15110
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
#4810 ma lencsefőzelék volt fokhagymás sült hússal -
#4809 ma virsli lesz. ami a csövön kifér XD -
#4808 Shadow is mindjárt rosszul lesz. :D -
#4807 -
#4806 Nem csodálom.
Nekem teljesen felfordul a gyomrom már a gondolatától is, hogy a klasszikus édest keverni a klasszikus sóssal. Soha nem tudnék így ennyi valamit. :P -
#4805 Pár éve karácsony tájékán,hogy húzzam a barátnőm agyát felváltva ettem a hideg pörköltet és a szaloncukrot.
rosszul lett egyből -
#4804 Unokatesóm felváltva eszi a pizzát és a somlóit. Egy falat pizza egy falat somlói. Iszonyat undorító. Kifordul a belem, mikor így eszi. -
#4803 ike -
#4802 na majd holnaptól ... -
#4801 -
#4800 de gondolom te nem ettél belőle -
#4799 Fúúú ne is izgass :DDDDD
tegnap egyébként sült oldalas volt meg tarja ,fűszeres burgonyával -
#4798 a nokedli pörköltel jó :) -
#4797 :DDDDD
szerintem nem is fogsz. -
#4796 olyat se ettem még... -
#4795 -
Hajnalcat #4794 Az biztos finom lehet! Majd egyszer megpróbálom. -
#4793 nokedli csokis mártással,.. -
#4792 -
#4791 fonott kalács pörköltel?? :) -
Hajnalcat #4790 De nekem ízlett, nah. :P
Amúgymeg a túrós tésztát is cukrosan szeretem. Hasonlított hozzá....csak nem túró volt, hanem sajt rajta. -
#4789 na jó, én is szeretem az édes dolgokat, de az előbbi olyan volt, mintha mákosan ennéd a lecsót -
Hajnalcat #4788 Megsúgom neked, hogy nagyon sokmindent cukrosan eszek, amit mások nem. [nagyon nagyon édes szájú] Szerencsére nem látszik meg rajtam....na jó a fenekemen egy picit.... :P -
#4787 -
#4786 Brassói aprópecsenye, uborkasaláta, szelet kenyér
nyami nyami -
Hajnalcat #4785 Megvan a megoldás! Cukrosan kell enni a sajtos makarónit, akkor nagyon finom. Ma ebédre megettem a tegnapi maradékot és becukroztam és jó volt. -
Hajnalcat #4784 zöldborsóleves meg valami büdös szagú hús sül épp. -
#4783 most ettem este: kenyér, császárszalonna, erőspaprika éééés hozzá SÖR! :)
ez fejedelmi kaja vót -
#4782 Fogalmam sincs, egy sima sajtos tészta hogyan lehet jó, vagy milyen fűszerrel lehet földobni egyszerűen. Talán egy kis oregano. Azt sem értem, mit esznek a sajtos pizzán. -
#4781 hmmm, de finom ez a bor!! :D -
Hajnalcat #4780 Az benne a poén, hogy rengeteg sajtot szoktam a milánóira meg bolognaira is rakni (azért gondoltam, hogy ízleni fog), de az ízek teljesen mások úgy, mint így. -
Hajnalcat #4779 Ja, azt kifelejtettem, hogy végül úgy ettem meg nagynehezzen, mint a Finnyások Farmjában Rick. :D Ő kenyérrel én meg zsemlyével. Így már tűrhetőbb volt lenyelnem.
(Szokta valaki nézni ezt a sorozatot?) -
#4778 lol, a milánóira, bolognaira ugyanúgy rakok sajtot. :D
Azért nagyjából el lehet képzelni milyen az íze egy natúr sajtos tésztának. pfőőőő :D -
Hajnalcat #4777 Szóval maradnék a sima jól bevált milánói, bolognai makaróninál.... -
Hajnalcat #4776 Most sajtos makarónit csináltam. Konkrétan ezt:sajtos makaróni
Imádom a sajtot meg imádom a makarónit, meg imádom, ha a sajt elolvad valamin. Gondoltam, akkor ezt is szeretni fogom....hát nem így lett. Nagyon NEM ízlett ...pedig azt hittem... Mondjuk nem volt nálunk itthon currypor, azt nem tettem bele.... -
Hajnalcat #4775 :D -
#4774 a középső világosabb húsnak a felső fele olyan, mint ha egy kéz nyulna. :D -
#4773 töltött kápi + hurka + kenyér + somlói galus + banán + szalmonella xDD -
#4772 guszta lett
én töltött káposztát ebédeltem a vacsora meg hagymaleves lesz carbonara spagettivel -
Hajnalcat #4771 Ezt fogom megcsinálni délután