15435
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
Dean Winchester #9980 hol lehet panírozott halat fogni? megyek oda és akkor nem kell a pikkelyezéssel bajlódni xD
bableves
rakott palacsinta -
képet! légyszíves, hadd csorgassuk azt a folyadékot... :D -
Dean Winchester #9978 kemencében készült töltött káposztát kaptam, nagyon finom volt :D
-
Vacsorára: vegyes zöldséggel főzőtt csavart tészta, összekatyvasztva tejföllel, és kapros-foghagymás majonézzel (tésztasali), rántott hallal.
Bár nem birtam megvárni, amíg lehül, de holnapra tökéletes lesz, lehet fényképezek is :) (csak a hal miatt, mert előpanirozottat sikerült kifognom, és mivel nem én pacsmagoltam össze, hanem egy gép, így tökéletesen néz ki :D) -
lebbencsleves
kelkáposzta főzelék,pörkölt
palacsinta házi egres lekvárral -
reggeli: kenyér,margarin,szalámi,trappista sajt,retek,2 főtt tojás,dijoni mustár,tea
jóreggelt! -
Timikecuncika #9974 tegnap vacsira összeeszkábáltam vmit ...szeletelt krumplit főztem ki, darált húst pirítottam, fokhagymát tettem bele, fűszereztem, pirospaprikát is dobtam rá, majd két paradicsomot is, majd egy pohár tejfölt elkevertem egy 2 dles tejszínnel, a tepsibe tettem a krumplit, rá a húst, rá megint krumplit és ezzel a tejflös tejszínes cuccal leöntöttem, ja ezt borsoztam is, majd egy rakat sajtot rászórtam. Nem tudom mi a rendes megnevezése, de én húsos tepsis krumplinak nevezem ^^
Mai reggeli: vajas, marhapárizsis zsemle, teával ^^ Jó étvágyat : ] -
bazzeee -
-
Timikecuncika #9971 oké... elfolytam
-
omnomnom
-
1000-1200, nem emlékszem pontosan, a weboldaluk meg fejlesztés alatt van .. de ha megtudom bepötyögöm :-) -
mennyibe kerül ez? :) -
ómájgád mekkora! -
Dean Winchester #9966 finomnak tűnik! a bacont elhagynám illetve a lapka sajt helyett reszelt sajtot kérnék rá :D -
Timikecuncika #9965 felezd el ... 2 ember jól lakik... sztem pont nem érdekel senkit, hogy mekkora, ha jó nagy :D -
Persze nincs ezzel gond csak ez a mennyiség már megterhelő. -
Timikecuncika #9963 fúj :D -
zomg, na egy ilyet ide ízibe! -
Egyszer belefér. Még mindig egészségesebb mint a gyorséttermi kaja .. -
brutál adag
ez már kínzás a testnek... -
mióta készülök már egy ilyet betolni... csak az a probléma, hogy Debrecen mellett lakok :D -
Hétvégén hoztak egy ilyet :
-
Timikecuncika #9957 döner dürümöt ettem ^^ -
sült hal,sülkrumpli,majonéz -
ehh.. "biológiai spagettit" olvastam elsőre... -
nekem is a tegnapi lesz ma az ebédem. hamarosan szerinte neki is látok -
nehéz idők...
Ma is bolognai spagetti volt, csak most zöldborsólevessel előtte
ohne fény -
ebédnél berúgni?!
-
csak kíváncsi voltam elolvassák-e amit írok :DDD
voltak ezek a fényevő népek, onnan vettem :DDD -
fény? fotoszintetizálsz, vagy a másik fényre gondolsz? :D
karalábéleves, sült csülök, forgatott krumpli, meg gyöngyhagymát toltam mellé -
zellekrémleves
bolognai spagetti
kóla, fény -
Timikecuncika #9948 borsóleves, tejfölös csirkepöri nokedlivel! -
húsleves
sült csirkecomb,rizi-bizi,friss saláta
raklap süti :) -
húsleves
mézes-mustáros csirkemell és/vagy csirkemell szezámmagos bundában, zöldborsós rizs, tört krumpli, kápisali. ízlett! -
Egy tál krumplileves, meg főtt tészta magába.. -
Dean Winchester #9944 krumplileves
túróscsusza (sok tejföllel, hogy a túró ne nagyon érződjön) -
gulyásleves
túróstészta -
sült kolbász,mustár,kenyér,forró tea -
Timikecuncika #9941 mire odaérek összedobod a lakást :P