15537
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
szilvaleves
bolognai spagettivel -
Dean Winchester #10041 alma-körte szósz, főtt krumplival
sült kecske hús
bolyhos galuska leves
-
#10037 -
én se szeretem! -
Dean Winchester #10038 csak enyhén csipős legyen...:D -
jah ismerős. rosszul elkészített fekáliáshányás ízű pörölt az elveszi emberes ételektől a kedvet. De ha jól be volt előtte áztatva/előfőzve/vékony csíkokra szelve és utána tocsog a csípős szaftjában, akkor mennyei lakoma tud lenni. Pörkölt és mégse terheli meg a gyomrót úgy, mint a csülök, vagy színmarhapöri
-
A szagától is rosszul vagyok. :D -
Nem szereted a pacalpörköltet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hiszem el! -
kuglóf nem érdekel minden 2 nap ingyen kapom, de jövő hét összerittyentek egy pacalpörit. Már azt se tudom mennyi egy csomaggal a Pennyibe.. tavaly csináltam utóljára. -
-
Dean Winchester #10032 a kuglóf igy nézett ki :D
-
A pácált szeressük! -
Dean Winchester #10030 igazándiból az áfonyaszósz elkészitési módja érdekelne:) vagy ez tasakos valami?
levest készitettem mindenféle zöldségből ami volt itthon vagy a fagyóba (répa,paprika,gyökér,karalábé,zeller,gyökérzöld,zeller zöld) majd betűtésztát dobtam még hozzá
fagyóból elővettem pacalpörköltet, kiengedtem (felmelegitettem) , főztem mellé burgonyát.
fagyóból szintén elővettem 8 szelet csirkemellett amit kirántotam, mellé pucoltam krumplit amit kisütöttem
desszert: 10 perces kuglóf csokoládémázzal bevonva -
Nem egy nagy ördöngősség, a kacsacombokat bevagdosom, befűszerezem (só, bors, kakukkfű) és egy éjszakát állni hagyom, másnap egy kevés vízzel, alufóliával letakarva 150 fokon sütöm két órát, majd levéve az alufóliát 15 percig 190 fokon, hogy a bőre rápiruljon, eközben a saját zsírjával locsolom.
A pirított krumpli csak krumpli, félig megfőzve, majd kevés olajon jól megpirítva, a végén friss petrezselyemmel megszórva. -
te a spenót bundikenyérrel kombót se értetted te bigott te...:D -
Dean Winchester #10027 minden ok meg finom, meg szoktam kajálni sült kacsát , zöldséges krumplival de az áfonyaszósz az picit fura viszont így nagyon finomnak tűnik és lehet,hogy borzasztó finom is! lehet majd kipróbálom , a receptet leírnád? :D
a gomba nem lényeg mert az meg utálom mint a bűnt :DDD -
wow ez fullos lett
grat -
-
tudsz élni
-
Életemben először kacsát csináltam, petrezselymes pirított krumplival, grillezett gombával és áfonyaszósszal, íme a végeredmény:
-
"30 centis rántott hús" (elmész te a $$csába...)
-
mintha picit elméretezték volna a krumpli mennyiségét a húshoz képest :D -
ebéd - hagymaleves,sült csirke új krumpli,párolt répa
vacsora - palacsinta tésztás leves,apró 30 centis rántott hus,hasáb,sali,almás rétes,buzasör meg egy snapsz
[IMG] s1-02.twitpicproxy.com/photos/large/572589275.jpg[/IMG] -
nem mondtad hogy kell :D
na akkor holnap leírom/lefényképezem a receptet -
nekem fel se tűnt :D -
Dean Winchester #10017 akkor én senki vagyok, köszi :DDDD
tasakos májgombóc leves
rakott zöldbab
reggel meg duplatejfölös lángos -
meg hát kis shot volt, na :D -
bassza meg, a Mit vettem topikban is ezt írtam :D
0,5 liter, no :D -
fél deci kóla elég volt leöblíteni? :P
-
szezámmagos csirke + pirított krumpli + 0,5dl cola
szeretek a kínaiba járni :D -
tavaszileves
pirítottmáj,burgonyával -
hát ne is mondd...
mai táp: rántott hal, petrezselymes krumpli. egy fokkal ehetőbb volt -
Ma igen érdekes volt az ebéd, mert elvileg nem volt és neki láttam a zsíroskenyér, disznósajt+kenyér kombónak, amikor jön egy ismerős és hozott paradicsomlevest, bakonyi öntetes csirkehúst rizzsel.
Ezt megfejeltem egy müzlivel és vaníliafagyival+ 1 sör -
-
Igen finoman, jelzők nélkül fogalmaztál!
-
melóhelyen: baconbe tekert máj, rizs
(egyáltalán nem volt finom ... ) -
fffuuuuu elvitted a fasza tékeket! :P -
vacsora
töltött ravioli,spárgával,gombával,sajttal
omnom -
hát senki nem kérte, így fényképet nem csináltam a cuccról, receptet beírhatom ha érdekel valakit -
Dean Winchester #10003 hol a fotó / írás?
tegnapi "maradék"
nyúlpörkölt. galuskával :D
délután foci előtt 3 túró rudi xD