Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Egyik felére és a másikra is más összeállítást kértem, így több fajta pizzát eszek 😊
1 felén -> sonka/gomba/kukorica
2 felén -> kolbász, paprika, hagyma, dupla sajt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

(ma is az volt)
banános joghurt + müzli szelet + cappuchino(télen inkább) vagy rostos 100%-os narancslé
<#szeret>#szeret><#finom>#finom>
na meg már alig várom, hogy finom friss nem génkezelt paradicsomot ehessek a kertbõl paprikával
mikor lesz már nyár?^^
meg malac egyes részei (comb,szûzpecsenye)
persze nem gyroshoz hanem csak általában
Jelentem, finom volt!
(le ne szóljatok, csak a csirke húst szeretem, meg a marhát, mást nem eszek meg)
(nem okoskodik)
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
5 perc: lágy-tojás
10 perc kemény tojás
egyébként saját készítésû szendvicseket:
Elkészítés:
1 db zsemle
5dkg füstölt pulyka párizsi
1 félbe vágott fõt tojás felszelve
Paradicsom
Csípõs hegyes
Ebbõl 2 -õt reggelire és kettõt ebédre

én zöldborsó levest és toros káposztát ebédeltem!😊

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant