Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Þór vígi þessi rúnar

barnarizzsel,párolt zöldségekkel

ja és megkóstoltam ezt az új citrusos envigát, de sztem ritka szar.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
párizsiszelet,burgonyapüré
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Rozskenyér pirítva, lilahagymás lencsepástétom,retekcsírával.
málnaszörp

fagyi
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
rántottcsirke,rizibizi
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
rizseshús

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Csirkemell szezámos-mézes bundában pirított tésztával:

Ma ebédre:
pizzaszelet + valamilyen sütemény<#finom>#finom>
Viszont én egyszer ettem valami ananászos csirkét, na az olyan édes volt, hogy nem birtam megenni. Nekem rettenetes volt...
Þór vígi þessi rúnar
Egzotikus csirke---ez lehet talán édes de csípõs is
Szecsuáni csirke--- ez nem édes hanem csípõs
Fafüle gombás csirke--- ez sem édes
Thai csirke tésztával---ez sem hiszem,hogy édes,inkább sokféle zöldséges és meg van pirítva
kétfelé kellene választani a kínai kajákat:az egyik része full szilárd állapotú mint pl az illatos omlós csirke és van a másik
a köretre(rizs,pirított tészta,krumpli) ráöntött sûrû szósz benne sokféle összetevõvel (csirkemell,gomba,bambusz,répa,hagyma,ananász,káposzta,paprika) Ezeket variálják sokféleképpen.
Persze minden étteremben más az ize ugyanannak a kajának...
Értem, akkor csak ez a 3 fajta lehet? szezámmagos, mandulás, chilis
Azért felsorolok néhányat, hogy ezek közül szerinted melyik az, amelyik biztos nem édes:
Illatos omlós csirke
Egzotikus csirke
Szecsuáni csirke
Fafüle gombás csirke
Thai csirke tésztával