162
Hummer a magyar utakon?
-
#162 40nilcsi környékén lehetséges a hummer h2 limo -
kecsón fotóztam még régebben -
#160 -
#159 a limó? Sztem simán van 60 milla is. -
#158 Nem tudom, de a H2-es árából kiindulva, gondolom, olyan 35-40 milla lehet. -
#157 (az autó és nem maga a bérlése) -
#156 Mennyít érhet egy ilyen? -
#155 Bizony, ennek ellenére a tulaj azt mondta, hogy minden hétvége teljesen be van táblázva már hónapokra előre. -
#154 Itt megnézhetitek kb mennyít ér a hummer. -
#153 Csak saccoltam. és én használtat asszem kétéveset láttam.
"Hummer H2 Limuzin 50.000Ft
Hummer H2 Limuzin
Nagyobb kép
Akár 18 fő számára is tökéletes kényelmet nyújt a 11 méter hosszú, 2006-os Hummer limuzin, melyben az utasok kényelmét az utazás közben 4 LCD TV + DVD, bőr és fa belső, hangulatvilágítás, sötétített ablakok és fantasztikus minibár biztosítja. A limuzin egy órára 50000Ft, 2 órára 70000 Ft, 3 órára 90000Ft, minden további megkezdett óra 30000Ft. Budapesten kívül a kilométerdíj 300 Ft/km." Nem semmi árak. -
#152 az 20, 15
nem 15, 10 -
#151 Milyen hosszú lehet? Mint kb egy busz nem? -
#150 Egy ilyen fekete szokott a Szent István Parknál parkolni néha. Bérbe lehet venni. Egyszer láttam, ahogy beszorul, miközben a Hollán Ernő utcára kanyarodik rá a Radnódiról :DDD Pár percig állt miatta a forgalom, trolival, mindennel. -
Egy ilyen fekete jól esne -
#148 Szerintem nem csak akkor robban fel az akna, ha ráfut a tank, hanem akkor is hogyha eldübörög felette azzal a pár tonnájával..
A másik meg, hogy az (átlag) lövedékeket azért állja jobban a tank, mert a páncélzatába nem merőlegesen fúródik bele, hanem úgy képzik ki hogy elcsússzon rajta. Ha viszont alulról robban az akna, az totálba kapja, hiszen pont erre találták ki.
A nyomtáv a nyomvonal miatt ilyen széles, hogy kompatibilis legyen a tankokkal (Y). -
#147 Szia -
#146 hy -
#145 Megnézed az autó piacok honlapját és máris rájösz.
A H3-as meg még ennél is olcsóbb. -
#144 Sztem igaza van. Az tuti, hogy a H2-es 15 milla körül van. -
szando #143 te miről beszélsz?? -
#142 Sztem eggyáltalán nem lesz a Hummer ritkaság az utakon mivel a H2-est már 15 millió körül van a H3-as pedig ha jól tudom tíz alatt. (ilyen árkategóriájú autókat megugye azért látni szép számmal? -
#141 jó gyerek lehet....
jók a barátaid. legyél velük sokat, olyan lesző' te is... -
#140 aki ilyet vesz, megnézném az adóbevallását + vagyonnyilatkozatát.
mert a büdös APEH a kisembereket állandóan b*sztatja, az ilyen zsírosnyakúaknak meg még levelet sem mer küddeni...
(mer' meg se' találnák...) -
#139 -
#138 Hétvégére kimenni a telekre szvsz jmó, mert ahol ez elakad, oda már a traktor sem megy be :D -
#137 Én is nézegettem Hummerokat, csak az a gáz vele, hogy Pesten kurva nehéz lenne közlekedn vele, kis fos utcák, parkolni is nehézkes lenne, úgyhogy faszom se venne hummert :D
amúgy bejön, mert feszület, meg nagypályás, meg minden, csak mondom sok a baj vele. -
#136 :D -
Holy #135 :) -
#134 Még a Dohány u.-ban is... -
#133 arabol -
#132 meg az arabolt is lehetne vanni 1-2-3 pecot!!
-
#131 hát igen
sokan élnek ennél kisebb lakásbasn -
#130 robbantsd fel mind a kettot a f@szba!!
az a ti garazsotok...
-
#129 nem tudom,mi a fasz van, de kb 2 hetente odaáll egy H2es a garázsunk elé. Gondolkodtam azon, hogy elcsórom, csakhát-... [nyúl]
amúgy van, amikor egy carrera vendégeskedik ugyanott:P -
#128 aha, es vannak emberek, akik ezt megveszik!
nem is egy van ebbol errefele! -
#127 Ez igazi? -
#126 Nah engem meggyőzözz megyek és veszek egy Hummert
-
#125 -
#124 Bazze ott hátul még aludni is simán lehetne! :D
-