Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az éhes embernek mindenfajta étel jobban ízlik...
<#nemtudom>#nemtudom>
Hideg sör.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

csirkefarhátból leves
krumplipüré
rántott pulykamell (natúr, túróval töltött, sajttal töltött verzióban.)
gyors túrós süti az alja picit odaégett 😄
csokipuding
isteni volt

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Most meguntam, sajtos kifli, kolbász, sajt, mustár. Legalább ezt se kell fõzni.
Holnap rávetem magam egy Desigo féle salátára 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
sült oldalas
uborkasali
Június közepe...<#idiota>#idiota>
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Egy olcsóbb fajtával minden képen érdemes próbát tenni. Fõleg grillek mellé tökéletes.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ha igen érdekelne hogy merre, keresek egy fasza kis evõs helyet ahol elfogadják.
a kártya k&h.
jól néz ki, egyszer meg kéne kóstolnom ezt a féle magos mustárt is
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Gyönyörû!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ki lesz az elsõ aki bevállal egy videót is a kaja elkészültérõl?😊
Fent: tükör tojás, pirított kolbász szeletekkel, hasábburgonyával, sült paradicsommal
Lent: kolbászos rántotta reszelt sajttal és kaliforniai paprikával
Jobbra: sült kolbász, tojásos lecsóval
Hozzávalók a süteményhez:
3 tojásfehérje
1,5 csésze porcukor
1 csésze õrölt mandula
negyed csésze finom szemcséjû kristálycukor
csipetnyi só
Hozzávalók a töltelékhez:
ízlés szerinti lekvár"
Jó egy 'wow-os' süti lehet....
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2