Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy én nem így szoktam,de biztos így is finom.Bár inkább töltött paprika párti vagyok.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Egy iskolai menzáról hordok kaját minden nap. Tehát az iskolások is ugyanazt eszik, amit én.
Köszönöm.
Négysajtos Pizza,Nutellás tejszínhabos gófri
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
velõt imádom
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Jack off! I\'m alternative...
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
töltöttkaraj,tepsisburgonya,pároltkáposzta

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Am ponty, nemtom hogy megcsinálva, tetején meg tejföl, csak melegítettem, és így szét jött ^^
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Ez meg mi a...?
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
Lvl 21 wf... :3 \"Az ECDL csak WC-papír... Az a vizsga a sarki zöldségesnek kell, nem informatikusnak!\" by master..:D
(imádom=))\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
fõzelék volt és volt benne bab, meg hús, meg még valami.. talán káposzta. borzalmas volt, de a meggylekváros bukta ízlett.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
elfelejtettem XD