Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...:::|Supermoto is life |:::..
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Fõétel: Nokedli csirkepörkölttel
Desszert: amerikai csokis-kókuszos fánk
Utána <#fogmosas>#fogmosas> mert a fogak éppsége fontos!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ebéd ma.: kókuszos palacsinta (2 db)
hazajöttem meg krumplipürés + 1pár virsli mikroba bedoba 😄
csípõs-savanyú leves
sült csirke epres bundában,sült krumplival
sült dió,zöld tea

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
brassói

sült kacsa
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
mákostészta

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Rántottsajt többféle - mozzarella, trappista stb.. - hozzá krumplipüré, rizs - barna, normál - tartár mártás, házi koviubi, káposztával töltött paprika
Palacsinta, pezsgõhabos barackos csokoládé torta

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
sertéspöri,tarhonya,csalamádé
palacsinta

Krumplistészta
Lipton Ice tea ( mangó ) féláron a boltból leárazás miatt ;-)
am ez olyan mint mikor munkahelyen havert néztem vajaskenyérre rákeni a májkrémet -> kérdem tõle ez az aminek látszik?
válasza.: az , nem ettél még vajasmájkrémes kenyeret?(pedig nagyon finom)
na azóta megkóstoltam de nem vagyok tõle elájulva 😄
bableves
pite

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Imádom a vadhúst! Most irigy vagyok picit.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
tepsis burgonya,rizs
párizsi szelet
almás és meggyes pite