Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
De most sütök magyaros fûszerrel pácolt pulykamellet,rizzsel
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Egyszerû étek, de megunni nem lehet <#smile>#smile>

fokhagymáscsirkemell füstölt sajtos kukoricasalátával<#finom>#finom>
mákostészta

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
tegnap szilvásgombóc volt nálunk meg tejfölöskrumplileves roppanós virslivel
ma meg lasagne lesz<#finom>#finom>
szeressem 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Weboldal: Szerezd meg a nőt! http://szerezdmeganot.com
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
rakottkrumpli
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
rizseshús
Amúgy én nem így szoktam,de biztos így is finom.Bár inkább töltött paprika párti vagyok.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Egy iskolai menzáról hordok kaját minden nap. Tehát az iskolások is ugyanazt eszik, amit én.
Köszönöm.
Négysajtos Pizza,Nutellás tejszínhabos gófri
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
velõt imádom