Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az biztos finom lehet! Majd egyszer megpróbálom.<#smile>

Kandurex
nokedli csokis mártással,..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
<#szomoru1>
SHADOWEYES7
fonott kalács pörköltel?? 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

De nekem ízlett, nah. 😛
Amúgymeg a túrós tésztát is cukrosan szeretem. Hasonlított hozzá....csak nem túró volt, hanem sajt rajta.

Kandurex
na jó, én is szeretem az édes dolgokat, de az elõbbi olyan volt, mintha mákosan ennéd a lecsót

<#vigyor3> Megsúgom neked, hogy nagyon sokmindent cukrosan eszek, amit mások nem. Szerencsére nem látszik meg rajtam....na jó a fenekemen egy picit.... 😛

Kandurex
<#wilting>

Fabio Capello
Brassói aprópecsenye, uborkasaláta, szelet kenyér

nyami nyami

Megvan a megoldás! Cukrosan kell enni a sajtos makarónit, akkor nagyon finom. Ma ebédre megettem a tegnapi maradékot és becukroztam és jó volt.

zöldborsóleves meg valami büdös szagú hús sül épp.

Bandee1987
most ettem este: kenyér, császárszalonna, erõspaprika éééés hozzá SÖR! 😊
ez fejedelmi kaja vót

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

sz4bolcs
Fogalmam sincs, egy sima sajtos tészta hogyan lehet jó, vagy milyen fûszerrel lehet földobni egyszerûen. Talán egy kis oregano. Azt sem értem, mit esznek a sajtos pizzán.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
hmmm, de finom ez a bor!! 😄

Az benne a poén, hogy rengeteg sajtot szoktam a milánóira meg bolognaira is rakni (azért gondoltam, hogy ízleni fog), de az ízek teljesen mások úgy, mint így.

Ja, azt kifelejtettem, hogy végül úgy ettem meg nagynehezzen, mint a Finnyások Farmjában Rick. 😄 Õ kenyérrel én meg zsemlyével. Így már tûrhetõbb volt lenyelnem.
(Szokta valaki nézni ezt a sorozatot?)

sz4bolcs
lol, a milánóira, bolognaira ugyanúgy rakok sajtot. 😄
Azért nagyjából el lehet képzelni milyen az íze egy natúr sajtos tésztának. pfõõõõ 😄

Szóval maradnék a sima jól bevált milánói, bolognai makaróninál....

Most sajtos makarónit csináltam. Konkrétan ezt:sajtos makaróni

Imádom a sajtot meg imádom a makarónit, meg imádom, ha a sajt elolvad valamin. Gondoltam, akkor ezt is szeretni fogom....hát nem így lett. Nagyon NEM ízlett <#vomit>...pedig azt hittem...<#szomoru1> Mondjuk nem volt nálunk itthon currypor, azt nem tettem bele....

😄

sz4bolcs
a középsõ világosabb húsnak a felsõ fele olyan, mint ha egy kéz nyulna. 😄

sz4bolcs
töltött kápi + hurka + kenyér + somlói galus + banán + szalmonella xDD

desigo
guszta lett <#eljen>

én töltött káposztát ebédeltem a vacsora meg hagymaleves lesz carbonara spagettivel
Állítólag az a pirosos hús az a csülök.

Itt a kocsonya. Most ettem meg ennek a tányérnak a felét, ugyanis én nem bírok sokat enni egyszerre. Finom volt, végre ehettem ezer év után. Na jó, csak tavaly ilyenkor ettem utoljára. 😄
Szóval azt a piros húsos részt ettem meg, azt nagyon szeretem, olyan finom. Meg a fakóbbik húsból egy keveset. Jah meg természetesen a levét. Az a kedvencem.

SHADOWEYES7
ja , uppsz 😊)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
Budakalász annyira nem vidék 😊
SHADOWEYES7
vidéki hagyomány!! ???

desigo
Nem fogadtam el csak egy gyenge kávét.

Pont náluk volt pár éve,hogy épp kajáltak amikor ott voltam és nekem is rendesen megtálaltak és nem engedtek el amíg nem ettem velük 😊
SHADOWEYES7
😄DDDddd

miket adtak volna , hamár itt vagyunk 😄D

desigo
Én meg dolgoztam egy családi házban és áll mellettem a tulaj nekem meg hangosan korog a gyomrom
Egybõl kínáltak mindennel...
kellemetlen volt 😊
SHADOWEYES7
ne is mond a nejem csirke pörit kajált nokedli-val-vel én meg csak nyeldekeltem 😊)

desigo
Én tegnap meg ma alig ettem de folyton megéhezem <#nyes>
SHADOWEYES7
nagyon nehéz ez a fogyi kúra :SS

desigo
guszta csak egy kis csirkemell hiányzik róla 😊
SHADOWEYES7
képt

most lett kész a kocsonya nálunk....

SHADOWEYES7
hûûûûûûûûû ezzel finya lenne

SHADOWEYES7
ilyesmi

SHADOWEYES7

desigo
Ma volt húsleves grízgombóccal
sült tarja petrezselymes burgonyával savanyú ubival
mákos bejgli meg rengeteg mézeskalács
desigo
guszta nagyon!
SHADOWEYES7
<#eljen><#finom>

Készen lett a narancsos mézes süti, amit én csináltam. Nagyon finom. <#finom>
Mutatok képeket róla:

Itt meg mikor még csináltam õket:

SHADOWEYES7
ja ja 😊

desigo
Azt gondoltam,hogy így lesz 😊
Nah majd folytatod 1-jétõl...
SHADOWEYES7
Gyöntyúkleves, töltött szûz pecsenye,burgonya püré,csalamádé, és még a karácsonyi sok sok süti

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
persze a szigorú diétát kicsit felfüggesztettem kicsit 😊

desigo
Halászlé
aszaltszilvával töltött pulykamell,kárpáti borzas
püspökkenyér,méteres kalács,bejgli