15110
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
Hajnalcat #4850 Utálom a halászlevet, mert abba beleteszik a sok büdös halat szálkásan és pfúj! -
Hajnalcat #4849 Van egy jó hírem. A cápaharcsában egy darab szálka se volt, mivel ki volt filézve. Ezért ettem meg, egyébként hozzá se nyúltam volna. Én is rühellem a szálkákat, azért nem is szoktam halat enni. Ez nagyon kivételes eset, szóval aki utálja a szálkákat, annak ajánlani tudom ezt a halat. Jah és nincs az a nagyon büdös halszaga, mint más halfajtának. Ez is jó benne.
-
#4848 tegnapi spagetti 3 büntiponttal. -
#4847 ma húsleves volt -
#4846 ma semmi és holnap ugyanez lesz.... -
#4845 Nagyon finom pisztrángot ettem Siófokon másfél éve.
Azóta se ettem... -
#4844 Nálunk ezek nélkül nincs halászlé, a föld alól is kerítek mindíg :) -
#4843 Tudom mi a haltej, azt is nagyon szeretem. Az ikrát kicsit jobban, mert tök gusztusos az állaga. -
#4842 ikra meg a "haltej" tudod a fehér mája neki úgy mondják, hát az valami nagyon király benne :) -
#4841 Utálom a szálkát, de nagyon szeretem a halászlevet, kivéve a halat benne, az ikráér meg megőrülök, annyira szeretem. :D
A rántott hal egy iszonyat nagy köcsögség, mert a hal amúgy sem mutatja, hogy milyen gyilkos szerszámokat rejt a húsa, hát még ha be is van panérozva, akkor mennyire zsákbamacska! Sunyi gyilkológép!
A füstölt pisztrángot ennek ellenére nagyon szeretem. -
#4840 Én sem birom a szálkát :SS -
#4839 A cápharcsa nagyon szálkás egy hal:( -
#4838 Én max a halászlét eszem meg
szálka sux:( -
#4837 Tényleg nem rossz hal, ma ezt ettem(ebédre) :) Karácsonykor is ez volt a menü, a fontos, hogy jó legyen elkészítve, és "friss" legyen. -
#4836 Utálom a rántott halat. Ma volt milánói makaróni. -
Hajnalcat #4835 kirántva ettem kenyérrel a halfiléket, de hatalmas szeletek voltak. -
#4834 hogyan volt elkészítve? -
Hajnalcat #4833 -
Hajnalcat #4832 Ilyen halfilét ettem. Annyira finom, hogy nagyon! Ajánlom mindenkinek. Pangasius a neve.
A pangasius - cápaharcsa - a délkelet-ázsiai tengerek (és országok) kedvelt finom húsú hala, a nyugat-európai konyhákon egyre népszerűbb, és elérhető nálunk is.
-
Hajnalcat #4831 Te hogy eszed a túrós tésztát? -
Hajnalcat #4830 :DD Nem. Ez nem az az étel. -
#4829 csokiöntet is volt hozzá? -
#4828 bolognai spagetti
vizsga után jól jött :) -
Hajnalcat #4827 Végre ehettem ezer év után héjában sült krumplit vajjal és szalonnával. De finom volt, nyami! ^^ -
#4826 nah ilyet se ettem még -
Hajnalcat #4825 prosztó, vagy nem prosztó, finom. :P -
#4824 após zalai! :D -
#4823 hát ez nagyon prosztó. :D -
Hajnalcat #4822 tojás, hagyma, vegeta? Furcsa....így még nem csináltuk soha.... -
Hajnalcat #4821 Zalai kaja...Az olyan, hogy kell bele 2 tejföl 1 kefir, liszt, só, lereszelt krumpli és ezt az egészet összekeverem olyan állaga lesz, mint a palacsintatésztának és palacsintasütőben kisütöm palacsintaformájúra és tejföllel kell enni, de nem összehajtva, mint a palacsintát :D , hanem kiterítve és rá kell kenni a tejfölt és elvágdosni villával. Úgy illik.... -
#4820 -
#4819 Krumpliprósza recept
Kategória:
Vegetáriánus ételek
Hozzávalók:
1 kg krumpli lereszelve (sajtreszelő)
1 kefir
15 dkg liszt
só, vegeta
1 közepes hagyma, 2 gerezd fokhagyma
2 db tojás
olaj a sütéshez
Elkészítés:
A nyers krumplit lereszeljük, majd hozzákeverjük a kefirt, lisztet, tojást, sózzuk, belereszeljük a hagymákat.
Palacsintasütőbe kevés olajba egy merőkanállal teszünk, elterítjük, pirosra sütjük.
Tejföllel, reszelt sajttal tálaljuk.
Tanácsok:
Lehet tepsibe is sütni, de úgy nem tud annyira megpirulni.
A nyers krumpli lereszelését bizzuk egy erős férfikézre. A krumpli hamar megbarnul, ezért én gyorsan ráburítom a kefirt félúton.
Elkészítési idő: 30 perc -
#4818 krumpliprosztata? Az meg milyen? -
Hajnalcat #4817 [krumpliprószát fog enni vacsorára soooook tejföllel ^^] -
#4816 Minőségi főtt virsli, vagy minőségi hambi? :D -
#4815 ma csak egy hotdog volt :( -
Hajnalcat #4814 Shad, ajánlom figyelmedbe ennek a cuncimókusnak a műsorát. Majd nézd meg egyszer-kétszer. Bögyös egy bige.
Egészségünkre! -
#4813 Grillezett lazacot.
[Szereti a minőségi dolgokat. Csak azokat szereti.] -
#4812 Én nem diétázom, mégis ilyeneket eszem. :D -
#4811 zöldség leves
krumplis tészta( jól megborsozva)
[ISMÉT DIÉTÁZIK]