Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fõtt tojás, sonka, sárga túró, kolbász stb. stb.
elment...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
tegnap 3 szendvics(túráztunk)
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
...meg amúgy is, havonta csak egyszer eszek MC -be.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Sült Krumpli
Alma.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
ebéd lehet nem lesz nekem, mert elmegyek, de egyébként ananászos csirkemellfilé rizzsel
vacsora: melegszendvics, francia jellegû meg bor
rösti, gordonnal
vanilia puding
és pepsi kóla. [ I love ] de nagyon keveset iszom belõle mivel hosszútávon kevésbé egészséges
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
sertéspörkölt galuskával
vegyesvágott
gesztenyepüre
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
nem vágom,hogy készül de fullos nagyon xD
kell venni tortillát
csirkemellet kockákra vágni majd mexikói fûszerekkel megszórni és megsütni
kellenek bele zöldségek (kaliforniai paprika,paradicsom ilyesmik)
keress rá receptet...
rakott krumpli,csemegeubi
krumplistészta