Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltioregon
A nagy felhajtás pont ezért kell, hogy az vásárló egyszerre 3-at is vegyen belõle<#idiota>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Victor1103
Gulyásleves és Lasagne.

Desszertnek 3 Francia Macaroon. Kíváncsi voltam már rá mi ez a nagy felhajtás ekörül a sütemény körül és mivel még sose ettem így 3at kipróbáltam desszert gyanánt. Hát még mindig nem értem mire fel a nagy felhajtás. Szerintem semmi extra nincs benne, ha jól tudom macerás is elkészíteni illetve 280ft-ért darabja hát szerintem az embernek a fél fogára nem elég

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Kmarha
de. A tegnap elõttibe viszont csak lila hagyma jutott, az is felkockázva (elkezdtem ösztönösen, pedig fél karikákra szoktam a lecsóhoz)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

rastaman
vöröshagymát nem szoktál a lecsóba tenni?

Kmarha
Mivel még maradt kolbász és tojás és paradicsom és paprika, így csináltam egy második variációt az alapanyagokból (még holnap csinálok egy 3.-at azt majd a közös képet rakom fel ha sikerül valamit össze ollóznom)

Ma a kolbászt szeletekben pirítottam ki, mellé sült paradicsom, tükör tojás, és kenyér helyet egy kis sült krumpli került.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hát jah, ,ez is jól csúszna most a sÖrömre.

Hát haver ez marhára bejövõs.

Pont egy sört szörpölök és de jól csúszna rá egy kis tojásos lecsó bassza meg😄

Kmarha
Én is, nem is tudtam hogy van anélkül, amíg fehérvárra nem kerültem lecsó fesztiválra. Na ott aztán néztem nagyokat.

Meg mikor a lakótársam az alapot tejföllel öntötte fel, és furcsán nézett, hogy mit állok leesett állal egy doboz tojással a háta mögött X)

én sose tudtam elképzelni tojás nélkül,mindig úgy csináltam,pedig állítólag anélkül is van 😊
de legalább vacsi elõtt néztem be ide 😊
desigo
Fú de rég ettem egy jó lecsót <#eljen><#finom>
Kmarha
Ismét csúnya kép, egy iszonyú finom, serpenyõbe alaposan megpirított füstölt kolbászról és a hozzá készített tojásos lecsóról (a sajtos tangli lecsúszott a képrõl)

rastaman
csirkeragu leves
sertés szelet, fõtt spárga, petrezselymes krumpli, valamilyen mártás, kapros saláta
forrásvíz

desigo
Újburgonya fûszerekkel,olívaolajjal,friss salátával

Baconba tekert Pulykamáj...

Kmarha
Volt itthon mustár, kicsontozott csirkecomb szeletek (kicsit még lapítottam rajtuk), vettem hozzá tejfölt, azt már szinte kész is volt a tejfölös-mustáros csirkecomb szeletek, tésztával

desigo
burgonyaleves
csípõs zöldséges,csirkehúsos tészta

smith09
2 csirkés tortilla
fekete tea
smith09
bolognai spagetti
vadpörkölt
víz
rastaman
húsleves
rántott pulyka, tört burgonya, francia sali

szomferi
fokhagymakrémleves
sajttal-sonkával töltött csirkemell vegyeskörettel & lilahagymás paradicsomsaláta
somlói

plusz 1-2 kóla, jóféle cigánymeggy pálesz 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Kmarha
Húslevest dobtam össze, rendeltem mellé pizzát

Effe88
körömpörkölt ecetespaprikával

desigo
kínaiban pirított tészta,zöldséges hús
rastaman
pizza
(tejfölös-mustáros alap, paprikás kolbász, hagyma, bacon, paprika)

Egy átlagos vidéki étterembe ez majdnem egy kétfogásos vacsora desszerttel...
Ha a nagyim csinálta volna (és ilyet bekötött szemmel csinál), azt mondom,:
-Kezét csókolom te drága, igazán nem kellett volna.

De így?
Hard Rock Caféban ilyet adnak?
pff..Szégyen, és ez kerül 3600ftba?

Jézus atya Úúristen.

Teljesen Snassz Jellegtelen, sarki büféstõl kapsz ilyet, Ötszázért, ingyen kólával.

desigo
A helyet viszont érdemes megnézni mert nem gyenge.
Fogyasztani meg max egy kávét 😊
smith09
Én elhiszem h menõ cucc, de én is sokalom...
smith09
csilisbab
rizs
víz

desigo !

mennyibe került a hamburger?
desigo
Tegnap teszteltük a hard rockban a hambit.
Egyáltalán nem volt nagy szám ( a hely berendezése viszont durva)
Túl vastag hús ami ízetlen.Egyáltalán nem érte meg az árát.

SHADOWEYES7
Borsó leves
csirkepöri
ubisali
eper

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

zsoltioregon
Errefelé 1 lapos evõkanál liszttel "csalnak" a sûrûséggel.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Fabio Capello
ha egy pár szem krumplit összetörtök (mintha pürét csinálnál), akkor sûrûbb szaftot kapsz 😊

desigo
Teteje volt csak zsíros,sertéshús volt még benne talán...
zsoltioregon
Ez a Web Hostingos szar csak nekem jön a bannerba?

zsoltioregon
Túl zsírosnak tûnik.
Kolbász van-é benne egyáltalán?

kakaspörkölt, fõtt krumplival, ecetes uborkával
szomferi
csirkegulyás, slambuc, roston sült csirkemell, csirkecomb, grillkolbász, szalonna, tarja, belszervpörkölt, babgulyás, pár fajta saláta, és ma kezdõdik elölrõl 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

desigo
paprikáskrumpli

zsoltioregon

banok
Lecsó

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

smith09
Zöldségleves
rántott sajt
rizs
zsoltioregon

Bepróbálkoztam egy kis császármorzsával,

Azt gondoltam zsebibaba lesz,... de nem lett.

Kmarha
Korábban lepénybe tekertem, de túl macerás volt. Lepény kicserélve krumplira. Hús gyros fûszerrel nagy lángos kisütve, pirítva, salátában csak lila hagyma, paradicsom, kaliforniai paprika. A végén még ment rá egy jó nagy adag tzatziki is, de azzal fényképezve már elégé félre érthetõ volt 😄

desigo

desigo
guszta <#eljen>
Érthetõ😊

Macaron:

Képviselõ:

Hab😊