Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõétel: görög saláta, mexikói rizs saláta, tatár beafsteak + kétszersült,
csirkeragu leves.
Fõétel: Burgundy szarvas burgonyafánkkal és áfonya szósszal, Rántott csirkecombfilé steak burgonyával és tzatzikivel, lasagne, hortobágyi palacsinta, currys csirkemell grillen sütve + spenótos tejszínes burgonya.
Desszert: mascarponés és gyümis süti, tiramusi, somlói jó sok csokiöntettel, fagyi gyümölcsdarabokkal és epres étcsokis profiterol.
és ezt mind megettem jóízûen 2óra alatt, kb megállás nélkül. (utána mozogni sem tudtam)

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
székelykáposzta
palacsinta

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
ma kínai kaja volt az ebéd
vacsora meg szív alakú teljes kiõrlésû magos kenyér,növényi pástétom,paradicsom,tea
egész jó volt...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
valami gulyás...franc se tudja, ízre határeset volt
sajtos sült csirkecomb + vegyes köret,...ez se volt nagy szám
összesítve, "nem vót jó"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
rakottkel
szõllõ
Ma nagyon finomat ettem, szeretném veletek megosztani, mit is! Az esõ fogás, egy jó kis gulyás leves, az anyám föztje volt, ezt sajnos nem tudom ajánlani senkinek :D
De a Mester utcában nagyon jó a rétes, ezt bátran ajánlhatom mindenkinek, aki erre jár, kóstolja meg! Rengeteg fajta ízesítésben kapható, még zöldséges is, bár én csak túrósat és almásat ettem.
Mondom, ha erre jártok kóstoljátok meg!
Krumplifõzelék, 2 nagy rántott sajt, 2 nagy szelet kenyér
840 ft
brassói

Elõtte egy korty Metaxa.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
camambert sajttal töltött csirkemellfilé baconbe tekerve,grillezve kukoricás rizzsel
gesztenyepüré

Ebédre szendvicset ettem.
vacsorára még egy szendvics.Ennyi az összes kajám.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
(hegyen voltunk)
Bográcsban fõtt tészta, bográcsban fõtt csirke pörivel
Valami kekszes süti:D
Italt mindenki sejti:D
Ma:
Gulyás leves, friss kenyérrel:D
13 éve itt. Szép idő.
újházi tyúkhúsleves
grillezett kecskesajt salátaágyon
hortobágyi palacsinta
szûzpecsenye fûszeres pácban sült zöldségekkel és steakkrumplival
somlói galuska
esküvõi torta
hajnali 2-3 felé töltött káposzta :D
Ma pedig lájtos kis salátázgatás... :D:D
rántott hagymakarika = 4
fokhagymás sült steak burgonya = 4/5
nagy kifli félbe vágva, beletéve valami finomabb virsli, saláta, mustár, ketchup, sajt.
melegítve
És sör. Pilsner.