Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szilva vagy baracklekváros gombóc,kakaós gombóc
"The trees move. Do you not see it?"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
fõtt krumpli
rántott csirkemell
csirkemellre sonka és úgy felgöngyölve majd kirántva
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
hogyénmennyiretelevagyok(cukorralis)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

<#nevetes1>#nevetes1> , <#finom>#finom>
Mégpedig Õ:
https://www.facebook.com/gastlandbisztro.oktogon
1200ft egy fõre ha iszol mellé vmi Ücsit, ha nem akkor vmi 1390ft; és korlátlan mennyiségben ehetsz.
Hát esküszöm totál megérte az árát.
A Menüsor Rendben van, ennyi pénzért meg pláne:
- 5 féle fõzelék legalább
- 5 féle köret
- Tészták
- Húsok Panírozottan
- Húsok Grillezve (Pulyka, csirke, Sertés, Marha)
- Halak Panírozva, (Hekk, Pangasius), Itt nincs grillezhetõ lehetõség mint mondjuk a Trófeába
- Fasírozott, Máj
- Pörköltek
- 3 féle Leves
- Millió savanyúság, Mártások, Öntetek. stb
A Pincérek nincsenek a Toppon, de attól még lehet jót enni.
Ajánlott elõre asztalt foglalni, mert ha vacsorázni mész akkor nembiztos hogy lesz helyed.
Ennyi pénzért ilyen választékot, teljesen elfogadható minõségben szervírozni, nemtudom hogy csinálják de megcsinálják.
Ajánlott legalább egyszer benézni.
Van egy éttermük a Széll Kálmán téren is, de úgy hírlik elég taplók a pincérek.
Persze nem barátkozni megyünk hanem körbecsócsálni a szortimentet.
Szóval esetleges csajoddal randira elsõre lehet ne oda menj.
(miután megvolt a csaj, elõrõl hátulról, utána már viheted, Sztem)
Elég a szóból, aki teheti az legalább egyszer próbálja ki, úgy mint Marika Néni Béke-Jelszavas Burgerét!
amit tegnap félre raktam, azt dobhatom ki a kukába. Kolléga tanácsára kicsit tovább mentem a busszal fel IV kerület északi részébe, hol gombóc * 150 Ft-ért adják az önvédelmi fegyvert.
Az én buzogányom legalább fél kilós volt:
Aki esetleg erre felé lakna, annak Óceánárok 29, 20E megállója felett, van egy sor hamburgeres meg ilyen olyan bolt, annak a fenti része.
Ha nem tûnne ki az írásomból, igen, egy picikét keveselltem a menü adagot. 😊
gulyásleves
túróscsusza (házi túró,házi tejföl,pirított szalonna)

Normál méretû hambik korrekt árban vannak és azok is laktatóak.
3 steakhússal masszív egy dög.Egyedül a zsömi volt "pici"

Mondjuk én egy jó ideje nem sültkrumplit. talán már nem is ízlik.
Ui.: a meki krumpliról meg szót se ejtsünk 😄
Az árakhoz azt hozzátenném hogy ezek a kis adagok, amit lehet külön is kérni, vagy menüben (menüben 1 leves 1 húsétel + 1 köret = 780-850 Ft , bõven elég egy halandónak).
A nagy adag ezen árak duplája. A lent említett is nagy adag volt.
+ a köret nincs feltüntetve. 200 a rizs/tarhonya/tészt/krumpli, 400 a saláta(majonézes bármi, görög bármi, stb).
Így az én adagom 1100 volt.
https://www.facebook.com/szondietkezde