Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Javában nálunk is szárnyasok mennek bár én nagyon szeretem a disznóságokat.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
De nem jellemzõ sûrûn.
csirke,pulyka,kacsa,disznó,marha
ezek mennek többségében
Egyébként még nem ettél birkapörit?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
birkapörkölt,fõttburgonya
paradicsomsaláta

sült csirkecombok,tepsis krumpli,ubisali
mákos-meggyes-diós süti
délután saslik faszénen sütve
most meg fõ a fõtt kukorica

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
rántott karaj
õszibarack szósz
fõtt újkrumpli
húsleves
alj nélküli túrós

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Megszeretnélek kérni titeket hogy szavazzatok erre a finom burger-re.
Köszönöm annak aki szavazott!!!
http://www.mcdonalds.hu/azenhamburgerem/index.html#/galerie/detail/24885
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
brassói
dinnye

paradicsom leves kilónyi reszelt sajttal,
tojásos lecsó,
belga szûretlen fehér sörrel öblítve.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egy könnyû paradicsomos,bazsalikomos,parmezános tésztát készítettem.
Éhes is leszek estére...
baromi finom, de csöpögök tõle ebben a kellemes 30°C-os melegben...
"The trees move. Do you not see it?"
sült fûszeres hús,petrezselymes krumpli,ubisali
aranygaluska
ON: #10142-nél: én kapásból egy õzgrincbe kevert margarinrúdnak néztem.. :)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Ezért meg este kellett menni a kocsmába :D pár hete minden héten hozunk kaját mert bográcsban készítik el a finomabbnál finomabb ételeket. A héten bográcsban készült babgulyás volt, csülökkel megspékelve!
(itt a kocsma nem egyenlõ a retkes,cigarettaszagú,higiéntelen helységgel). Kint a szabadban fával tüzelnek a bográcsos alá, full tiszta helyen, higiénikus környezetben... (persze van ahol meg a piák közt a tûzhelyen fõzik a kaját :D :D )
elnézést a fotó minõségéért és a kinézetért de már neki kezdtem mikor eszembe jutott ,hogy lefótozzam XD
Komorandi: ne várd a receptet, én is kértem és a mai napig nem kaptam meg :( XD
emlegettétek a lecsót!
ma épp lecsó volt nálunk! Az a tarhonyás,paradicsleves,tv paparikás,virslis fajta :D
Parileves,rengeteg sajttal:)
Tökfõzelék

Köszönöm szépen!