Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sáláláláláááá
sáláláláláááá
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
mármint a gnocchi 😄D
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
sáláláláláááá
Nekem meg a Nyuszika egy jó kis jénait varázsolt elõ, szóval én innentõl pár hétig csakis rakottakat fogok készíteni 😊 ma-holnap vacsorára mondjuk rakott tésztás-darálthúsos-sajtos-tejfölöset!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
sült báránygerinc metélõhagymás krumplipürével,zöldbabos-gombás szósszal
non plus ultra süti

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

sáláláláláááá
Egy kis bundáskenyeres spenótot még elbírt volna a sonka<#banplz>#banplz>
finom lett xD

az a lapos süti úgy érzem valami mézes cucc 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
4 lapot kell kisütni ami kõkemény! a 4 lap közét meg kell tölteni krémmel és 1 napot hagyni kell állni, hogy a lap megpuhuljon... 😄
nagyon finom .. mondjuk én a krémeses sütikért vagyok oda..
most meg elkészült még a túrós pogácsa :S
mindjárt nekiülünk a tyúkhúslevesnek (ahogy kell, csigával, zöldségekkel), utána krumplisaláta, mellé baconbe tekerd csirkemáj <#circling>#circling>
Még nem ettem meg , csupán az illusztráció kedvéért készítettem el (késõbb elfogyasztom)...
hamarosan elkészül az ebéd
- csirke farhát leves
- sült kecske comb
- krumplipüré
- sült krumpli
- flambirozott õszibarack
desszert:
-4 lapos süti
-kakaós bejgli

korianderes sertéssült meggymártással :-)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ma: töltött dagadó, krumplival, húsleves, süti és csooooki és almával töltött mascarpone szelet ^^ Boldog Nyúlat 😊
Együtt érzek veled<#buck>#buck>
Be kell tárazni epehajtóból és emésztésserkentõbõl egy-egy nagyobb lakoma elõtt 😄