Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
rakott zöldbab
nyámi
Maximus4
Paradicsomos sült csirke,krumplival,ubisalival

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

georgesmatyas
csirkemáj vadasan, penne tésztával.

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

SHADOWEYES7
gyümölcsleves
töltött cukkini
papalcsinta

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Grízgaluska leves
gombapörkölt krumplipürével

szomferi
oké, bocsáss meg, az én kurva anyámat <#hehe>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Kmarha
az olyan káposzta féleség, melynek ha a nevét éppen fájdalom ittasan, könnyes szemmel, csak úgy ösztönbõl vakon begépeled a fórumba, senki sem furcsállja vagy kérdõjelezi meg, akkor sem, ha X-el írod le! 😊

értettem? 😄

amúgy meg a lenti kombinációból kihagyható, mert bár látszólag pürésedik, gyakorlatilag nem! Mondjuk botmixerrel még nem próbáltam!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

rastaman
reggeli-ebéd:
kenyér, kolbász, sajt, paprika, paradicsom, kígyóubi, és egy 4 tojásos omlett

rastaman
amelyiknek reggel 6kor csörgött az ébresztõóra 😊

szomferi
te, mi az a kelTkáposzta? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Kmarha
begyulladt fog mit ki nem hozz az emberbõl 😊 pihentetõ kajának: karalábé, sárgarépa, krumpli, keltkáposzta puhára fõzve, vajjal és kakukfûvel pürésítve, olajon pirított frankfurti virslivel keverve.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

smith09
Zöldbab leves
Bukta

I love menza :-)
sütl csirkecomb, farháttal
õszibarack szósz (belerakva a ribizli szörp leszûrt habja), fõtt krumpli
desigo
gyümölcsleves
pörkölt,tarhonya,savanyú ubi
savanyúkáposztás bableves

smith09
"A " válasz a megfelelõ !
Tökéletes megoldás.

georgesmatyas
Pléhcsárda óta én bajban vagyok a téridõvel 😄
Az eszembe sem jutott hogy 2 szelet kenyér közé raknak valamit...😄

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

a; két szelet magvas kenyér közé rakta és már így benne is van
b; brutál vastag szelet magvaskenyér és közényomva a sajt? 😄
georgesmatyas
egy rántott sajtot belenyomtál egy magvas kenyérbe? Vagy most hogy is van ez?<#fejvakaras>

smith09
Gyümölcsös müzli, tejjel
Rántott sajt magvas kenyérben majonézzel ketchuppal
desigo
sült halfilé,fûszeres héjában sült burgonya,majonéz
qetuol
francia hagymaleves
lazacos tejfölös-kapros tészta

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Borsóleves, tepsis burgonya, túrós süti

készíteni akartam én is de jó páran azt mondták, hogy nem valami finom így valamiért most nem készítettem szörpöt. ám a szokásos ribizli szörpöt már lefõztem 😄 majd dobok róla képet.
kérdésem az lenne,hogy ezt a keveréket így tisztán isszátok vagy még hígítjátok vízzel/szódával?
pedobear
A citrom héját nem kellett volna lereszelned, hogy ne keseredjen meg?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

smith09
Zöldbab leves
Rántott gomba
rizs
tartármártás
borsmenta tea
desigo
Az árréstõl függetlenül nem a mennyiséget kell máshol megfizetni hanem a környezetet esetleg fullos helyeken a minõségi alapanyagokat.

Tegnap kínaiban 500 Ftból úgy jól laktam,hogy csak na.
De pl van jópár elit hely ahol egy fogás 5000 Ft
elõétel,leves,fõétel,desszert 20.000 <#nevetes1>
georgesmatyas
12 jav.> 1-2

georgesmatyas
ez már OFF, de a pléhben láttad a helységet nem?<#nevetes1>
légkondi, drága hely bérleti díja, drága alapanyagok változatos menü. Itt 2-3 féle húsból kihoznak kb 1 tucat féle ételt. Drágább helyeken csak köretbõl van 12 oldalnyi.
ON

Maximus4
Ha már a mennyiségrõl van szó,csak ajánlani tudom a XVI. kerültben a Numero 80 éttermet.Például egy sima mezei csirkemellbõl kihoznak 2 akkorát,mint egy kispárna.Nem is tányérba tálalnak,hanem lavorba😄 Én nem vagyok egy kisétkû ember,de esélytelen,hogy ott egyek levest és fõételt úgy,hogy minden elfogyjon.
És nem utolsó sorban,baromi jól fõznek!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

és ilyenkor gondolkozik el az ember,hogy mitõl van az,hogy adott csárda,étterem tud ennyi ételt adni mégis van nyeresége míg mások ezen adagnak csak a felét tudják a vendégnek odaadni ugyanazon pénzért...
borzasztó sok kaját adnak 😄

ma:
zöldbab leves
káposztás tészta
SHADOWEYES7
1000-1500 ért degeszre eheted magad. 😊

A Szentmihályin ha jössz kifelé a Pólus irányába a város felõl akkor a mielõtt a M3-ra felhajtanál ott van elõtte.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
Uhh jó kis retró büfé
ez be lesz tesztelve ha pesten lesz dolgom <#eljen>
desigo
eperkrémleves
görög pizza

egyszer el kell oda menni 😊

szomferi
anyám borogass <#wilting>

georgesmatyas
Stimt!
Ez a csávó volt a Blikkben is. Brutális adagok...<#finom>

SHADOWEYES7
Ez nem az a Pléh amire te gondolsz.

Ez a Pléhcsárda BP-n a 15 kerben található.

Maximus4
Hétvégi termés😊

Rakott zöldbab:

Gombapöri:

georgesmatyas

omnomm

georgesmatyas
nem reklámnak szánom
de a Blikkben olvastam errõl az étteremrõl.
Rántott hús háromnegyed kilós pl.

szomferi
ez személy elleni izgatás, ban jár érte! 😄

videobaby
kell nekem is ilyen...nyamiii😄

SHADOWEYES7

desigo
tegnap ez a szolid tál 😊

desigo
harcsa paprikás,túrós csusza

szomferi
magyaros csirke, nothing else

videobaby
zöldborsóleves, rizottó. dinnye.

tejfölös csirkepörkölt nokedlivel és uborkasalátával 😊

SHADOWEYES7
csirkehúsleves
sült oldalas/tarja ,zöldbabfõzelék
baracktorta