Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Rókagomba krémleves
Grill csirke
Házi chocolate chip cookies
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
szalmakrumpli
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Nem lesz eseménymentes a szolgálat<#idiota>#idiota>
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
valószínû a szósznak picivel lágyabbnak kellett volna lennie ,de tényleg csak egy picivel 😄
végeredmény ->
csontból leves
a hús meg fellett használva ehhez ->
mellé sült burgonya
zöldborsófõzelék - sült kacsa mell
rízsleves
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
túrógombóc porcukorral
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
házi ribizliszörp
rízseshús
Fõétel: Tegnapi lasagne
Ital: 3dl vízben elkevert tömegnövelõ😄
én eddig kétfélét ettem
1 - házikészítésû,darálthúsos-pörköltes töltelék , rajta sajt rásütve
2 - menza féle, szójás töltelék jó szaftosan, tejfölös esõvel 😄
tkp a kettõt kéne vegyíteni 😄
mert a házi tölteléke finomabb,viszont a szósz meg fenomelis volt

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
pároltkáposzta
gyümölcstorta

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
-Libamájpástétom kenyérrel
-Gulyásleves
-Hortobágyi palacsinta
-Vadas burgonyafánkkal
-Burgundi szarvas törtkrumplival
-Fajitas csirke grillezett zöldséggel és gombával
-Esterházy, csokitorta, gyümölcsök
Sokfélét, keveset 😊
2 db sajtburger, 1 db whooper szendvics sajttal.
Desszertnek csokis Bkool
és coca cola...
Ma csak ezt kajoltam 😄