Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tejfölös lecsó, de majdnem kihánytam, olyan sokat ettem belõle.<#vomit>

cukorborsó leves, milánói sertésborda (milánói makaróni rántotthússal a tetején) <#worship><#smile>
Bandee1987
Illatos-omlós csirkefalatok rizzsel, nyami<#finom>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
ma:

Erõs-savanyú leves
szecsuáni csirke tésztával
tavaszi tekercs
Ebédre töltött paprika volt és húsleves. (Nah ez pl. tipikus magyar kaja.)

Jah és csináltam egy magyar szendvicset is, de ez tényleg magyar volt, rendes fehér kenyérbõl, vajjal megkenve, és csípõs szalámit tettem rá.

Az a baj, hogy az emberek megnézik pl. ezt a magyar szendvicses dolgot és egybõl be is veszik, hogy tényleg ilyen kenyeret lehet kapni Magyarországon és hogy minden nap ilyen szendvicseket csinálnak a magyar emberek. Pedig nem így van. És ezzel Nigella félrevezeti az embereket, nem szabadna olyan dolgokat állítania, ami nem igaz és ezt ráadásul nagyon sok ember elõtt teszi, hisz sokan nézik epedve a mûsorát. Az elején kijelenti, hogy: "Bár én még nem jártam Magyarországon" ----oké, Nigella, köszönjük a részvételt, errõl ennyit, ha majd jársz itt, és elmész egy magyar boltba, azután beszélj. Nah, kb. ezt mondanám neki.

Floydot viszont szeressük! Legjobb!<#eljen><#worship>

hja, mondjuk Nigella mûsora szvsz nem a magyar piacra készült elsõsorban hanem a szigetországira, ahol ezek a hozzávalók baj nélkül beszerezhetõk a boltokból 😊

Floyd-ot is szeretjük, gyanítom mégse mindennap készül a háztartásokban pl. rénszarvashús 😄

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

desigo
trutyi 😊
Sajtos trutyi.<#wow1> Még egész tûrhetõnek tûnik.

Nájdzsella! 😄D Nah, ezt a nõt úgy ahogy van, utálom, de mivel nem csak én járok ide, ezért lehet, másnak meg tetszik. Olyan trutyis, hízlalós kajákat készít és mindig összedobja. A végén egy ehetetlennek kinézõ ételt tálal elénk, amit az emberek utána egy erõltetett mosollyal próbálnak legyûrni. Persze, megértem, hogy neked tetszik, ekkora bögyös maca.<#hehe><#vigyor1> Gondolom kéne.

Jó, hogy egy olyan magyaros szendvicset készít, aminek köze sincs a magyar kajákhoz. A boltban sehol se lehet kapni ilyen kenyeret, max nyugaton. A krém még elmegy, de az a feketecseresznyedzsem, nah persze, tipikus magyar lekvár. Nevetnem kell...max a sárgabaracklekvár, igen, az a tipikus, mindenhol azt adják tölteléknek. Vagy a fánkhoz....
Persze maradhat, csak leírtam a véleményem róla.(Muszály volt.) Ne sértõdj meg emiatt kérlek.

SHADOWEYES7
õõõõ, sry én tettem be de már látom nemvolt jó választás, ez hogy tetszik???

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Kinek az ötlete volt ez a videó? 😄DD Nagyon nem illik ide.

Én meg tepsis prószát ettem sok-sok tejföllel. (Hát be kellene szerezned egy háziasszonyt magadnak. 😉)

Kandurex
amúgy: sajtos-fokhagymás pogácsa tripla tejföllel

...elment...de már unom, jó lenne házikoszt is 😞 olyan rég ettem valami finomat 😞 ..folyton: hamburger, pizza, gyros, melegszendvics 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
ez banner, ez most komoly?..nagyon durva :p valahogy nem érzem a kapcsolatot, az ürge megevése és a napi ebéd között :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SHADOWEYES7
gyümölcsleves, rizseshús

(((vacsora))

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

gombás csirkemáj + rizs

Falafel nyamm

desigo
zöldséges tonhalsaláta
húsleves és almás-padlizsános csirke, köretként pedig krumpipüré illetve olivaolajon párolt répa+zeller reszelék (vagy mi)

desigo
rizseshús céklával

nem nagyon ízlett😞
szilvásgombóc

desigo
dupla whooper menü...
SHADOWEYES7
Fácán leves
ránott borda petrezsejmes burgonya

desigo
ma rizseshús volt savanyú ubival
fúj,számra sem veszem,nem is ettem meg:-(

desigo
ma egy Donpepés pizzaszeletet ettem.
neee nincsen csokim!!!!! 😞
Rántott camembert burgonyapürével.

Ízlett.

roppii
töltött káposzta volt

most pizza

chilis bab, utána pedig még leküldtem pár lekváros gombócot

SHADOWEYES7
Bundás kenyér.

1 darab zsemlét ettem kockasajttal. Úgy volt, hogy brassói aprópecsenye lesz kagylótésztával (szeretem), de a nyanyák megváltoztatták az étlapot és csak rakott krumpli volt, azt meg nagyon nem szeretem, mert nagyon zsíros.

Jah, az undorító.

roppii
Chilis babot fogok enni a haza értem.

shaba23
de minek bele köröm?
II Rocky II
nagyn fini...😄 nem szereted?

24 - Exile -Nov.23

fújjjjjjjjj

shaba23
még semmi, de pizza lesz aszonta a futár, hogy OMW
II Rocky II
paprikás krumpli körömmel meg hússal.😄

24 - Exile -Nov.23

zöldség leves+töltött paprika...elég fura párosítás..:-(

csirkepörkölt + tarhonya

jah, és ízlett

rakott krumpli + õszibarack befõtt

desigo
Nekem is a reklámban annó nagyon tetszett de sosem volt a boltok polcain.
Aztán nagynehezen sikerült egyet venni de hatalmas csalódás volt.

Nekem se ízlett...
Azt a mézes mustáros szószt egyszer megkóstoltam, de nagyon rossz volt az íze, pedig azt hittem, hogy finom lesz.

tudom,de az sem vígasztalt,meg nem is ízlett.:-(

ne csüggedj, milánói sertésbordát viszont elég kevés menzán mérnek 😊

sajna...:-(