Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A leves: gány vót
Zöld borsó: közepes
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Magyaros burgonya leves
Zöldborsó fõzelék fasírttal
ma: gulyásleves + sajtos metélt(jó sok tejföllel és cukorral)
Jahogy nincs idõd!
desszert pedig brownie vanília öntettel

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Tepsiben sült milánói makaróni
Milánóis és virslis kifli
Tiramisu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
rizi-bizi
sajtos-sültkrumpli
baconbatekert göngyölthús
kókuszgolyó
habos szelet
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Hot&Spicy strips csípõs csirkemell csíkok + 1 Mexico Longer
Egyébként a longer kissé átbaszás, fele akkora sincs, mint a reklám képeken: (Budaörs Auchan)

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
olajos volt,...amúgy nem volt rossz.. :/
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
ez jó vót.