Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Globális felmelegedést! Magyarországon hideg van, és nincs tengerpartunk! Úgy lenne meleg is, tenger is!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
sajtos,tejszínes csirkemell burgonyapürével,cékla
almáskrémes
non plus ultra
húsleves
rántott hús
sült bõrös kataj
kukorica saláta
krumpli saláta
töltött káposzta
és egy halom süti

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
carbonara spaghetti
bejglik😄 meg rigójancsi vagy vmi, meg még egy süti nem tom a mi a neve de finom😄
Yo, Bitch!
Töltött káposzta
Töltött káposzta
(...)
De az vígasztal, hogy van ezer féle süti, gesztenyekrémes süti, sósrúd, habcsók, somlói galuska, képviselõ funk, ilyen mogyorós linzer-féle, hájas-lekváros süti... 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
baconbe tekert juhtúrós csirkemell,krumplipüré,csípõs savanyú paprika
barackpálesz 😊
marhahúsleves
töltött káposzta
töltött hús krumplipürével
méteres süti (best 😊)
beigli
zserbó
áááá sütitúltengésem van 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Halászlé
Tejszines gombás pulyaraguleves
Rántott csirkemell
Rántott gomba fejek
Pácolt bélszin sütve barnamaciszósszal
Rizs
Krumplipüré
Sültburgonya fûszervajjal
Hólabda
Vakondtúrástora
Sós pogácsa (házi imádom:E)
Püspökkenyér
Kókuszgolyó
.....^^
Tejszínes hlfile
Rizs
Túrótorta
Amerikai Csokis Keksz
Diós/Mákos Beigli

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
olasz csirkecomb
barbecou csirke
stefánia(fasirt rúdba)
rántott hús
gombás tarja
borsós tokány
rizs
krumplipüré
krumplisaláta
zserbó
zselés szelet
vendégváró
diótorta
hólabda
stb.....
töltött csirke
rántottcsirke comb
rántottcsirke szárny
töltött dagadó
sült oldalas
burgonyapüre
franciasaláta
sajtos,sós pogácsa
nagymami almás sütije
stb.............

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
diós bejgli (naranccsal,vörösáfonyával)
mákos bejgli (almás,fahéjas)
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Császármorzsa+Házi narancslekvár

"The trees move. Do you not see it?"
mákostészta