15110
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
#4890 Apám is bedeg. Influja... Jobbulást! -
#4889 Nincs étvágyam , roppant lázas lettem reggelre, de a tegnapi gulyásleves, meg a fánk van.... -
#4888 Zöldségek+csirkemell wokban, az étel nevét nemtudom, de nagyon fincsi volt -
#4887 Rántott disznó, krumplipűré, céééékla + finom tea. Végre nem virsli!!! :D -
Hajnalcat #4886 húsleves nagyon nagyon sok finom édes sárgarépával + cukorborsófőzelék -
Hajnalcat #4885 És hogy etted? Cukorral vagy annélkül? -
#4884 Sajtostészta, vörösbor. -
#4883 Sajttal töltött pulykamell, barna rizs, sali -
#4882 Gulyásleves, fánk -
#4881 Snack tésztaleves :( -
#4880 A változatosság kedvéér VIRSLI!!! Hogy szakadjon rá az ég! -
#4879 Frankfurti bableves + mákostészta(utálom, de sikerült megenni belőle egy tányérral:$) -
#4878 light pizza -
#4877 Sajtos Gyros sültkrumplival és pitával + tojássaláta -
#4876 vadpörkölt burgonyával :) -
#4875 almaleves,rizseshús -
#4874 Rántott husi. Csirkemellből, mert a négylábúakat nem szeretem. -
#4873 Na de az nem magyar kaja, külföldön is kapni, úgy hívják: gulásöhö. -
#4872 meg a gulyás levest... -
#4871 Duna hullámot még nem ettem, de nagyon gusztán néz ki. Másik neve biztos "Vizihulla". :D
Ha jól figyeltem, akkor kihagyták a töltött káposztát. -
#4870 Jesszusom, dehogy. -
#4869 Amiről te beszélsz az a túrós csusza, nem? Az a szalonnás, sós változat. A túrós tésztát általában a cukros változatként emlegetik. Nálunk itthon szalonnával készül, sósan, bár én a szalonnát nem szeretem bele, csak úgy sósan, sok-sok tejföllel.
De mondok jobbat:
Anno szakközép menzán nem egyszer volt olyan, hogy túrós tészta (általában cukorral csinálták), cukorral, és szalonna is volt benne :DDDD
Olyan gasztroélmény vót, hogy a konyhai szakács nem tudta eldönteni, hogy cukrosan vagy szalonnával, ezért mind2-t belerakta :) -
#4868 bableves,halászlé,pogácsa,szilvás gombóc,rétes,töltött paprika a best -
#4867 Hungarian Foods (Magyar Ételek)
-
#4866 "De a szaloncukor az viszont finom. :))"
-De csak ha jó cukros! Ha nem, akkor azt is meg kell hinteni porcukorral. -
Hajnalcat #4865 Szalonnát cukrozni? Na már! Azért ennyire nem durva a dolog nálam. :D
De a szaloncukor az viszont finom. :))
[nem szereti a tepertőt] -
#4864 ma elmaradt az ebéd :( -
#4863 Miért nem raksz rá tepertőt? Ha annyira édesszájú vagy, akkor a szalonnát is megcukrozhatod. :))
Mai ebéd: virsli, szendvics.. ennyi :( -
Hajnalcat #4862 Ma burgonyafőzeléket eszem sült virslivel. És valami süteményt UTÁNA! -
Hajnalcat #4861 Na hát én meg a túrós tésztát túróval eszem, mint ahogy azt szokás enni (nevében is benne van, hogy túrós :D) és mivel a túrós dolgokat (lásd túrós gombóc) megcukrozom, így ezt is, teperőt sosem raknék rá, csak tejfölt. És a túrós tészta az majdnem ugyanolyan, mint a sajtos makaróni. -
#4860 np :) -
#4859 Sajttal tejfőllel tepertővel, túró nélkül. -
#4858 Bocs, még fórumképtelen vagyok ilyen korán :(, de azért köszi szépen.
Az üzenetet jóval azelőtt postoltam, mielőtt priviztél volna, azt hittem, akkor már láttad. Bocs ezért is. -
#4857 nem kell megköszönni :( -
#4856 Szójafasírt párolt zöldborsó, rízzsel paprikás, lilahagymás körettel zsemlével és teával mert elég hűvös van most. -
#4855 érted, jön a bann.. -
Hajnalcat #4854 Mit rosszalkodott? -
#4853 Te kerested a bajt. -
#4852 Tavaszi húsleves,szilva lekváros gombóc -
Hajnalcat #4851 Ma ízes derejét ettem.