269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Ott a pont... nekem is valami amerikai vas ugrott be, de nem tudom hová tenni...

Amúgy szép ez a Charger is ;)

• 355
    El, tutira...

Annyira nem hoz ki semmit a Bburago, mintha ki akarna szállni a bizniszből.
  • 355
    Ugye, hogy hasonlít valamire? A GTC4Lussóra igen, de nekem is ott motoszkál a homloklebenyemben, hogy valahol már láttam ilyet. Nem valamelyik retro-új amerikai izomautón?
  • schumimodells
    Egyébbként, csak úgy mellékesen lett egy ilyenem is ma.
  • schumimodells
    Gyönyörű. A Ferrarinál mostanában nagyon divat az ilyen stilusú hátsó lámpa.
    Kiváncsi vagyok, hogy a Bburago ezt is elfelejti e?
    Utoljára szerkesztette: schumimodells, 2017.02.16. 17:33:16
  • schumimodells
    Érdekes, és fura.
    Új modell?
  • schumimodells
    Köszi.
    Igen, láttam az újdonságokat. Sajnos mindegyik nyithatatlan, most ez az új trend.
    A Sierra már megvan nekem a Minichamps-től. De a Golf III Cabrio, a Golf I Cabrio, a Sauber Mercedes Le Mans, de legfőkép a Peugeot 309 nagyon kell.
  • PP993RS
    Most hirtelen nem tudom mire hasonlít a hátulja, de nem ferraris ... amúgy nekem jobban bejön mint az F12.
  • hamhusz
    Amúgy nem lenne rossz, de az a hűtőrács, no thanksz.
  • 355
    BBR Ferrari 315 S, 1957 Mille Miglia győztes. Jó lenne tudni, hogy mire való az a szerkezet a vezető előtt. Azon kívül, hogy a vezető tutira meghaljon, ha nekimegy valaminek, mert arra eléggé alkalmasnak tűnik. (ps: asszem valami pót-szélvédő tartó.)

A BBR-től szokatlanul bazári a hűtőrács...

Utoljára szerkesztette: 355, 2017.02.16. 13:24:11
  • 355
    'reggelt! Meghalt az F12berlinetta, éljen a 812 Superfast! 6.5l, [email protected], 0-100: 2.9s, vMax: >340km/h.

Utoljára szerkesztette: 355, 2017.02.16. 13:06:36
  • bulba
    Jó gép, gratula hozzá! Élőben is nagyon ment, amikor még élt a széria. Láttad a 2017-es Norev újdonságokat? 1:18-ban lesz néhány kívánatos modell ! (Ford Sierra, Peugeot 309, DS 5 többek között)
  • bulba
    Napot!

• schumimodells
    Pakk jött.
  • zsolti65
    Nem vagyok kereskedő típus.. :) Ha valamit veszek,akkor azt azért veszem mert nagyon kell!!!!!AKAROM!!!Ha esik-ha fúj, a tulajdonomban akarom tudni.Így az se gond ha esetleg a piaci értékhez képest kicsit drágábban jutok hozzá.Megvan,és ki van pipálva a helyzet... Ha valamit,vagy valamiket eladok,úgy vagyok vele hogy menjenek el biztosan,és járjanak jól velük...Így vagyok nyugodt.... :)
  • PP993RS
    Tudom a wankel miért olyan amilyen ... mielőtt jönne a wankel-vasvillás üldözés :)
  • PP993RS
    :)))
  • PP993RS
    Ha kikapcsolod a kütyüket, azért már alapból "átállsz" hogy most móka lesz, a baj meg sose akkor jön... persze hülyülni (és besokalni ) megint más kérdés... ;)

Aszem írtam már, kb.10éve nagyon közel voltam egy 321lovas E36-hoz, de végül nem vettem meg, azzal nyugtatva magam hogy mer' piros :) de mélyen legbelül beláttam hogy abból zsák lett volna vagy tolókocsi+szívószál... most már megmernék venni egy olyan autót, de már az is az E500 cipőjében jár, vagy horror ár, vagy horror ár rendbe rakatni.....
  • PP993RS
    RX8-ban ültem, az erősebbikben, nem jött át a fíling, fura hangja volt, ami állítólag huh de jó... és csak tekert-tekert, de olyan hűh b+ nem volt... mint mondjuk egy régi soros 6hengeres, E320-ban... az a hang meg ahogy meglódul, még mindig kiráz a hideg, pedig valószínű rosszabbul megy 100ra mint a mazda.... de hogy melyik a megbízhatóbb a mai napig az se kérdés ;) sztem a wankel egy c-vágány, biztos lehet rajongani érte, mert nem hétköznapi, de az hogy nehogy lefulladj most, mert nem indul újra, meg hazavágod .... hát mi fax ??? Habcsókból van ? :D
  • crosspeet
    olyan mintha Zsoltit fényes nappal raboltam volna ki.. :D
  • crosspeet
    VH-ban 24990, kintről is 60+posta, az olcsón számolva is...: legalább 22eft..
  • crosspeet
    Volt amikor kikapcsoltam az ESP illetve a DSP-t, és volt amikor majd a folyóból kellett kiszedni, de csak majdnem! :D Rendesen leizzadtam, mire összeszedtem a verdát! :)
    Szimplán a folyó mellett (Mikeman munkahelyével szemben) a reggeli pára lecsapódott, ott ráfagyott a szélárnyékban, nap nem sütötte, csak akkor láttam, amikor már kereszbekasul volt a picsája.. :D Majdnem búvárbenő lett belőle! :D
    Persze ha normálisan mentem volna, nyílván ki sem kapcsoltam volna a kütyüket, no de az izgalom végett, adjuk meg a bajornak, ami jár! :D
    Azóta ritkábban kap el ez az inger. :)
    Csak hát 200paci környéke hátsó keréken, azért már valaminek az előszobája naaa... :D
  • PP993RS
    Jah hát az úgy más :)

---

Csak magamat tudom ismételni, ajándék volt annyiért, gondolom 60€ körül mennek ezek a modellek, legalábbis annyi rémlik a Bb Signature-nél... postával simán egy deák fölé megy.
  • PP993RS
    A Bb árfekvéséhez képest se vészes, de a Te árfekvésed az konkrétan ajándék volt :)

Bár nem vágom a bubu árakat, de feltételezem a sima verziót is csúnyán nem kapod meg annyiért...
  • crosspeet
    Pedig egy pörgős wankel, batyki, az tud húzni mint a villanymotor! ;)
  • crosspeet
    ki mondta h a zebrán..? :D
    Amúgy az a 6490ft postával, vs Signature, igazad van, még gondolatom sem lehet rossz! :D
  • PP993RS
    Azért most kaptunk rendesen csúszós utakból, sztem januárba több autó tört mint egy konkrét szezonba bármikor...

Az én esetem egy pesti peremkerületbe volt jó 15éve, amúgy az egyetlen saját hibás csattanásom azóta is... kopp-kopp-kopp.

Egy elég szűk utca, két autó egymás mellett csak tükör-tükör fér el... még csak mínusz se volt, talán 3-4 fok, az útba -mint utólag kiderült, a környékbeliek is természetesen vágták- volt egy "negatív" bukkanó féleség, amit az életbe nem látsz még nappal se nagyon, nemhogy sötétbe, elmegy a súly a hátuljáról és csókolom... hogy még izgibb legyen ott a jég vagy fagyott dér vagy tök tudja mi is tovább megmarad.

Kb.50-el mentem, 4es, félpadló, és már ment is el a hátulja, mintha drótkötéllel rántották volna, össze tudtam volna szedni, ha legalább két egészséges-sávnyi hely van, de így esélytelen volt.... azé megnézném, persze bójákkal lemodellezve a szitut, hogy azt hogy szeded össze, Te férfiállat

Egy akármilyen kipörgésgátlós autóval ez a sztori annyi lett volna hogy 2mp-re felvillan a kipörgésgátló ikonja a műszerfalon, szóval nem hülyeség az ;) persze lehet keménykedi, meg férfiasnak lenni (ezt most nem Rád értem) de vannak szituk amikor baxhatod :) én pl. ESP nélküli autóba se szívesen ülnék, engem már 2x is kihúzott a kakiból, egy lefagyott kanyarba egy egész jó sofőr se tudja mondjuk csak a jobb hátsó kereket -jobban- fékezni
  • PP993RS
    Jól néz ki, pedig ha valamit nem szeretek az a mazda és a wankel... Nem értem korábban-más gyártó(k) miért nem álltak rá ezekre, csak a simán ez a felni is mennyit dob rajta.

De valahol-valaki kitalálta hogy full alap-fapad verziókat kell leformázni, néha olyan tré felnivel amit még a katalógusba is az utolsó oldalra raknak kisképen...
  • PP993RS
    A zebrán ne nagyon nevelgess :) mert úgy kell megközelíteni hogy minden körülmények közt megtudjál állni ;)

Volt egy kolléga, a szakadó esőbe rohamléptekkel kilépett elé egy öngyi-jelölt, mer' nehogymá várjon 3mp-et és addig is ázzon... megtudod állni, de állítólag hozzáért az autó és fájt a lábacskája, mentő+rendőr... mentősök mondták hogy ők nem látnak semmi ;) de a rendőr azért nyomott egy zsíros csekket........
  • PP993RS
    Kell neki egy vitrintáv, de egész jó így, no meg amennyiért vetted aszem nemhogy egy rossz szavad, de még rossz gondolatod se lehet :)
  • crosspeet
    Amolyan hiánypótlás ez nálam, mert számomra kevés Ferrari a szent, egy kezemen fel tudnám sorolni, hogy melyik az igazi, azok profi minőségben vannak meg, az újjak már nem tartoznak ide, így nem akartam nagy pénzt költeni rá, ezért sem volt meg eddig.. De olyan jó lehetőséget biztosítottál számomra, hogy kár lett volna kihagyni. A polcon nem szemmagasságban van, ott csak a klasszikusok játszhatnak szerepet, így alulra került, és azt kell mondjam, ott tökéletes. Rosszabbra gondoltam, meglepett, szép modell, szerintem elég korrekt.
    Van mit tanulni, jó lenne ha megfognák eme licensz-lehetőséget. Ha erre ráállítanának egy üzletágukat, látnának benne komolyabb gyűjtői lehetőséget, profitálhatnának belőle vastagon.. De ugye az olaszok nem mindig a józan paraszti eszükről híresek, lásd pl az Alfa esete. :)
  • zsolti65
    Örülök! :) Amúgy nekem is ez volt a benyomásom mikor kicsomagoltam....Mert hogy mégis csak bubu....de szalonképes.
    Hasonló a helyzet a Bugatti Chironjukkal.A formája perfect!!!!!Komolyan...nézve pl.a Kyosho-Ousia féle resin Chiront,megkockáztatom hogy maga a kasztni egy szint a bubuval,és nem azért mert annyira gáz hanem épp ellenkezőleg...Bizonyos távolságból még a bubu kabinja is elég szép...Persze közelről már más a helyzet...De összességében ilyen árfekvéshez képest nagyon kitett magáért a Bburago. De sajna az FXX-K -t nézve nem tartják a szintet.....
  • crosspeet
    Egy hátsókerekeshez férfi kell.. ;)
    Sok százezer kilómétert mentem hátsóssal, a csúszós út az itt magyarban elenyésző (persze minnél izmosabb a paripa, annál több a csúszós út XD), de arra ott a technika, meg a tojás a gázpedál alá.. ;)

• 355
    'reggelt!

Ignition Rocket Bunny RX-7

via DiecastSociety
  • crosspeet
    pont ma reggel jutottál eszembe itt a Békéscsabán, faszikám simán elém lépett olyan közelségből, ahol már az autón múlott, hogy megálltam.. bár genya vagyok, mert az ehhez hasonló helyzetekben ha tehetem, mindig engedem rá kicsit az autót az utolsó centikig, hadd lássa, hogy ez cink volt, akit én nevelek, többet nem lép le autó elé! XD
  • crosspeet
    kösz.
  • schumimodells
    Grat.
  • crosspeet
    Möggyött, köszöntem a lehetőséget!!
    Némileg pozitívan csalódtam.. ;)

• crosspeet
    Az én bömbim nem lesz elsőkerekes.. ;)
  • zsolti65
    Hát igen....Ízlések és pofonok...Ennek is megvan a célközönsége,valszeg nem is jut mindenkinek.... :) Nekem nem tetszik...De nekem egyik SUV se jön be...A Bentayga eleje kifejezetten suta szerintem. Egy continental lepedőt megpróbáltak ráhúzni egy Q7-esre.....Nem sikerült...
    Ha SUV akkor nálam Range Rover.Az eleve SUV-nak született annak idején....amikor még nem is létezett ez a kategória.
    Nem kérdés hogy például ez a G merci-Maybach...meg a 6 kerekű verziója is technikai csoda.De igazándiból arra való hogy bevonják 24 karátos arannyal az ifjú arab hercegek,meg az orosz-ukrán oligarchák.