Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sültoldalas,petrezselymesburgonya,csemegeubi
Palacsinta

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
finom, tartalmas és nagy szenya :)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Rántott Sajt
Rizs
Párolt Kukorica
Tartármártás
Almás Rétes

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
sült hasáb
rántott csibecsöcs
mandulás szelet
boci szelet
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

sokkal jobb az íze só nélkül csak meg kell szokni
most meg eszegetek finom palóclevest <#finom>#finom>
Sose értettem, hogy miért nem fogják fel a szakácsok, hogy az ember nem a só ízét akarja érezni egy ételben, hanem magát az ételt? A fenének kell egyáltalán megsózni az ételt! Az lenne a jó, ha nem tennének bele sót, hanem az, aki megeszi, majd megsózná magának annyira, amennyire akarja. Vannak emberek, akik ugyanis utálják a sós kajákat. De persze rájuk sose gondolnak....sót beletenni még lehet utólag, de kivenni az ételbõl már nem lehet.
Túrós Derelye

Mellesleg elõbb lett kész a fokhagyma krémleves házi buciban, aztán nem sokára elkészül a Cordon Blue is^^
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mondjuk nekem meg papritásrumli. <#circling>#circling>

<#finom>#finom>
MákosGuba
Gyümölcssaláta

krumplipüré
gellértszelet-mustáros hús
keksztekercs
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
este meg: 2 darab fasírtpogácsás kenyér uborkaszeletekkel(megfájdult tõle a hasam<#szomoru1>#szomoru1>)
életemben elõször csinálom, nagyon kíváncsi vagyok :)
csokitorta a Marks&Spencerbõl, kár hogy már elkezdett kiszáradni, de azért

spagetti
õszibarackos joghurt torta ( házi barack, semmi bolti vacak ;D )
2 maxiking ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
rántottcsirke,sültoldalas,burgonyapüre,csemegeubi
palacsinta
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
krumplistészta
keksztekercs
kinder szelet
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...