15537
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
spammer xD
ma csak pár szendvics volt de majd a vacsora... -
zöldségleves.
tökfőzelék pörkölttel
müzli
kroászón
-
oh, és btw:
Teljesen Értelmetlen Komment #10000, huehue :D -
kisfiú lesz vagy kislány? :P
TÉK -
Timikecuncika #9998 narancs, narancs, narancs és ki nem fogjátok találni... narancs semmi mást nem kívánok csak a narancsot ^^ -
dragsNroll #9997 tejberizs csokiöntettel jejeje -
Paszulyleves
bundáskenyér
vaníliafagyi -
gombaleves
házi gyros tál
eper -
ebéd: spagetti carbonara
vacsi: spenót -
-
annak lefényképezem/leírom a receptet :D
tegnap ebéd csirkepörkölt, vacsorára hivatalosak voltunk, csülök- és kakaspörkölt, ma ebédre megint csirkepörkölt... szar dolgom van :D -
Dean Winchester #9991 akinek nincs színes rtv-je? :D
még lekváros csirkéről se hallottam xD
itt nyúlpörkölt volt galuskával, tegnapról maradt ecetes salátával
leöblítés meg alma-szölő-körte dzsúzzal történt -
most lettem kész az orosz lekváros csirkémmel
múlt heti SzínesRTV-ben megtaláljátok a receptet akit érdekel -
fűszeres csirkemell, krumplipűré, főtt spárga, hollandi mártás -
-
raguleves
brassói,ubisali
eper -
grízgaluska leves túrostejfölösszalonnáskapros tészta
túros muffin
sör -
Kódia #9985 Zöldségleves
Kínai szezámos csirkemell, hasábburgonyával
Tiramisu ízű puding -
zöldségleves
brassói
rumos-diós lekváros kalács -
diós tészta, eper lekivel -
uborka nélkül bármikor jöhetne
-
görögös csirke,hasáb,zöldségek
-
Dean Winchester #9980 hol lehet panírozott halat fogni? megyek oda és akkor nem kell a pikkelyezéssel bajlódni xD
bableves
rakott palacsinta -
képet! légyszíves, hadd csorgassuk azt a folyadékot... :D -
Dean Winchester #9978 kemencében készült töltött káposztát kaptam, nagyon finom volt :D
-
Vacsorára: vegyes zöldséggel főzőtt csavart tészta, összekatyvasztva tejföllel, és kapros-foghagymás majonézzel (tésztasali), rántott hallal.
Bár nem birtam megvárni, amíg lehül, de holnapra tökéletes lesz, lehet fényképezek is :) (csak a hal miatt, mert előpanirozottat sikerült kifognom, és mivel nem én pacsmagoltam össze, hanem egy gép, így tökéletesen néz ki :D) -
lebbencsleves
kelkáposzta főzelék,pörkölt
palacsinta házi egres lekvárral -
reggeli: kenyér,margarin,szalámi,trappista sajt,retek,2 főtt tojás,dijoni mustár,tea
jóreggelt! -
Timikecuncika #9974 tegnap vacsira összeeszkábáltam vmit ...szeletelt krumplit főztem ki, darált húst pirítottam, fokhagymát tettem bele, fűszereztem, pirospaprikát is dobtam rá, majd két paradicsomot is, majd egy pohár tejfölt elkevertem egy 2 dles tejszínnel, a tepsibe tettem a krumplit, rá a húst, rá megint krumplit és ezzel a tejflös tejszínes cuccal leöntöttem, ja ezt borsoztam is, majd egy rakat sajtot rászórtam. Nem tudom mi a rendes megnevezése, de én húsos tepsis krumplinak nevezem ^^
Mai reggeli: vajas, marhapárizsis zsemle, teával ^^ Jó étvágyat : ] -
bazzeee -
-
Timikecuncika #9971 oké... elfolytam
-
omnomnom
-
1000-1200, nem emlékszem pontosan, a weboldaluk meg fejlesztés alatt van .. de ha megtudom bepötyögöm :-) -
mennyibe kerül ez? :) -
ómájgád mekkora! -
Dean Winchester #9966 finomnak tűnik! a bacont elhagynám illetve a lapka sajt helyett reszelt sajtot kérnék rá :D -
Timikecuncika #9965 felezd el ... 2 ember jól lakik... sztem pont nem érdekel senkit, hogy mekkora, ha jó nagy :D -
Persze nincs ezzel gond csak ez a mennyiség már megterhelő. -
Timikecuncika #9963 fúj :D