Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mibõl tevõdik össze?
Nemtudommilyenfûszerezett, majonézes krumpli, kijevi göngyölt csirkével.
Szerintem úgy készült, hogy fogták a csirkét, ketté vágták, úthenger alá rakták, felcsavarták, és mindkét felét a dobozomba erõszakolták (csoda hogy nem hasadt szét a doboz). Egy darab akkora volt, mint egy fél literes üdítõs/ásvány vizes palack.
Ízre sem volt rossz, bár tény, semmi extra. Elgurulok valamelyik sarokba aludni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
...bármilyen meglepõ
Csirkemell rántva aszaltparadicsomos sajtkrémmel töltve petrezselymes burgonyával
Császármorzsa eper lekvárral

rántott hús
paradicsomszósz, fõtt krumpli
sült oldalas, karikás krumpli, csalamádé
dinnye

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Más különbséget nem vettem észre😊
a vadas csirke (is) rohadt jól néz ki

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
És egy görög tárkonyos leves:

<#ticking>#ticking>
recept
az milyen?
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Nagyon finom!
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Rántott pulykaszelet, sült krumplival, ecetes tejszínes uborka salátával.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
tejszínben pácolt sült hús,petrezselymes burgonya,fejes saláta
csokis-mascarponés süti
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
LoL <#pias>#pias>
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"