Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Jah és csináltam egy magyar szendvicset is, de ez tényleg magyar volt, rendes fehér kenyérbõl, vajjal megkenve, és csípõs szalámit tettem rá.
Floydot viszont szeressük! Legjobb!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Floyd-ot is szeretjük, gyanítom mégse mindennap készül a háztartásokban pl. rénszarvashús 😄
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Jó, hogy egy olyan magyaros szendvicset készít, aminek köze sincs a magyar kajákhoz. A boltban sehol se lehet kapni ilyen kenyeret, max nyugaton. A krém még elmegy, de az a feketecseresznyedzsem, nah persze, tipikus magyar lekvár. Nevetnem kell...max a sárgabaracklekvár, igen, az a tipikus, mindenhol azt adják tölteléknek. Vagy a fánkhoz....
Persze maradhat, csak leírtam a véleményem róla.(Muszály volt.) Ne sértõdj meg emiatt kérlek.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
...elment...de már unom, jó lenne házikoszt is 😞 olyan rég ettem valami finomat 😞 ..folyton: hamburger, pizza, gyros, melegszendvics 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(((vacsora))
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ránott borda petrezsejmes burgonya
Ízlett.
Aztán nagynehezen sikerült egyet venni de hatalmas csalódás volt.
Nekem se ízlett...