Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
masszívan laktató volt, még most is tele vagyok :s
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
krumplipüré
ketchupos hús
borsós tokány
rántott gombafejek
rántott csirkemell
almáspite,meggyes pite
scherlin sütije
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Gátolja a ráksejtek szaporodását, vérképzõ a sav-bázis egyensúlyt, a máj anyagcsere-folyamatait szabályozza, valamint a tumorsejtek szaporodását gátló hatása van."
érzem már a vesztem ezért eszek ilyeneket...
Egyébként sárga? Hmm..az lehet kicsit gyanús, de hát jó helyrõl kell rendelni, ennyi a titok 😊
túlzottan sárga volt :/
a céklát kiskoromban mindig utáltam mert otthon erõltették volna rám
Most kezdem megint megszeretni
nagy a vitamin és ásványi anyag tartalma is
(persze nem kukoricás szutyokkal meg holmi céklákkal, hanem sült krumplival és tartárral finoman)
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
+ 1 üveg sör + 1 rumos-diós bon-bon

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ebéd: krumplileves, sertéspörkölt galuskával
vacsora: valami gyümölcs lesz
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
holnap valami light napot tartok, ilyen sajtos kiflik felvágottakkal, paradicsommal meg ilyenek
Gomba paprikás házi tarhonyával
És Raffaello sütiiiiiiiii

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
karfiolleves + Vadas makaróni (elment...)
palócleves
mákostészta (vagy metélt?)
...hát nem várok csodát :s
Ma sajtos metéltet eszek sok tejföllel és sok cukorral.<#finom>#finom>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
(pizza volt vacsorára, ebédre meg ananászos sajtos pulykamellfilé, lencsét nem eszünk, mert kaki, meg nem hiszünk az ilyenekben)

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Sült bõröskaraj szeletek
Lencsefõzelék
Rántott sertésborda
Fõtt csülök
Pogácsa
Sütik halmaza
Éjfélkor: virsli mustár stb.............