15435
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
nagy a kupi, már akartam is szólni takarítás ügyben :) -
Timikecuncika #9939 hívnod sem kell ... megyek ^^ -
Meggyleves......
Házi gyártmányú bélszínroló, sült krumpli céklasaláta
-
Garfield #9937 Félig ontopik: Foodspotting -
Timikecuncika #9936 én kiegészíteném egy nagymamám által készített húslevessel ^^ -
gyümölcsleves eperből és meggyből, csirkepörkölt nokedlivel, soooooook sok tejföl -
meggyleves (feltámadás)
csülökpörkölt főtt burgonyával
Snikers
-
pár szendvics :/
tegnapi pizza jól jönne most -
Timikecuncika #9932 egyelőre diákcsemege, de vár a hurka kolbász otthon ^^ -
bááááhhh! össze is csordult a nyál a számban! :) -
Kódia #9930 Zöldségleves
Juhtúrós csirkével töltött calzone Isteni!! -
Timikecuncika #9929 akadjon a torkodon ^^
-
-
most érkezik...
Don Pepés Apollo pizza
(lila hagyma,paprika,paradicsom,juhtúró,roston sült csirkehús,mozzarella,pizzaparadicsom) -
gyümölcsleves eperből és egy kis meggyből, rakott krumpli -
Fel a fejjel és csak is előre tekints, rendbe jön minden. A szitu tudom mennyire szar, sajnálom hogy nem vagyunk szomszédok vagy legalább nem egy városban élünk, szívesen vittem volna főtt kaját vagy valami .. :/ -
meggyleves
sajttal töltött pulykamell rizs vegyes savanyú
sör
-
ma melóhelyen pörkölt volt rizzsel, meg bukta "desszertnek" -
részvétem! -
Azért ezt gondolom érzed, hogy nem úgy működik, hogy mivel egyik napról a másikra megcsappan a családi bevétel 90-100ezer ft-tal mert az egyik fél elveszíti a munkáját akkor kikötjük a netet, és +3ezer forintból már eszünk is...
Nem kívánom neked ezt a helyzetet, elképzelni nyilván nem tudod, átélni meg ne éld át, de amikor elkeseredsz majd hidd el nem lesz kilátás egy 2-3 ezer ft-os havi tételen (net számla) spórolni egy-két napi ételt, és azzal, hogy most kiköttetem nem ad vissza a szolgáltató pénzt.. stb. stb.
Ne vedd magadra, ilyenkor mindenki okos és dobálózik populista igazságokkal (bezzeg erre meg arra van pénz stb), de ha oda kerül látni fogja, hogy nem fekete és fehér ez sem... látszólagos ellentmondásokkal van teli. Bizonyos dolgok megléte nem jelenkori döntés függvénye..
(éhezik, "bezzeg autója meg van"... stb. igen csak az neki munkaeszköz (VOLT) és még bízik benne hogy visszaszerzi a munkáját, de ha eladná aprópénzért akkor hatalmasat bukna később, esélye nem lenne újat venni, etc, tudnám sorolni - de nem rólam van szó, nekem nincs autóm).
A lényeg, hogy az élet elég kacifántos helyzeteket tud hozni... megbírkózni annak kell vele akivel megtörténik, a többiek csak a medence széléről kiabálnak befelé..
Egy biztos: bárki eshet nagyot... ha hiszi ha nem.. -
Timikecuncika #9920 nem, nem eszek kutyatápot... MÉG :) Borzalmas... és már csak 3 havi segélyt kap az ember, utána az önkormányzathoz mehet havi 28e huffért, amiből valljuk be kajára sem elég... szóval ... -
jó de gondolom nem kutyatápot eszel nahh
sajnálom őt ha tényleg így van -
Timikecuncika #9918 én is munkanélküli vagyok ... tudom milyen szar :/ -
bocs ha megbántottalak,de ha internetre van pénz a munkanélküliségben akkor... -
Igen, mert ebből (még) van itthon (a kutyának).
(kimérve nem 15ezer, mert fél kilót is vehetsz)
A pénzügyi helyzetem nyilván OFF ide, ne is menjünk bele, a lényeg, hogy nem sok mit tudnál most nálunk enni ami embernek való. (Beütött a munkanélküliség a családban.)
Postomat töröld nyugodtan, befejeztem.
(bocs, csak kicsit el vagyok ma keseredve minden miatt)
-
Timikecuncika #9915 idevele, MOST!!!!!
:)
-
tehát te a 15 000 forintos kutyatápból eszegetsz?
http://kedvencek.net/Kutya/Kennels-Favourite-PuppyJunior-20-kg-kutyatap -

Miért faszság?
Ez volt ma.
Nem tetszik valami akkor törlöd. -
faszsággal menj a gumiba -
-
igaz vacsorára, de sütöttem rakott krumplit -
magvak
pár szem kennels junior kutyatáp
-
cigánypecsenye jó sok sült szalonnával,petrezselymes krumpli,savanyú uborka
-
kis finomság:
iszonyat laktató ez a rakott csirke, sült krumplival/krumplipürével isteni!
-
rántott cukkini, rizs, sali -
Timikecuncika #9905 kelkápi főzelék zöldfűszeres fasírttal -
Roston jércemell rizzsel és friss salátával. -
Dean Winchester #9903 rakott zöldbab -
simán, nem volt semmi bajom tőle
-
tartár + uborkasaláta? bátor