15435
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
nagyon masszív méretű. gondolom az íze is remek!
mai öbéd:
lecsó, friss-puha kenyérrel -
Barátnőm is hasonlót készít kedden
-
:)
Köszi!
#10057: mindenfélét olvasok. Feynman, Greene, Steward, Penrose, Gribbin, stb, stb.. -
Hawking-ot olvasol ecsém? -
jól megnőtt 
ma húsleves,rizibizi,rántott hús
almabor -
Ez a hatalmas kakaós valami.
Egy ideig esszük majd mert nem kicsi... :)
-
Dean Winchester #10054 b+ pedig megfogadtam ha spenót lesz akkor bundáskenyérrel kipróbálom :D
felirtam egy papirra ami ment a hütőre nehogy legközelebb is kihagyjam xD -
Burgonyaleves
csülökpörkölt és sült hús párolt rizzsel és zöldségkörettel
sör, ismitől kapott sörcsapolóból

-
Hol a bundáskenyér a spenótból? 
-
egy szmájli, ami mereszti a szemét?
-
paradicsom leves
sult barany,sult teszta -
hát így feketének tűnik :D
-
Színtévesztő vagyok
-
Dean Winchester #10047 paradicsom szósz - piros
te feketét irsz :D
spenót, tükörtojással... -
én inkább nem tippelnék mi az a feketeség :D -
csirkemell und paradicsom szósz ? -
Dean Winchester #10044 az előbbi a tegnapi menü, ez meg a mostani...
Mi látható a képen? :D
-
Húsgombócleves
Paradicsommártás
hús
krumpli
víz -
szilvaleves
bolognai spagettivel -
Dean Winchester #10041 alma-körte szósz, főtt krumplival
sült kecske hús
bolyhos galuska leves
-
#10037 -
én se szeretem! -
Dean Winchester #10038 csak enyhén csipős legyen...:D -
jah ismerős. rosszul elkészített fekáliáshányás ízű pörölt az elveszi emberes ételektől a kedvet. De ha jól be volt előtte áztatva/előfőzve/vékony csíkokra szelve és utána tocsog a csípős szaftjában, akkor mennyei lakoma tud lenni. Pörkölt és mégse terheli meg a gyomrót úgy, mint a csülök, vagy színmarhapöri
-
A szagától is rosszul vagyok. :D -
Nem szereted a pacalpörköltet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hiszem el! -
kuglóf nem érdekel minden 2 nap ingyen kapom, de jövő hét összerittyentek egy pacalpörit. Már azt se tudom mennyi egy csomaggal a Pennyibe.. tavaly csináltam utóljára. -
-
Dean Winchester #10032 a kuglóf igy nézett ki :D
-
A pácált szeressük! -
Dean Winchester #10030 igazándiból az áfonyaszósz elkészitési módja érdekelne:) vagy ez tasakos valami?
levest készitettem mindenféle zöldségből ami volt itthon vagy a fagyóba (répa,paprika,gyökér,karalábé,zeller,gyökérzöld,zeller zöld) majd betűtésztát dobtam még hozzá
fagyóból elővettem pacalpörköltet, kiengedtem (felmelegitettem) , főztem mellé burgonyát.
fagyóból szintén elővettem 8 szelet csirkemellett amit kirántotam, mellé pucoltam krumplit amit kisütöttem
desszert: 10 perces kuglóf csokoládémázzal bevonva -
Nem egy nagy ördöngősség, a kacsacombokat bevagdosom, befűszerezem (só, bors, kakukkfű) és egy éjszakát állni hagyom, másnap egy kevés vízzel, alufóliával letakarva 150 fokon sütöm két órát, majd levéve az alufóliát 15 percig 190 fokon, hogy a bőre rápiruljon, eközben a saját zsírjával locsolom.
A pirított krumpli csak krumpli, félig megfőzve, majd kevés olajon jól megpirítva, a végén friss petrezselyemmel megszórva. -
te a spenót bundikenyérrel kombót se értetted te bigott te...:D -
Dean Winchester #10027 minden ok meg finom, meg szoktam kajálni sült kacsát , zöldséges krumplival de az áfonyaszósz az picit fura viszont így nagyon finomnak tűnik és lehet,hogy borzasztó finom is! lehet majd kipróbálom , a receptet leírnád? :D
a gomba nem lényeg mert az meg utálom mint a bűnt :DDD -
wow ez fullos lett
grat -
-
tudsz élni
-
Életemben először kacsát csináltam, petrezselymes pirított krumplival, grillezett gombával és áfonyaszósszal, íme a végeredmény:
-
"30 centis rántott hús" (elmész te a $$csába...)
-
mintha picit elméretezték volna a krumpli mennyiségét a húshoz képest :D