Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
Tárkonyosraguleves
Sültoldalas,petrezselymesburgonya,csemegeubi
Palacsinta

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Bandee1987
mexikói medve kedvence by burger king

finom, tartalmas és nagy szenya :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
itthon meg japán leves és kínai tészta
desigo
mexikói csípõs mindenféle xD
R420
Paprikáskrumpli

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

fejtett bableves sajtos pogival

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

desigo
egy darab alma :/
sonkás pizza + sport szelet

R420
Gyümölcsleves
Rántott Sajt
Rizs
Párolt Kukorica
Tartármártás
Almás Rétes

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

borsó leves
sült hasáb
rántott csibecsöcs
mandulás szelet
boci szelet

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

R420
Rakott Krupmli

desigo
én sem sózok külön semmit
sokkal jobb az íze só nélkül csak meg kell szokni

most meg eszegetek finom palóclevest <#finom>
agyonsózott reszelttészta leves + agyonsózott zöldborsós csirkemáj rizzsel

Sose értettem, hogy miért nem fogják fel a szakácsok, hogy az ember nem a só ízét akarja érezni egy ételben, hanem magát az ételt? A fenének kell egyáltalán megsózni az ételt! Az lenne a jó, ha nem tennének bele sót, hanem az, aki megeszi, majd megsózná magának annyira, amennyire akarja. Vannak emberek, akik ugyanis utálják a sós kajákat. De persze rájuk sose gondolnak....sót beletenni még lehet utólag, de kivenni az ételbõl már nem lehet.

desigo
rozskenyér,laskagombás zakuszka,füstölt sajt
gyümölcstea
misterkrisz

iPhone 3G

R420
Paradicsom Leves
Túrós Derelye

igen házi készítésü volt.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

desigo
rántott csirkefalatkák,zöldséges rizs
sült banán
V43 1105
Just do it !

Mellesleg elõbb lett kész a fokhagyma krémleves házi buciban, aztán nem sokára elkészül a Cordon Blue is^^

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

uh...de olyan igazit, nem mélyhûtöttet...

császármorzs(házi sárgabarack lekvárral)<#finom>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

desigo
kevés zöldségleves :/
Arra irigy vagyok!
Mondjuk nekem meg papritásrumli. <#circling>
R420
Lasange

ja a legfinomabbat meg kihagytam: és zöldséges máncséros rizzsel

lebbencsleves + zalai csirkemell céklával<#finom>

sárgaborsó fõzelék fasirtal

R420
Ragu Leves
MákosGuba
Gyümölcssaláta

húsleves
krumplipüré
gellértszelet-mustáros hús
keksztekercs

angelslie
Grillfüszeres tonhal sültkrumplival, salátával

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

desigo
paradicsomleves
sült oldalas,krumplipüré,csalamádé
sovatalevi
tyukhusleves+totelekes kaposzta

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

desigo
bolognai spagetti
raguleves(zöldborsó, sárgarépa, zöldség, csirkemellfilé) + spenót natúrban

este meg: 2 darab fasírtpogácsás kenyér uborkaszeletekkel(megfájdult tõle a hasam<#szomoru1>)

Fabio Capello
próbáld ki, elsõ próbálkozásra (szerintem) remekül sikerült, nagyjából alapdolgok kellenek bele, két húzós része van csak, a sáfrány és a tengergyümölcsei.

pörkölt nokedlivel

reménytelen
Rakott krumpli.
tojásos- szalonnás nokli

desigo
nem is ettem még olyat :/

ma melegszendvics volt narancslével
Fabio Capello
Vacsorára rotyog a tûzhelyen a paella

életemben elõször csinálom, nagyon kíváncsi vagyok :)

desigo
big-mac menü

10 éve amekkora jóság volt mai szemmel akkora nagy hulladék...
Fabio Capello
Carbonara tészta, pirított csirkemellel
csokitorta a Marks&Spencerbõl, kár hogy már elkezdett kiszáradni, de azért

desigo
brokkolis tészta :/

vacsora már jobb volt:
halászlé
székelykáposzta
aranygaluska
zserbó
V43 1105
borsóleves
spagetti
õszibarackos joghurt torta ( házi barack, semmi bolti vacak ;D )
2 maxiking ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

paprikás krumpli

SHADOWEYES7
csontleves
rántottcsirke,sültoldalas,burgonyapüre,csemegeubi
palacsinta

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
fokhagymás pirítós,sonka
narancsos tea,mézzel
borsóleves
krumplistészta
keksztekercs
kinder szelet

angelslie
<#eljen>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

desigo
gyros tál
baklava