Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Tegnap:
Sajtal, sonkával töltött rántott csirkemell
paradicsom saláta
sült krumpli
Ma:
Zeller krémleves
Szilvásgombóc

tepsis burgonya
sajtal-sonkával töltött csibemell rántva
ubisali
mézes-krémes
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Te ne a modern élettel foglalkozz, hanem azzal h egyél rendesen mert refluxot kapsz!
Egyébként rántotthús volt hasábburgonyával.
napközben csak péksütizek, meg amit be lehet dobni dolgozás közben is..
a modern életmód átka :S

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Szeráj
gyros is jófajta,rizzsel vagy búzakásával ajánlom

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
30dkg
hideg vót
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
krumplipüre rántott hallal
túrós palacsinta
Sült kolbász, mustárral, friss kenyérrel, ecetes almapaprikával.
Mivel melóban vagyok, sört nem lehetett mellé inni így csak ásványvízzel öblítettem.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"