Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
Nálunk ezek nélkül nincs halászlé, a föld alól is kerítek mindíg 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

sz4bolcs
Tudom mi a haltej, azt is nagyon szeretem. Az ikrát kicsit jobban, mert tök gusztusos az állaga.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

SHADOWEYES7
ikra meg a "haltej" tudod a fehér mája neki úgy mondják, hát az valami nagyon király benne 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

sz4bolcs
Utálom a szálkát, de nagyon szeretem a halászlevet, kivéve a halat benne, az ikráér meg megõrülök, annyira szeretem. 😄
A rántott hal egy iszonyat nagy köcsögség, mert a hal amúgy sem mutatja, hogy milyen gyilkos szerszámokat rejt a húsa, hát még ha be is van panérozva, akkor mennyire zsákbamacska! Sunyi gyilkológép!
A füstölt pisztrángot ennek ellenére nagyon szeretem.

SHADOWEYES7
Én sem birom a szálkát :SS

DaemoonHunter
A cápharcsa nagyon szálkás egy hal😞

desigo
Én max a halászlét eszem meg

szálka sux😞
DaemoonHunter
Tényleg nem rossz hal, ma ezt ettem(ebédre) 😊 Karácsonykor is ez volt a menü, a fontos, hogy jó legyen elkészítve, és "friss" legyen.

sz4bolcs
Utálom a rántott halat. Ma volt milánói makaróni.

kirántva ettem kenyérrel a halfiléket, de hatalmas szeletek voltak.

desigo
hogyan volt elkészítve?

Ilyen halfilét ettem. Annyira finom, hogy nagyon! Ajánlom mindenkinek. <#eljen><#finom><#finom> Pangasius a neve.
A pangasius - cápaharcsa - a délkelet-ázsiai tengerek (és országok) kedvelt finom húsú hala, a nyugat-európai konyhákon egyre népszerûbb, és elérhetõ nálunk is.

Te hogy eszed a túrós tésztát?

😄D Nem. Ez nem az az étel.

I.C.ram
csokiöntet is volt hozzá?
Bandee1987
bolognai spagetti

vizsga után jól jött 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Végre ehettem ezer év után héjában sült krumplit vajjal és szalonnával. De finom volt, nyami! ^^

desigo
nah ilyet se ettem még
prosztó, vagy nem prosztó, finom. 😛

sz4bolcs
após zalai! 😄

sz4bolcs
hát ez nagyon prosztó. 😄

tojás, hagyma, vegeta?<#wilting> Furcsa....így még nem csináltuk soha....

Zalai kaja...Az olyan, hogy kell bele 2 tejföl 1 kefir, liszt, só, lereszelt krumpli és ezt az egészet összekeverem olyan állaga lesz, mint a palacsintatésztának és palacsintasütõben kisütöm palacsintaformájúra és tejföllel kell enni, de nem összehajtva, mint a palacsintát 😄 , hanem kiterítve és rá kell kenni a tejfölt és elvágdosni villával. Úgy illik....

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
Krumpliprósza recept
Kategória:
Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1 kg krumpli lereszelve (sajtreszelõ)
1 kefir
15 dkg liszt
só, vegeta
1 közepes hagyma, 2 gerezd fokhagyma
2 db tojás
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A nyers krumplit lereszeljük, majd hozzákeverjük a kefirt, lisztet, tojást, sózzuk, belereszeljük a hagymákat.
Palacsintasütõbe kevés olajba egy merõkanállal teszünk, elterítjük, pirosra sütjük.
Tejföllel, reszelt sajttal tálaljuk.

Tanácsok:
Lehet tepsibe is sütni, de úgy nem tud annyira megpirulni.
A nyers krumpli lereszelését bizzuk egy erõs férfikézre. A krumpli hamar megbarnul, ezért én gyorsan ráburítom a kefirt félúton.

Elkészítési idõ: 30 perc

sz4bolcs
krumpliprosztata? Az meg milyen?

sz4bolcs
Minõségi fõtt virsli, vagy minõségi hambi? 😄

desigo
ma csak egy hotdog volt 😞
Shad, ajánlom figyelmedbe ennek a cuncimókusnak a mûsorát. Majd nézd meg egyszer-kétszer. Bögyös egy bige. <#vigyor3>

Egészségünkre!

piros mogyi
Grillezett lazacot.

Ne etesd a trollt!

sz4bolcs
Én nem diétázom, mégis ilyeneket eszem. 😄

SHADOWEYES7
zöldség leves
krumplis tészta( jól megborsozva)

desigo
ma lencsefõzelék volt fokhagymás sült hússal <#finom>
banok
ma virsli lesz. ami a csövön kifér XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

sz4bolcs
Shadow is mindjárt rosszul lesz. 😄

SHADOWEYES7
<#nyes>

I.C.ram
Nem csodálom.

Nekem teljesen felfordul a gyomrom már a gondolatától is, hogy a klasszikus édest keverni a klasszikus sóssal. Soha nem tudnék így ennyi valamit. 😛
desigo
Pár éve karácsony tájékán,hogy húzzam a barátnõm agyát felváltva ettem a hideg pörköltet és a szaloncukrot.
rosszul lett egybõl <#hehe>
I.C.ram
Unokatesóm felváltva eszi a pizzát és a somlóit. Egy falat pizza egy falat somlói. Iszonyat undorító. Kifordul a belem, mikor így eszi.
SHADOWEYES7
ike <#nyes>

desigo
na majd holnaptól ...
SHADOWEYES7
<#alien><#vigyor5><#gonosz3><#sniffles>

desigo
de gondolom te nem ettél belõle
SHADOWEYES7
Fúúú ne is izgass 😄DDDD

tegnap egyébként sült oldalas volt meg tarja ,fûszeres burgonyával

desigo
a nokedli pörköltel jó 😊
SHADOWEYES7
😄DDDD
szerintem nem is fogsz.

desigo
olyat se ettem még...
SHADOWEYES7
<#finom>