Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Marhahúsleves velõscsonttal,pirítóssal,fõtt marhalábszár friss tormával és mustárral.
Rántott sertéskaraj,rántott gomba,krumplipüré,hagymás paradicsomsaláta,cékla, rántott hagymakarika.
Két korsó Löwenbrau, végül konyakmeggy bonbon.
Szerintem nem kell mondanom, milyen jó volt...csak nem túl fitnesz étel egyik sem...<#vigyor>#vigyor><#finom>#finom>
Ebédre kakaós csigát ettem vacsorára meg fõtt virslit mustárral.
amúgy új klipp.........
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Jah és csináltam egy magyar szendvicset is, de ez tényleg magyar volt, rendes fehér kenyérbõl, vajjal megkenve, és csípõs szalámit tettem rá.
Floydot viszont szeressük! Legjobb!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Floyd-ot is szeretjük, gyanítom mégse mindennap készül a háztartásokban pl. rénszarvashús 😄
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Jó, hogy egy olyan magyaros szendvicset készít, aminek köze sincs a magyar kajákhoz. A boltban sehol se lehet kapni ilyen kenyeret, max nyugaton. A krém még elmegy, de az a feketecseresznyedzsem, nah persze, tipikus magyar lekvár. Nevetnem kell...max a sárgabaracklekvár, igen, az a tipikus, mindenhol azt adják tölteléknek. Vagy a fánkhoz....
Persze maradhat, csak leírtam a véleményem róla.(Muszály volt.) Ne sértõdj meg emiatt kérlek.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
...elment...de már unom, jó lenne házikoszt is 😞 olyan rég ettem valami finomat 😞 ..folyton: hamburger, pizza, gyros, melegszendvics 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(((vacsora))
ránott borda petrezsejmes burgonya
Ízlett.