Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
24 - Exile -Nov.23
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
kirántott patiszon + rizs + paprikásparadicsomoshagymás saláta balzsamecettel megspékelve
túrós csusza
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
túrós palacsinta
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
gombás tésztás csirke mell áfonya öntettel <#finom>#finom>
desszert: jégkrm
ui: jah és norbi update-s csirke volt XD
töltött paprika
szedres,csokipudingos torta
délután:
Tárcsán sült tarja,csirkecomb
hagymás krumpli
fokhagymás uborka saláta
levezetésnek pedig rácponty <#finom>#finom>
sajtos tészta +
rántott borda
végeztem az aratással,és nejem fõzött bográcsban ,bográcsgulyást-sütöttek burgonyás pogácsát ,házi túróval töltött buktát, tepertõs pogácsát!!
akik itak azoknak Amstel,Heineken jéghideg sör volt,meg igzazi ikrás behûtött dinnye volt meg nektarin!!!!44444
:)
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)
24 - Exile -Nov.23
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
túrós palacsinta
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
50 X 39 méteres a sátor
tegnap lett vágva 4 disznó.
A sütis helység már ma fullon volt,nem gyõzik visszaküldeni...
Akkora üstökben fõznek,hogy csak néztem :)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
amugy ma.rántott hús+megyszósz,fõttkrumplival és zöldbableves.
24 - Exile -Nov.23
Plusz mákos kocka. (ebbõl már egy darab sincs pedig nagy tepsivel készült <#idiota>#idiota>)
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Zöldborsófõzelék (ezt nagyon finom édeskés, krémesre tudják csinálni a menzán, ahogy én szeretem<#finom>#finom>) + fasírtpogácsa
Kakaóscsiga (De ezt a barátomnak adtam, mert névnapja van.)
sertés pörkölt,vesével,fõtt burgonya,kovászos uborka
túrós rétes
darálhús + karfiol, a tetejére 1 kis tejföl asszem ennyi és ez meg van sütve