Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pacal krumplival
snack leves (99%tészta 1%lé) 😄
Kisütöm, lesz belõle remek tepertõ és a zsír.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Siólé ( õszilé )
vizes !
Hol lehet veszel kacsazsírt , esetleg házi ?
mivel ma emberek közé megyek xD
Mindkét oldalára gazdagon fokhagyma, egy kis kacsazsírral.
Bûzlik a pofám, de jól esett.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
Jó lett volna rá egy korsó sör de vezettem sajnos.
sült kacsamell
õszibarackszósz,fõtt krumpli

Ide mit lehet írni?
most.: vajas pirítós , tea
Víz
Vacsora ;
Sült csirkemell filé, burgonya
Sir Morton tea
sajtos-tejfölös tészta
nem oly rég meg elkészült a répatorta
kukoricás rizs rántott csirkemáj
dióskifli
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Nem a kínai kajával volt bajom, hanem a minõséggel.
Még mindig jobb, mint az én ebédem: bementem egy kínai kajáldába de kurvára szar volt.
Nem ízlett.
tojásos nokedli
Tasakos knorr görög gyümileves
Tasakos Gyros csirkemellbõl
Tasakos Dr Oetkert Muffin
És mégis finom volt

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
krumplileves