15110
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
Hajnalcat #4770 Állítólag az a pirosos hús az a csülök. -
Hajnalcat #4769 Itt a kocsonya. Most ettem meg ennek a tányérnak a felét, ugyanis én nem bírok sokat enni egyszerre. Finom volt, végre ehettem ezer év után. Na jó, csak tavaly ilyenkor ettem utoljára. :D
Szóval azt a piros húsos részt ettem meg, azt nagyon szeretem, olyan finom. Meg a fakóbbik húsból egy keveset. Jah meg természetesen a levét. Az a kedvencem.
-
#4768 ja , uppsz :)) -
#4767 Budakalász annyira nem vidék :) -
#4766 vidéki hagyomány!! ??? -
#4765 Nem fogadtam el csak egy gyenge kávét.
Pont náluk volt pár éve,hogy épp kajáltak amikor ott voltam és nekem is rendesen megtálaltak és nem engedtek el amíg nem ettem velük :) -
#4764 :DDDDddd
miket adtak volna , hamár itt vagyunk :DD -
#4763 Én meg dolgoztam egy családi házban és áll mellettem a tulaj nekem meg hangosan korog a gyomrom
Egyből kínáltak mindennel...
kellemetlen volt :)
-
#4762 ne is mond a nejem csirke pörit kajált nokedli-val-vel én meg csak nyeldekeltem :)) -
#4761 Én tegnap meg ma alig ettem de folyton megéhezem -
#4760 nagyon nehéz ez a fogyi kúra :SS -
#4759 guszta csak egy kis csirkemell hiányzik róla :) -
#4758 képt -
Hajnalcat #4757 most lett kész a kocsonya nálunk.... -
#4756 hűűűűűűűűű ezzel finya lenne
-
#4755 ilyesmi -
#4754 -
#4753 Ma volt húsleves grízgombóccal
sült tarja petrezselymes burgonyával savanyú ubival
mákos bejgli meg rengeteg mézeskalács -
#4751 guszta nagyon! -
#4750 -
Hajnalcat #4749 Készen lett a narancsos mézes süti, amit én csináltam. Nagyon finom.
Mutatok képeket róla:
Itt meg mikor még csináltam őket:
-
#4748 ja ja :) -
#4747 Azt gondoltam,hogy így lesz :)
Nah majd folytatod 1-jétől... -
#4746 Gyöntyúkleves, töltött szűz pecsenye,burgonya püré,csalamádé, és még a karácsonyi sok sok süti
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze a szigorú diétát kicsit felfüggesztettem kicsit :) -
#4745 Halászlé
aszaltszilvával töltött pulykamell,kárpáti borzas
püspökkenyér,méteres kalács,bejgli -
Hajnalcat #4744 [narancsos mézest csinált, holnap reggel kiszaggatja és megsüti] -
Hajnalcat #4743 Nálam. Nálunk sosincs. -
#4742 Na, kinél nem volt ma beigli? :) -
#4741 töltöttkáposzta, spagetti milanese, székely káposzta, fasírt /olyan tojásos/ + b.püré meg még jópár cucc
a végén By g Lee-vel koronázva! :D
nagy a család! :D -
karajjj #4740 tojással töltött fasírt, meg kolbásszal töltött Karajjj, feat francia sali utánna beigli... :D -
#4739 jaja, nálunk is folyt köv holnap :)
Lesz isteni tyúkhúsleves by keresztanya illetve isteni töltött pulyka krumplipürével szintén by keresztanya -
#4738 vacsi:
aperitif :D, bableves, ponty, harcsa, krumplisaláta, mákos guba és süti süti süti. Holnap folyt köv. -
#4737 kaja: hal, hal, hal :)
amugy halászlé (de én nem szeretem), rántott hal, rántott csirke, rizs, krumplisaláta, és persze végtelen mennyiséű beigli, süti, édesség, és ital :) -
#4736 vacsora:
gesztenyekrémleves rumos mazsolával
baconbe göngyölt pulykamell borban sütve krumplipürével -
#4735 Rántott hal rizzsel(lazac, "cápaharcsa"(finom volt:)) franciasali, +végtelenszámú sütemény
Mindenkinek boldog karácsonyt!:) -
#4734 Raguleves és krumplis tészta salátával... De este vár a nagyvacsora... :S -
#4733 Rántotthús, a fav :D -
#4732 helyes :) -
#4731 Na most volt egy kis töltött káposzta éhenhalás ellen :) -
#4730 Fúrt krumpli franciasali nyammmmi