Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán odajött hozzám (meg még egy pár emberhez) és mondta hogy "Úgyse tudott lenyomni a gombot!",na és ilyenkor késztetést érez az ember hogy próbálja meg...
Annyira beleállt a hüvelykujjamba hogy a körmömet is félig átszúrta alulról 😄
De szerintem fejezzük be az offot mert shádóv bácsi kidob minket 😊
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
én kiskoromba vágtam le a lábamujját nyesõvel...úgy h fityegett, de megvan még 😛
meg az ujjbegyem vágtam még haza...de az is megvan...azért le nem vágtam úgy semmit,ami nem került vissza😛
Mi vittük kórházba,spriccelt a vér,jáájj,elég gázul nézett ki 😞
Már ha visszaemlékszek a hányinger kerülget. 😞
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
guszti lehetett
mondjuk ez nem kajás topikba való...
durva
én mondjuk félbevágtam az újam 😄 szóval...nekem függõleges a sebem...neked meg ahogy elképzelem vízszintesen van a vágás, igaz?
am szerencsére csak a végét roncsolta össze a hüvelykujjamnak
(amúgy mennyi ment le?)
Ebédem: semmi,elég szarul voltam ébédidõbe
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
áu!
jobbulást!
javulást neked 😉
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ma: húsleves + spenót tojással meg krumplival
<#finom>#finom>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De most sütök magyaros fûszerrel pácolt pulykamellet,rizzsel
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egyszerû étek, de megunni nem lehet <#smile>#smile>

fokhagymáscsirkemell füstölt sajtos kukoricasalátával<#finom>#finom>
mákostészta

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
tegnap szilvásgombóc volt nálunk meg tejfölöskrumplileves roppanós virslivel
ma meg lasagne lesz<#finom>#finom>
szeressem 😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Weboldal: Szerezd meg a nőt! http://szerezdmeganot.com
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
rakottkrumpli
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”