269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #265743 Köszke, valóban elég sokat dob rajta ez a 19-es AMG szett, de nem véletlen, 1:1be egy ilyen szett már többet ér mint egy átlag egész jó kis használtautó....
Erre a dealerre gondolsz ? :)
A bornit azzal a belsővel legszebb Norev bálna, kár hogy a 320-as motort rakták hozzá azzal tényleg egy bálna ez a monstrum.
De modellbe tán nem nagyon számít :) amúgy sokkal szebb színe van mint az AA féle bornit E320-nak, az egy kicsit sztem túl lilás lett....
-
PP993RS #265742 Hát ez még randább mint a másik volt........ meghülyültek ezek ? ? -
PP993RS #265741 Lehet már nem sokáig ...... -
crosspeet #265740 Ilyen standoxos az uccso beszerzett Mustangom is, kis pimp pónim. :) -
#265739 Közben a Norev kihozta ezt a hiánypotló modellt is 130 Euróért . Gondolom a gyűjtők már annyit zaklathatták őket , hogy mikor hozzák ki , hogy már nem bírták tovább...... -
crosspeet #265738 Grat hozza, voot ilyenem a dealer bornitmetalic, űber foleg ezekkel a papucsokkal! ;) -
crosspeet #265737 Jesszus... -
#265736 Ha csak azon múlik akkor ne aggódj a csuti táskásszemü gázszerelö a nemzetibankos gyuri meg a többi csörgos sipkás haver összedobja a lóvét egy jégtáblagyártó cégre......kerül amibe kerül . Természetesen "átlátható" közbeszerzéssel -
Ez kb. olyan mint a bélyeggyűjtőknél a "Kék Mauritius".
Az is valami hibás bélyeg volt ami kereskedelmi forgalomba került. -
#265734 Itt olvashatod azt az egy kimaradt hozzászólást.
Index fika topik
525-ös hozzászólás
Az a nem normális nem adta fel, a fikázos topikba is beírta az "igazát".
Nem akarok politizálni, de vicc, hogy le meri írni még azt is, hogy állami hivatalban dolgozik.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2017.02.10. 20:20:22 -
#265733 Komolyabb, összefüggő jég kell a Dunán ahhoz a koronázáshoz. -
PP993RS #265732 Jól néz ki pirosba... érdekes hogy a régi merciknek mennyire nem - és az újaknak meg milyen jól áll a peros :) -
PP993RS #265731 Elolvasgattam volna még .... :) jó mikor így kitör valaki
Mintha bemennél a belvárosba egy táska boltba, és kivernéd a patáliát hogy hát hölgyem/uram ez aranyból van netán ? Hát miért 400ezer egy darab, amikor 4ezerért is kapni jó kis táskákat ..................... hihetetlen :D -
#265730 Ma is tanultam valamit :)
Az Exoto nyomott ilyeneket régen, Standox festékeket promótáltak velük.
-
PP993RS #265729 Egy gyors felni upgrade után készen áll a csatahajó :) ......... hogy mehessen a vitrinbe
Nekem ez az autó a valaha gyártott legszebb Merci, se előtte-pláne nem utána nem csináltak ennél szebb gépet.
Rágódtam egy darabig, hogy ezüst vagy grafit legyen, a grafit fényezése ugyanis elég tré, mivel ez már a 2. (illetve 3.) kiadása a bálnának, ezért itt -is- az oldalpanelek (autentikusan) műanyagból vannak, és azt ha nem más árnyalattal fújják, akkor elüt... no az dicséretes hogy a Norev megpróbálta ezt összehozni, csak a gáz hogy nem mindig sikerült a színben passzolót összejátszani. Gondolom amiket próba kép fújtak, azt is fel-feldobálták... de egy 50-60€-s modellnél ez simán megbocsájtható. Másba úgyse nagyon lehet belekötni, tisztességesen megcsinálták ezt a nagy vasat.
De azért láttam rémeseket a neten, mert oldalanként 4-4 panel van, volt aminél szinte az összes elütött....... ennél a darabnál szerencsére csak egyik oldalt-1, és az is világosabb, tehát lehet hozzá lehet "koptatni" a többit, de egyelőre nem akarom bántani, megvárom 3nap múlva mennyire fog zavarni ;)
Jah, az ezüstnél amúgy ez nem volt, vagy csak nem látszik annyira, de akárhogy is... nem bántam meg, csodás ez a grafit, anno mikor még álmodoztam hogy behozok egy ilyet, az pont ugyanilyen grafit volt...... Lélegzetelállító ez az autó még így 20évesen is, nagyon sok álmatlan éjszakám volt amiért végül nem vettem meg.... de most hogy megvan 18ba már sokkal jobb
A doboz szerint 1000db-os limit, ami sztem nettó kamu, szarásig van vele a net, pedig ha valami, akkor ez aztán sikkes gép, nyilván és főleg a németeknél.....
Pár képecske;
-
#265728 Kár hogy a formának nincs igazán olaszos hangulata, de ennek ellenére nagyon tetszik a Giulietta.
A rendőrvillogó a tetején is kicsit "elsatnyásítja", de szerencsére kiadták civil formában. Bár annak is örülni kell hogy egyáltalán új Alfa modelleket alkotnak. Nameg, hogy az Alfa új modelleket alkot :) -
#265727 Estét!
-
#265726 Én is csak akkor láttam mikor már rég elcsitultak ( törlődtek ) a csatazajok
Ahogy néztem volt egy friss ( erre az alkalomra ) regisztrált akinek nem tetszettek az általa soknak gondolt árak ( Autoart , Kyosho , stb ) és ezt nem bírta magába tartani . Gondolom ma bement egy Mercedes kereskedésbe és ott is mindenkinek leüvöltötte a fejét , hogy miért adják 8,5 millioért a GLA Mercit mikor egy Dacia Duster csak 2,8 -
PP993RS #265725 Atyaég milyen agyf.sás van megint a kedvenc zindekszes'ócskás fórumon :) nincs meg valakinek a törölt rész ?? Az a legjobb mindig -
PP993RS #265724 Ez ilyen flip-flop inkább sztem, de nem tudom nem értek hozzá.
Nekem tetszik, fain lehet hogy néha lila-néha kék... bár ahogy egy nagyon igényes kolléga nemrég megmondta; nem mindegy milyen színű? Sötétbe úgy is ugyanolyan mind -
#265723 Ja dübörög...... 1 hete tüntetnek mert a korrupció-ellenes kormányuk egy korrupciót támogató törvényt akart beiktatni
Mondjuk mi sem panaszkodhatunk nekünk is van egy nagyon korrekt szotyizós focibuzi törpénk aki kitalálta , hogy fel akar költözni a Várba...... lehet pár év és meg is koronázzuk -
#265722 Kaméleon fényezésnek hívják . -
#265721 Az, színváltós. Nem ezt híják gyöngyházfények? A lájtos fehérből megy rózsaszínbe, a durvább meg kék bogárból püspöklilába.
-
PP993RS #265720 Akkor ott is 7,5percenként bemondják a tv/rádióba hogy hejdejól'élünk ? :) -
PP993RS #265719 A szín sztem nem rossz... színváltós ? :)
Egy AA mellett -nekem- életképtelen egy ilyen modell, mondjuk az is ilyen 300€ körül mozgolódik... -
#265718 már a románok is kaptak ilyen rendőrkocsit :)
ott is dübörög a gazdaság :) -
#265717 Hogy legyen még mire mondanunk, hogy hüje, aki ennyiért megveszi (főleg ilyen színben): BBR Pagani Huayra Dinastia bogárszínben, 427€-ért (tudok ilyet 380-ért ;-)
-
crosspeet #265716 szinte ingyen, annyi csak, hogy nem a saját dobozában. Mi baj lehet.. XD :D -
PP993RS #265715 Igazi barom.... Akár tudatosan-akár butaságból árulja ennyiért.
Valahol-valaki-akármiért berakta egy másik egyen HWE dobozba, bár ebbe a történetbe az lesz az igazi agyhalott zombi, aki netán megveszi ennyiért. -
PP993RS #265714 Nem vagyok oda az alfákért, de szép ez az autó, 1:1 meg a modell is...
Az ára természetesen vicc, de ami szép az szép... autó téren jó lehet az olasz belügybe dolgozni :) -
PP993RS #265713 Szépen lassan de a Norev is beállt a sorba, egyre gyengébb-rosszabb QC-s modelleket ad ki... és egyre drágábban. Na jó QC-ban a Norev sose volt topon, de talán egy közép-gyártótól ez nem is olyan nagy elvárás.
Pont most vettem egy újranyomott bálna Mergát, jó mondjuk az derék hogy kiadták és nem kell 100-150€ között venni egy-egy példányt... de egy gyengébb modell, jópár butítás van rajta; külső-belső-alváz...
Jó-jó egy 50-60€-s modellnél nem nagy gáz, de a folyamat ott van....
Egy mondat még a gagyi norev dobozokhoz; már a bálnának is ilyen fehér doboza van, (de legalább nem a túrórudis) amivel nem is lenne baj, de minden teli-oldalon egy bukósisakos-kisgyerek figura féleség van rajta, nekem spec ezzel olyan gyerekjáték fílingje lesz.
Bár még mindig jobb mint Big Toys for Big Boys féle csomagolásuk, minta valami felnőttfilmes motyót vennél -
PP993RS #265712 Sztem se innen fúj a szél, bár Andrisnak abba tán igaza lehet hogy így talán nem ugranak "annyira" rá ... bár ez kétélű fegyver, mert én egy sz.rul megformált modellt tuti nem vennék meg, pláne nem ennyiért...
Az is lehet simán elcsexték.... oszt ilyen lett... látott már ilyet a világ. -
#265711 A nap fogása: HW E Dino 202.000Ft-ért, csak mert egy Ferrari 308-as dobozában van, állítólag gyárilag. Beszarás... Ha nem lenne meg már kb. 12eFt-ért, biztos azonnal ráugranék
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.02.10. 10:31:11 -
#265710 BBR 1/18 Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Carabinieri, 250€
-
#265709 hát ez itt nálunk a román határ mellett különösen találó humor, néha mi is elejtünk hasonlót, bár őszintén elég ha erdélyi testvéreinket csatolnák vissza a gyönyörű Erdéllyel, Bukarest meg maradjon meg az oláhoknak :)))
a modellről meg annyit hogy 50ért se kéne, de kb annyit esetleg ér -
#265708 Ne aggódj lesz ez még 50 euró ...... vagy ahogy más aspektusból mondani szoktam " lesz még bukarest magyar falu "
-
crosspeet #265707 Elegge vicc... -
#265706 Meg annak a pöcsnek, aki kitalálta, h ilyeneket le lehet védeni. -
crosspeet #265705 Marmint az az erdekes hogy a prototipus cmc 901 -nek a dobozan 1964 all.. -
crosspeet #265704 Hálásak is vagyunk érte a franciáknak.. :D