Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Én nem is kívánom most a húsos kajákat.
Egy könnyû paradicsomos,bazsalikomos,parmezános tésztát készítettem.
Éhes is leszek estére...
Calver
natúr csirkemell saját fûszerezéssel, rizzsel-borsóval.
baromi finom, de csöpögök tõle ebben a kellemes 30°C-os melegben...

"The trees move. Do you not see it?"

sül a rakottkrumpli <#wink>

desigo
húsleves sok friss zöldséggel
sült fûszeres hús,petrezselymes krumpli,ubisali
aranygaluska
rastaman
így utólag is boldogat! 😊

morcosqtya
OFF: Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! 😊
ON: #10142-nél: én kapásból egy õzgrincbe kevert margarinrúdnak néztem.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Fabio Capello
elsõre azt hittem valami spéci sajt 😛

mondjuk érdekes,hogy más szögbõl fotózva erõsebben sárgásnak néz ki a termék 😄
a képek...

Volt itthon házi kecsketuró ami most kivételesen baromi finomra sikerült! Nyersen a turót utálom de ez brutál jó volt így kerestem egy receptet és elkészítettem a túros sütit. Legközelebb a vaj mennyiségén csökkenteni kell...

Ezért meg este kellett menni a kocsmába 😄 pár hete minden héten hozunk kaját mert bográcsban készítik el a finomabbnál finomabb ételeket. A héten bográcsban készült babgulyás volt, csülökkel megspékelve!
(itt a kocsma nem egyenlõ a retkes,cigarettaszagú,higiéntelen helységgel). Kint a szabadban fával tüzelnek a bográcsos alá, full tiszta helyen, higiénikus környezetben... (persze van ahol meg a piák közt a tûzhelyen fõzik a kaját 😄 😄 )

elnézést a fotó minõségéért és a kinézetért de már neki kezdtem mikor eszembe jutott ,hogy lefótozzam XD
Boldog születésnapot kívánok!

Komorandi: ne várd a receptet, én is kértem és a mai napig nem kaptam meg 😞 XD

emlegettétek a lecsót!

ma épp lecsó volt nálunk! Az a tarhonyás,paradicsleves,tv paparikás,virslis fajta 😄
Maximus4
Az elmaradt képek.

Parileves,rengeteg sajttal😊

Tökfõzelék

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szomferi
épp most sült ki a krumplis pogácsa, rohadt meleg, de csak sikerült legyûrnöm egyet <#nevetes1>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Peter1
<#eljen>

Isten éltessen sokáig <#smile>

Ide mit lehet írni?

szomferi
Feketeerdõ? isten éltessen!

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Maximus4
Nagyon fincsinek néz ki😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
<#zavart1>
Köszönöm szépen!

desigo
Fú de jól néz ki <#eljen>
Isten éltessen ha neked van.
morcosqtya
Szülinapi torta:

Maximus4
Paradicsomleves és tökfõzelék fasírttal <#finom>

rastaman
lecsó. (tavalyról eltéve konzerves üvegben)

Maximus4
De rég ettem lecsót

Fabio Capello
Yep, nálunk is itt vár már az alapanyag a lecsóhoz 😊

vizes
Egyszerû paprikás krumpli volt ebédre, persze kolbász is volt benne.
A másik kedvencem a lecsó, hamarosan itt a szezonja.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

desigo
Egy csirkemájas és egy virslis burekas.
SHADOWEYES7
Mivel ettél belõle arra értettem. 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

szomferi
akkor kezdd úgy, hogy csinálsz almás-narancsos lekvárt 😄
amúgy ez a lekvár van összekutyulva egy pici erõs pistával hogy kicsit csípjen, majdnem készre sütöd a csirkét, kiveszed, megkened a csirkét ezzel az eleggyel, vissza be, picit pirítod még, és kész is, veszettül jó!

képem nincs, mert tegnap elõtt volt ebédre, 3 nap alatt ez a kaja érdemelt csak szót <#vigyor2>

xelag
û
Maximus4
<#nemtudom>

SHADOWEYES7
Most összeállt a kép! 😄

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

komorandi
Ha van elég idõm, én szoktam ilyet sütni, és házi gyrossal töltöm. Érdemes kipróbálni <#hamm>

MAXI

desigo
Nem volt ez olyan rengeteg kaja.
Már lassan éhes leszek megint.
A burrito mexikói nemzeti kaja:

"Lényegében tortilláról van szó, amiben különbözõ salátás, marhahúsos, túrós, babos, tejfölös, paradicsomszószos tölteléket tesznek. A tortilla egyfajta kukorica- vagy búzalisztbõl készült lepény. "

komorandi
Nagyon guszta, elfogadnám most vacsira <#whatever>

MAXI

komorandi
Köszönöm...az elismerés nagyooon jól esik😊

MAXI

komorandi
Biztos finom lehet, receptet kérek <#finom>

MAXI

buritó,?? az meg milyen?
ezt mind te etted meg?😮

én tegnap ettem egy hamburgert (nem megszokott helyen vettem)
pozitívum, hogy a szeretet az megvolt benne, rengeteg hússal, paprika,paradicsom,uborka.
negatívum! A hús szélei erõsen megvoltak sülve, a zsemle mintha 1 napos lett volna, a zsemle kettévágva tehát ha megemelem akkor mindenfelé jön az anyag belõle 😄
bolognai ^^

desigo
grillburger,burrito,hasáb

Maximus4
Kép nincs?😊<#beka2>

szomferi
almás-narancsos lekváros sült csirkecomb, sült krumplival, hagymás-bazsalikomos-mozzarellás paradicsomsaláta

Maximus4
És milyen finom volt,ha te azt tudnád😊 <#finom>

SHADOWEYES7
nyami

komorandi
Szülinaposnak kijár 😊

(éhes férfi hasában gyorsan eltûnik😊)

MAXI

Fabio Capello
az ám az emberes adag... 😛

V43 1105
Jééézusom, éhes vagyoook 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

desigo
guszták <#eljen>
de rég ettem párolt káposztát :/
komorandi
Sziasztok!

Nálunk alábbiak voltak a szombati ebéd fõszereplõi😊
Gyümölcstorta

Rántott csirkemell petrezselymes sült újkrumplival, lilakáposztával

Ma esti vacsi pedig csak kép nélkül: kukoricasaláta, sült virsli.

MAXI

SHADOWEYES7
imádom a minestrone-t

SHADOWEYES7
zöldborsóleves
brassói

desigo
Minestrone,zöldbabfõzelék,marhapörkölt