Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rántott csirkecomb,párolt káposzta,sültburi

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Vmi töltött mini tortilla,
paradicsomos-gombás tészta
kukoricasaláta
diós guba vaníliaöntettel
mini sütik
és ezen kívül még volt ezer féle kaja, de nem fért belém több 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
kecskepörkölt
zöldéges burgonya
kacsaleves
desszert
zserbó
tintahalas paradicsomos spagetti parmezán sajttal.
(én csináltam)

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
vagyis kísérteties a hasonlóság...
nagyobb kifli félbevágva,benne salátalevél,uborka,paradicsom,hagyma,
virsli,mustár,ketchup
lehet bele kérni fõtt tojást meg sajtot is
nagyon fullos
de csak tipp am lövésem sincs 😄 megnéznék egy ilyet képpel is illusztrálva
tojáspörkölt
ilyen maggi kistálas süritménybõl leves 😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
tejszíneshús
csirkepöri,galuskával

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
tojásostészta -> nem imádom 😄
Ma reggeli: májas kocka (Fornetti), ebédet még nem tudom, talán lecsó
palacsinta (pudingos,túrós,túrós-diós)
rántottcsirkemell,burgonyapüre
palacsinta

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
mákos nudli
Reggelire gyümölcs joghurt némi zabpehellyel. Az ebéd meg még nem tudom mi lesz.
köszi
Mit dolgozol amúgy?
Hétköznap járom az országot és éppen ahol sikerül ott ebédelek.
Vacsorára vagy készítünk vagy rendelünk valamit.
Szombaton itthon fõzés,vasárnap meg szülõknél ebédelünk.
Szerencsére olyan barátnõm van aki odafigyel arra,hogy minõségi alapanyagokból egészséges kajákat készítsen ne pedig szemetet.
Én meg arra figyelek oda mostanában,hogy ne fullra zabáljam magam hanem inkább többféle kisebb adagokat egyek.Az elmúlt 12 évben híztam 20 kilót összesen.(65-rõl 85-re) Az elmúlt 1-2 évben már nem lett több az elmúlt hetekben pedig csökkent annak a hatására,hogy hanyagoltam a vacsorákat.
Hol, vagy vagy hogyan eszel hogy ennyi mindent tudsz enni? Tényleg csorog a nyálam, hogy nap mint nap milyen változatos és marha jó kajákat tolsz😊
hagyma,sajt,zeller,gomba,spárga krémleveseket szeretem
brokkoli,kukorica,tökbõl készülteket is kóstoltam már de azok nem ízlettek
Pulykamell roston fûszervajas párolt zöldségekkel
finom volt csak kevés :/
fasírt,fokhagymás hús,fõtt krumpli,paradicsomszósz
almás süti
libasült,pároltkáposzta,burgonyapüre (MÁRTON NAP ALKALMÁBÓL utólag...)
édesség hegyek

nem vágom,hogy hívják viszont amikor rajta ültem egybõl beugrott egy korábbi baleset egy ilyen cuccon:
tököli baleset
májjal töltött gomba,sült tarja,fasírt,baconbe csavart máj,juhtúróval töltött gomba rizzsel,kruplipürével
savanyú ubi,cékla
3 fajta süti
mindbõl ettem egy kicsit aztán "mivel búcsú van menjünk ringlispilezni"
persze tele hassal pont ez kellett,hogy hátrafelé csapasson az a tákolmány
volt émelygés utána rendesen...
kacsából leves
almás rétesféle
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”