Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

georgesmatyas
Megkövetem magam. Már múlt héten is volt itt hazai dinnye 140 ft/kg.

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

morcosqtya
"Étterem" tág fogalom valóban. Nem az Onyx-ra gondoltam..
Legyen inkább "vendéglátói egység".
Amúgy miért ne kérhetne bárki is azt ha egyrészt "van", másrészt meg notán túl "pubi" a resztelt máj vagy mi? 😊
Ha valami finom akkor finom. Nem? De.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

videobaby
hamis gulyásleves, kelkáposzta fõzelék ebédre. vacsira melegszendvics.

georgesmatyas
Étteremben ki az, aki resztelt/pirított májat kérne?
ne viccelj már 😄

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

morcosqtya
Étteremben is általában így ("resztelt") láttam kiírva (bár nem járok hetente ez tény).

rastaman
resztelt máj. ez így korrekt. 😊

szomferi
legyen pirított máj, és akkor mindenki érti 😄

ma paradicsomos húsgombóc volt a menü, nyamnyam

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

morcosqtya
Miért? A resztelt máj az resztelt máj. Szerintem kb. még üzbegisztán alsón is így hívják.. 😊

jóhogy megismételted mert különben rákérdezted volna,hogy nem-e elírás 😄

itt tegnapról maradt még sült krumpli , tejszínes hússal illetve töltött paprika, paradicsomos húsgombóc
georgesmatyas
resztelt, ismétlem resztelt máj burgonyával

rántott karfiol és sajt, majonézes, lila hagymás krumplival ^^ ezekután 3 napig be se megyek a konyhába :/ 😊

szomferi
jó lett, csak szarrávakuztam, mondom próbálok egy hosszabb záridejû vaku nélkülit, hát nem jött be 😄

Panasonic TZ3 (régi már, ha jól emlékszem már a TZ20-nál jár a Pana 😄)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

az elsõ kép elég jó lett .D milyen géppel készült?

itt csilis bab volt :S
georgesmatyas
import dinnye?<#ejnye1><#ejnye1>

SHADOWEYES7
meggyleves
csirkecomb,sültburgonya,koviubi
dinnye

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

georgesmatyas
tökleves
marhapörkölt tésztával

desigo
sült kolbász,mustár,kenyér
cigánypecsenye kovi ubival

szomferi
uh, az biza jó...

pár napos késéssel, de: kép1 és kép2 (nagy képek!)

bocs a szar képekért, de csak ennyire tellett, mert lemerült a gép, a cucc pedig gyorsan fogyott 😄

rastaman
krumlpifõzelék
vacsorára lángos lesz! tejföllel, fokhagymával, reszelt sajttal <#finom><#finom>

SHADOWEYES7
Pedig nagyon finom.
Természetesen megvan neki a jellegzetes markáns íze de ezért szeretjük.

V43 1105
Birka.. olyan rossz ízû húst életemben nem ettem még, pacal is gusztustalan, nem jönnek be az ilyenek.. <#rinya>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

SHADOWEYES7
Mi is éves szinten 3-4 alakalommal eszünk.
Javában nálunk is szárnyasok mennek bár én nagyon szeretem a disznóságokat.

desigo
Ettem már persze.
De nem jellemzõ sûrûn.
csirke,pulyka,kacsa,disznó,marha
ezek mennek többségében
SHADOWEYES7
Frissek az emlékek mi? 😊
Egyébként még nem ettél birkapörit?

desigo
Megeszek én mindent de pont ma bandáztam két fiatallal.
Jópofa kis buta állatkák.
SHADOWEYES7
Igen, miért? 😊

Pretorian
Anyád lóháton.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

desigo
micsodaaa,birkaaa???

SHADOWEYES7
csontleves
birkapörkölt,fõttburgonya
paradicsomsaláta

desigo
Ebéd tejfölös zöldbableves
sült csirkecombok,tepsis krumpli,ubisali
mákos-meggyes-diós süti

délután saslik faszénen sütve
most meg fõ a fõtt kukorica

hurka kolbász krumplival kovi ubival

desigo
tésztaleves
csõtészta gombás hússal,koviubi

hibátlan menzás kaja
georgesmatyas
jónak tûnik. majd hétvégén jöhet minden mi túros, mert ingyen van

Kmarha

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

georgesmatyas
alj nélküli túros?<#fejvakaras>

szomferi
aha, tejes, sokkal finomabb mint a paprikás verzió 😄

rastaman
milyen feltéttel (feltétekkel) ? 😊

tejjel készült karalábéleves ? 😄

rántott karaj
õszibarack szósz
fõtt újkrumpli
húsleves
alj nélküli túrós
szomferi
karalábéleves (tejes) + kakaspörkölt nokedlivel, sok tejföllel és gyöngyhagymával

Maximus4
Az valami bitang finom

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

desigo
bacönös,sajtos sült csirkemell
padlizsános rizzsel,paradicsommal
banok
Pizza.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SHADOWEYES7
Brassói mellé paradicsomsaláta volt még. 😊

Csáó mindenkinek.
Megszeretnélek kérni titeket hogy szavazzatok erre a finom burger-re.
Köszönöm annak aki szavazott!!!

http://www.mcdonalds.hu/azenhamburgerem/index.html#/galerie/detail/24885

Maximus4
Én is brassói ettem😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SHADOWEYES7
zöldbableves
brassói
dinnye

Kmarha
Még nem volt (késõn kellek), de lesz, az elronthatatlan páros:
paradicsom leves kilónyi reszelt sajttal,
tojásos lecsó,
belga szûretlen fehér sörrel öblítve.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

rastaman
gyümölcsleves (alma)
túrógombóc