Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Húú, ez a tarhonyaleves nagyon menzásnak tûnik így hallomásra 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

SHADOWEYES7
csirkemellcsíkok ,mézes mustáros szósszal,szarvacskával.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Tarhonya leves+milánói sertésborda.

Zöldborsófõzelék (de az a nagyon finom, krémes, világos színû, édeskés, nyami) + virsli
Hatalmas méretû sajtos kifli, de azt annyira finomra tudják csinálni a menzán, nem tudom, mi a titka, nagyonpuha.

Huh, az nagyon finom. (Y)<#finom> (Lasagnet is tudok csinálni.)

nincs mit 😊

Jah, még valami! Nyugodtan lehet 6 helyett 8 tojás felvert habját is beletenni a töltelékbe, mert így nem lesz annyira száraz meg amúgyis, a dupla adag máz miatt úgyis megmaradna még két felesleges tojásfehérje, így azt oda bele lehet tenni. (Én is így fogom legközelebb csinálni.)

desigo
ma

sajtkrémleves és lasagne volt
desigo
köszi
majd lehet beteszteljük
pont tegnap vettünk kókuszreszeléket.
Itt van a receptje. Csináld meg magadnak és akkor ehetsz. 😛 (A mázból dupla adagot kell csinálni és nem szabad túlságosan sokat vacakolni a kenéssel, mert akkor csúnya lesz.)

Kontrakcio
husleves,gombástokány

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

lee86
túlecetezett vadas.

&#161;Hala Madrid!

Picar77
Gulyás leves, túrós zsömle
<#finom> volt

()() (^^)

desigo
SHADOWEYES7
grillcsirke,burgonyapüré,friss saláta

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Milánói makaróni, zöldséges gombaleves, meg kókuszos kocka, amit én sütöttem. (a mázt sajnos elrotottam a tetején, így nem lett olyan szép, de ízre finom.)

desigo
Sajtszószos spagetti volt most
Én meg mákostésztát ettem ma. 😊

SHADOWEYES7
gulyásleves
mákosguba

desigo
Belfrites halas menüt finom fûszeres burgonyával
Attila8805
Semmi:-(

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

két sajtos tökmagos zsömle á lá Cora hozzá egy Président camambert sajt, mindez kocsiban elfogyasztva a Cora parkolóban 😄

Kínai csípõs-savanyú leves,szecsuáni csirke pirított tésztával,zöldséggombóc.
Nagyon finom volt!És olcsó is...

II Rocky II
Hamburgert ettem reggelire 0.5literes Cola Colaval

24 - Exile -Nov.23

dante3
Husileves, Milánói Makaróni!<#finom>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

sóska, krumpli, fõtt tojás

desigo
rakott krumpliii
Kontrakcio
grill csirke krumplival

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

SHADOWEYES7
rakottkel

desigo
ma borsófõzelék sült husival volt
Kandurex
hát, ma pizza lesz,..fokhagymás tejföl, szalonna, szalámi, paradicsom, sonka, csípõs paprika feltéttel :p

hûsítõnek mellé egy pohár Stella..hm 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

desigo
gulyás leves
kakaós csiga,mákos kalács
<#finom><#eljen>

húsleves + krumpliprósza (most meg fehérborozom egyet: Hétvezér félédes fehérbor)

SHADOWEYES7
gyümölcs leves
sültkacsa,krumpli püré,pároltkáposzta

desigo
Na ez jól hangzik.Majd beteszteljük.

Belga gyorsétterem a Belfrit is.Eddig csak a pólusban láttam.
Ott is jó sok mártás közül lehet választani...
húú ez alap hely, egy belga sülkrumplis "gyorsbüfé" (ott van ilyen vagy kismillió).

a sültkrumpli nem olyan sz*r mint a mekiben, hanem itt nagy hasábokra vágják, és nagyon korrekt áron adnak hatalmas adagot belõle (és tényleg finom). A krumpli óriási adag, és van hozzá vagy negyvenféle irdatlan fimnom szósz (nekem a kedvencem a szaté, ami egy édes mogyorókrém mártás, nagyon passzol hozzá).
A krumplin kívül a sokfajta hotdog, hamburger (igazi retró, pufi hambiból készül caslamádéval, ahogy a Moszkva tér c. moziban lehet látni 😊, sült csirkék, illetve toast-ok.

Egy Retro menü (Moszkva tér hambival, nagy krumplival, Traubival, egy szósszal olyan 1000 Ft-ba kerül, de nekem eddig csak a krumpli felét sikerült megenni mert hatalmas az adag, szó szerint kibuggyan a tálról)

Tegnap holland menüt ettem (hambi elfogyott este 😞, detto olyan mint a hamburgeres menü csak adnak hozzá két nagy ránttot csirkemellfilét, ára pedig 1.100. Ennyi pénzért verhetetlen szvsz.

Egyébként ott van a Ráday elején ( Múzeum krt felõl), nem lehet eltéveszteni mert amikor minden hely tök üres ez akkor is televan 😊

desigo
Ez milyen hely és hol van? Milyen krumplik vannak ott?
tegnap estebéd volt a Pár Perc Krumpliban, nagy krumpli szaté szósszal és rántott csirkemell.

Attila8805
Borsós Nokedlííííí

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

desigo
tojásosleves
rántott hús,rizs,ubisali
paprikás kolompér

tökfõzelék

desigo
csípõs-savanyú leves
hagymás csirke
tavaszi tekercs
desigo
Én néha szoktam a Bosnyák piacon egy hentesnél enni sült kolbászt mustárral,kenyérrel.
De az nagyon finom.Enyhén csípõs,semmi mócsing.

Nyamm 😊
megálltam egy hentesnél és bedobtam egy sült kolbászt mustrással és kenyérrel, á lá 400. Egy hogy drága volt, kettõ pedig a kolbász fele repült a kukában. Úgy látszik lehet ezt a henteses sültkolbászos mûfajt rosszul is csinálni 😞

desigo
zöldségleves májgaluskával
túrógombóc
2db szendvics

Gabesz amd64
<#eljen>

Nekem meg pizza 😄

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

SHADOWEYES7
tyúkhúsleves
sült liba comb,párolt káposztával,burgonyapüré

desigo
töltött paprika
SHADOWEYES7
frankfurti leves--mákos tészta + krumlis tészta