Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bnõm nem szereti a halat ezért neki grillezett feta sajt + pirított kenyér combo

borsóleves májgombóccal
sült hús + répafõzelék
sültoldalas,burgonyapüre

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
tejszínes hús + hagymás burgonya

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
káposztástészta
házi turórudi
viszont most pizza:
(paradicsomszósz,póréhagyma,paprika,szalámi,sajt)
frissen gõzölgõ,nem túl vastag,a széle ropogósra sülve
om nom nom nom
rántottgomba,rántottcsirkemell
burgonyapüre
somlói

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
sajtos-tejfölös tészta
Csokis muffin....barackleváros ...saját sütésû ))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
😄DDDDDDDDDDDDDdddd
én meg ma rizse húst ettem 😄DD
Bear Grylls is ezt enné ha a dögunalmas irodai melót kéne túlélnie a vadon helyett! 😉
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
De ma csak Jókai bablevest fõztem nagyszemû babból...kihagytam a csipetkét...az már úgy nagyon hizlal
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
sült kecskehús
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Fõétel: Töltött kápi
Desszert: Fantás süti
Olyan királyi lakoma volt mint karácsonykor😊
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

tárkonyos raguleves
zöldséges burgonya
tejszínes hús

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.