Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval régebben ettem egyszer kínai kaját, de fogalmam sincs, mi volt a neve (úgy hozta valaki nekem). Lényeg, hogy a csirke édes valamiben volt megforgatva és annyira ízlett. Esetleg meg tundá valaki megmondani, mi annak az ételnek a neve, amiben édes izében? van megforgatva a csirke?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Globális felmelegedést! Magyarországon hideg van, és nincs tengerpartunk! Úgy lenne meleg is, tenger is!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
fõleg amikor a tésztába csomagolnák a húst akkor vannak gondok xD
madártej
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Ma: Paprikás csirke galuskával

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
mondjuk én közepesen átsütve szeretem
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
sültoldalas,sültkrumpli
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Izginek hangzik. Mi az?
Nálunk:
Sült csirkemell foghagymás "lében" pácolva, tejfölös sajtos szósszal leöntve és megsütve rizzsel. Somlói desszertként.
Þór vígi þessi rúnar
Pörkölt + nokedli
Csokitorta
Ízlett, de rossz hangulat volt

ránottborda,rizibizi
kompót
Sültcsirkecomb rizibizi
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
sültoldals,burgonyapüré,savanyú ubi
fánk
nem saját fotó...

Gyümölcssaláta
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy