Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Hatalmas méretû sajtos kifli, de azt annyira finomra tudják csinálni a menzán, nem tudom, mi a titka, nagyonpuha.
Jah, még valami! Nyugodtan lehet 6 helyett 8 tojás felvert habját is beletenni a töltelékbe, mert így nem lesz annyira száraz meg amúgyis, a dupla adag máz miatt úgyis megmaradna még két felesleges tojásfehérje, így azt oda bele lehet tenni. (Én is így fogom legközelebb csinálni.)
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
mákosguba
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nagyon finom volt!És olcsó is...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
hûsítõnek mellé egy pohár Stella..hm 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
húsleves + krumpliprósza (most meg fehérborozom egyet: Hétvezér félédes fehérbor)
sültkacsa,krumpli püré,pároltkáposzta
Belga gyorsétterem a Belfrit is.Eddig csak a pólusban láttam.
Ott is jó sok mártás közül lehet választani...
a sültkrumpli nem olyan sz*r mint a mekiben, hanem itt nagy hasábokra vágják, és nagyon korrekt áron adnak hatalmas adagot belõle (és tényleg finom). A krumpli óriási adag, és van hozzá vagy negyvenféle irdatlan fimnom szósz (nekem a kedvencem a szaté, ami egy édes mogyorókrém mártás, nagyon passzol hozzá).
A krumplin kívül a sokfajta hotdog, hamburger (igazi retró, pufi hambiból készül caslamádéval, ahogy a Moszkva tér c. moziban lehet látni 😊, sült csirkék, illetve toast-ok.
Egy Retro menü (Moszkva tér hambival, nagy krumplival, Traubival, egy szósszal olyan 1000 Ft-ba kerül, de nekem eddig csak a krumpli felét sikerült megenni mert hatalmas az adag, szó szerint kibuggyan a tálról)
Tegnap holland menüt ettem (hambi elfogyott este 😞, detto olyan mint a hamburgeres menü csak adnak hozzá két nagy ránttot csirkemellfilét, ára pedig 1.100. Ennyi pénzért verhetetlen szvsz.
Egyébként ott van a Ráday elején ( Múzeum krt felõl), nem lehet eltéveszteni mert amikor minden hely tök üres ez akkor is televan 😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
De az nagyon finom.Enyhén csípõs,semmi mócsing.
Nyamm 😊
Nekem meg pizza 😄
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
sült liba comb,párolt káposztával,burgonyapüré