Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csakhogy én feltûrbózom mindenfélével amit találok. Egy kis sonka, vagy kolbász, hagyma, sajt, meg mindenféle jóság. Igy überjó tud lenni!
Þór vígi þessi rúnar
egyszerû, gyors kaja...mivel éhes voltam nagyon

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Amúgy a reggeli: fél pirítós vajjal, tejes kávé, és karavánsajt<#finom>#finom>
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Gyöngytyúk leves csak én/mi gyönygyinek hívjuk 😊
Ez nem a mi levesünk fotója

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
rántott csirkemell,párolt zöldségek
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
paradicsomos alap,kolbász,füstölt tarja,sajt,brokkoli
az olíva bogyót nem kértem rá...
ebédre sütök hasábot,minifasírtot meg sajtroppancsot
Ne legyen már ilyen ez a topik, hogy:
Ma ebédem: UncleBens -t aztán belapátoltam egy Maggi -t..ehh
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Párolt csirkemell, burgonya pürével
Szalagos fánk, csokival illetve lekvárral

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
és hurka+sült krumpli (csemege ubival)a menü

Shad szerencsés ember.
Mi ez?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
nem azt mondom,hogy nem egészséges de...
rakottkarfiol
Vihar a fejemben: http://agyvihar.blog.hu/
párolt csirkemell csemege ubival