Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem, akkor csak ez a 3 fajta lehet? szezámmagos, mandulás, chilis
Azért felsorolok néhányat, hogy ezek közül szerinted melyik az, amelyik biztos nem édes:
Illatos omlós csirke
Egzotikus csirke
Szecsuáni csirke
Fafüle gombás csirke
Thai csirke tésztával

ezt szokták többféle változatban elkészíteni
Lehet mandulás vagy szezámmagos csirke de lehet chilis is.Mézzel szokták édesítnei
Szóval régebben ettem egyszer kínai kaját, de fogalmam sincs, mi volt a neve (úgy hozta valaki nekem). Lényeg, hogy a csirke édes valamiben volt megforgatva és annyira ízlett. Esetleg meg tundá valaki megmondani, mi annak az ételnek a neve, amiben édes izében? van megforgatva a csirke?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Globális felmelegedést! Magyarországon hideg van, és nincs tengerpartunk! Úgy lenne meleg is, tenger is!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
fõleg amikor a tésztába csomagolnák a húst akkor vannak gondok xD
madártej
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Ma: Paprikás csirke galuskával

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
mondjuk én közepesen átsütve szeretem
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
sültoldalas,sültkrumpli
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Izginek hangzik. Mi az?
Nálunk:
Sült csirkemell foghagymás "lében" pácolva, tejfölös sajtos szósszal leöntve és megsütve rizzsel. Somlói desszertként.
Þór vígi þessi rúnar
Pörkölt + nokedli
Csokitorta
Ízlett, de rossz hangulat volt

ránottborda,rizibizi
kompót