Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SG rock
Tegnapi ebédem :).
Elõétel: görög saláta, mexikói rizs saláta, tatár beafsteak + kétszersült,
csirkeragu leves.

Fõétel: Burgundy szarvas burgonyafánkkal és áfonya szósszal, Rántott csirkecombfilé steak burgonyával és tzatzikivel, lasagne, hortobágyi palacsinta, currys csirkemell grillen sütve + spenótos tejszínes burgonya.

Desszert: mascarponés és gyümis süti, tiramusi, somlói jó sok csokiöntettel, fagyi gyümölcsdarabokkal és epres étcsokis profiterol.

és ezt mind megettem jóízûen 2óra alatt, kb megállás nélkül. (utána mozogni sem tudtam)

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Fabio Capello
+1

rántott karfiolfejek tartárral omnomnomnom

V43 1105
Karfiol krém leves, rakott karfiol ezek mind nagyon is jók, sõt a jó kis ecetes karfiol savanyúság, hmmm :p

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Victor1103
A rakott karfiolt mennyire utálom:S Magából a karfiolból szerintem technikailag képtelenség kihozni érelmes ételt:D

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

SHADOWEYES7
tavaszileves
székelykáposzta
palacsinta

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
húsleves
sült csirke,dinsztelt káposzta
szilvalekváros palacsinta
szomferi
szendvicset vacsira, ebédre rakott karfiolt, de a karfiolt nem ettem meg :D

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Victor1103
Attól mert leírva jól hangzik lehet úgy elkészítve hogy csak arra legyen jó hogy utána egy jót robbantson tõle az ember a WC-n<#zavart1>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

qetuol
sokaknak fejedelmi lakoma lenne..

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Dj káka
Kelkáposztás egytál étel <#idiota>

Victor1103
Gyümölcsturmix leves és minden benne házilag elkészített Lasagna Bolognese. Qrva jó volt mindkettö<#smile>

desigo
finom is volt :)
ma kínai kaja volt az ebéd

vacsora meg szív alakú teljes kiõrlésû magos kenyér,növényi pástétom,paradicsom,tea
egész jó volt...
Csabesz6
aaaaaaaaaaa<#buck>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Fáyba jársz-e?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

desigo
gulyásleves,túrós batyu

desigo
maradék töltöttpaprika

nem volt túl laktató,már korog a gyomrom :/
Kandurex
menü

valami gulyás...franc se tudja, ízre határeset volt
sajtos sült csirkecomb + vegyes köret,...ez se volt nagy szám

összesítve, "nem vót jó"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tökfõzelék krinolinnal

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Tavaszileves
rakottkel
szõllõ

desigo
milánói makaróni
képviselõfánk
Sziasztok!

Ma nagyon finomat ettem, szeretném veletek megosztani, mit is! Az esõ fogás, egy jó kis gulyás leves, az anyám föztje volt, ezt sajnos nem tudom ajánlani senkinek :D
De a Mester utcában nagyon jó a rétes, ezt bátran ajánlhatom mindenkinek, aki erre jár, kóstolja meg! Rengeteg fajta ízesítésben kapható, még zöldséges is, bár én csak túrósat és almásat ettem.
Mondom, ha erre jártok kóstoljátok meg!
smith09
Tésztaleves
Szilvás gombóc pirított darával, tejföllel és fahéjas porcukorral
desigo
báránysült,pirított hagyma,héjában sült krumpli,káposzta saláta
tepertõs pogi
Én egy nagy sajtos pizzát vágtam be. Itt az irodában nem sok lehetõség van komoly ebédekhez.

SHADOWEYES7

smith09
Sült csülök, káposztával, fûszeresburgonyával.
1700 ft
smith09
Valami fõzelék kifõzdében ebédeltem. Nagyon finom volt !
Krumplifõzelék, 2 nagy rántott sajt, 2 nagy szelet kenyér
840 ft
SHADOWEYES7
csirkeaprólék leves
brassói

Megtörhetetlen
paradicsomos húsgombóc a legfinomabb :)

fry day fry day sálálálláláá

Túróstáska, triplacsokis keksz és Vöslauer citromos-gyömbéres ásványvíz. Extraegészéges! :)
vizes
Lecsós sertés szelet krokettel, sör.
Elõtte egy korty Metaxa.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

RS
harcsapaprikás

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

banok
sertéspörkölt tésztával

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jhetedikj
-zöldbab leves
-gombás tészta tejföllel

fincsi volt:)

anno 1987

popzu
frankfurti leves
camambert sajttal töltött csirkemellfilé baconbe tekerve,grillezve kukoricás rizzsel
gesztenyepüré

The Protector
Nem nagyon van étvágyam napok óta.
Ebédre szendvicset ettem.
vacsorára még egy szendvics.Ennyi az összes kajám.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

vizes
Akkor zene nem volt a vacsorához...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

smith09
Cigánypecsenye, zöldségköret, Sió drinks
Csabesz6
Szentelt víz?:DDDD

papi08
Tegnapi ebéd:
(hegyen voltunk)
Bográcsban fõtt tészta, bográcsban fõtt csirke pörivel
Valami kekszes süti:D
Italt mindenki sejti:D

Ma:
Gulyás leves, friss kenyérrel:D

13 éve itt. Szép idő.

száraz félzsömle az utcáról

Fabio Capello
tegnap este esküvõn voltunk:

újházi tyúkhúsleves
grillezett kecskesajt salátaágyon
hortobágyi palacsinta
szûzpecsenye fûszeres pácban sült zöldségekkel és steakkrumplival
somlói galuska
esküvõi torta
hajnali 2-3 felé töltött káposzta :D

Ma pedig lájtos kis salátázgatás... :D:D

smith09
camembert = 5
rántott hagymakarika = 4
fokhagymás sült steak burgonya = 4/5
ebédre nuku, ellenben most sül a rántott camembert, rántott hagymakarika, és fokhagymás sült steak burgonya.

fasza mirelit kaja, de most csak erre volt idõnk :)

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

smith09
micsoda ?! :)

nagy kifli félbe vágva, beletéve valami finomabb virsli, saláta, mustár, ketchup, sajt.
melegítve
vizes
Vaddisznó pörkölt, ecetes paprika. Utána csokis piskóta.
És sör. Pilsner.

desigo
azmiaz?
sose hallottam ...
smith09
2 wimpi
én készítettem