Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
finom puha kenyér + nosztalgia marhapárizsi + lyukacsos sajt(ementáli) + kígyóuborka + 1 sárgarépa<#finom>#finom>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
mosolyogj rá,beszélgess vele és fõleg amikor szedi ki neked a kaját nézd folyamatosan ahonnan veszi xD
nekem ma rántott karfiol volt fasírttal,fejes salátával
Nagyon régen ettem már, vágyakoztam rá nagyon, szóval örülök, hogy ez volt a menzán és finom is volt. Csak kár, hogy a nyanya kiválasztotta a két legkisebb hurkát(igyekezett nagyon, egy óráig nézegette, hogy sikerüljön a legkisebbet beletenni, bezzeg párolt káposztából még utólag mert rá, hogy többnek tûnjön az étel, persze annyi párolt káposzta meg is maradt pont, üresen nem eszem meg.)
Tudom, nem kéne ilyesmin fennakadnom, dehát az étel és az igazságtalanság a gyenge pontom.....

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
szecsuani, amerikai csirke + krumpli és tészta a köret
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
rizs-krumplipüré
rántott hús-gombás tejszines hús
keksztekercs
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Tegnap 4db Mexicói medve kedvence Burger Kingbõl, illetve 4 szelet sajtos pizza donpepébõl .. : /
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
keresztelõ utáni ebéd
román csorba leves húsgombóccal
kakaspörkölt,galuska,rántott -sajt, -gomba,-karfiol
májjal töltött sült húsok
krumpli,brokkoli,svéd,tojás,tészta saláták
mindenféle töltött savanyúk
vagy 10 féle süti xD

"The trees move. Do you not see it?"
nálam is Pizza Mexico

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
ma nagyon kaki ebéd lesz :|
választhatok:
-rakott zöldbab
-sertés rizottó
Mindkettõt kidobnám a kukába inkább....lehet, hogy odaadom a barátomnak...
TÉK
Rizs felfújt+puding

mákostészta

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
meggyszósz,sültvirslivel