "
Vagy valami jobb étteremben kell egyszer bepróbálni. -
Az ilyen szép frissnek látszó is olyan rágós, mint a konzerv? -
Csak ne mirelitet próbálj, mert azt vettünk egyszer, csúzlinak is használható ízetlen gumis valami volt :D -
Na most éhes lettem,egyszer úgyis fogok olyat enni .
Biztos nagyon jó lehet :D -
hófehér,puha húsa van
finomabb ha a külső része kicsit ropogósabbra van sütve -
Ízre milyen ?
Még sosem volt alkalmam megkóstolni :/
-
Hát, ha egyszer szalonnával akkor csak nem cukrosan :D
#12273 jahm, ez lett az első tarhonyalevesem, elég sárkányos íze lett :D
#12276 ez de kis rondaság :DD -
olasz paradicsomleves pestóval
fokhagymával grillezett tintahal,spenóttal
-
hyperionmester #12275 buzi modi az összes -
Fletley9 #12274 Utóbbi, cukorral vagy nélküle? -
tyű, szép kis lista :D -
Utóbbi napok:
-Hawaii pizza
-Barbecue csirke-krumplipüré
-Kukoricás-ananászos csirke- krumpli
Egy HVG-s cikk miatt pedig elkezdődtek a menza napok nálam ezért
ma: Tarhonyaleves kolbásszal és virslivel, Tejfölös-túrós tészta sült szalonnával :D -
fokhagymás,cukkinis tészta
nyamm
-
Dean Winchester #12270 sült kacsamell :D -
Ez mi ez? :D -
Dean Winchester #12268 sült krumpli, franciasaláta ment mellé :D -
Dean Winchester #12267 -
húsleves
rácponty
mákos,meggyes,diós süti
-
jaaaaa, sikerült végre elképzelnem :D -
Gondolom két oldalt az akadályozza meg,hogy ne vágd át teljesen:)