Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kulonleges darab, tekintetvonzo a vitrinben, igazi kis ekszer az Autoart-tol!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
A hockenheimringi verseny utólag visszanézve... hogy az első Ferrari nem is Ferrari volt...az Art car sztori.
Én is csak azt tudom mondani hogy érdemes elolvasni.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
de tény hogy nyilván (céges)teló mindegyiknél van, és azon azért lehetne boxolni valamit.
Hogy ne csak fikázzam a királyit, egyszer volt hogy a postán maradó csomagnál elfelejtette odaírni / úgy kérni a feladó hogy "postán maradó" 😊 a posta meg ugye egy társasházba alaksorába van... persze hogy nem hagyta ott a postás.
Láttam hogy "sikertelen kézb." teló, egy full talpraesett nő, a másik kezével hívta a postát hogy mit tudnak, ott mondták hogy nem kaptak semmit, 2perc és már adta a postás számát akinél a motyó volt... felhívtam, persze ott bandázott a kerületben még, kocsiba be, elcsíptem és átvettem.
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
Kamu, hogy a DHL nem tudja értesíteni a futárt, sz'tem csak le akart rázni. Nálam rajta volt a futár száma az értesítőn. A GLS-nél a központot kellett hívni és 5 percen belül visszahívott a futár.
A Postát sem akarom az egekbe magasztalni, de nekem volt olyan - most októberben - hogy szerdán pályára állítottak egy csomagot Hollandiában, ami a szombati munkanapon landolt a tizennyóckerben. Mondjuk olyan is, hogy a postás nem talált otthon, hagyott értesítőt, aztán amikor másnap bementem a hivatalba, csomag sehol... Az észlény (gondolom buta jószándékból) másnap is magával vitte, én meg persze ugyanúgy nem voltam otthon, így csak harmadnap lett meg a csomag.
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
agyoniskolázottak előfordulnak akkor nálatok is.. 😄
Viszont egynéhány szintén 3betűs gagyifutárcégek iszonyatosan gyengék... volt hogy szintén tökéletesen címzett csomagot baxtak kihozni, ebay nyomkövetésen láttuk hogy "hibás cím-vissza a feladónak" holott az eladó elküldte a dobozról a fényképet, és tökéletesen címezte...
Persze egyből telefon, mondták hogy nyugi még nem küldték vissza (anyád) de bekéne jönni érte, mert ha rossz a cím nem tudják kézbesíteni, mondom a cím jó, futárt kéne cserélni...
A halál faxára kellett menni egy gyártelepre és még ott is szerencsétlenkedtek hogy még nincs itt, még kocsin van....... aztán ott volt a gyerek mellett, de rábaxott mert felismertem a csomagot 😊))) valószínű ez már szívatás volt hogy beszóltam nekik, elvégre ha bénák és szóvá teszed még ők sértődnek meg ... jómagyar' szokás.
Aztán volt olyan is hogy az agysebész lebaxta a ház portájára, (ami egy teljesen más lépcsőház / épület) én meg nézem a nyomkövetést, "címzett-átvette" ...... ez péntek este...... persze elérhető ember már nem volt, csak hétfőn tudtam hívni őket, közbe az eladónak írtam hogy tuti jól címzett, mert valaki átvette de nem én.... Mondta hogy ő mindent úgy csinálta ahogy írtam, (hót ciki volt) nah egész hétvégén rágtam magam ki vehette át ? Mit csinál vele ? Mert azért nem egy fakockáról beszélünk.
Hétfőn reggel egyből teló, mondta a csaj hogy hát azt átvettem 😊)))) mondom drága.... nem, nem vettem át, nem az intézetből telefonálok egy elmaradt kezelés után.....
Akkor utánanéz....
10perc múlva hívnak, hogy leadta a kolléga a portán ........ mert szokták ezt csinálni ha nincs idejük, hogy szomszédnak / portának leadják, hát mondom az remek, és ha én mondjuk pont harcban állok a szomszéddal, és 10x izomból-földhöz vágja a csomagom ????
Erre nagy csend................. mondom hagyjuk is viszlát... lementem és tényleg ott pihent egész hétvégén......
A királyi posta meg ugye alapból A csoda.... az hogy 2500 km-ről a hétfőn délután, fél2-kor feladott csomag--->szerda 11kor már a hazai bp.-i vagy budaörsi központba... onnan meg további szaros 10-15 km-t 3nap alatt tesz meg, az maga a rejtély.... lehet ha lábat ragasztanának rá, szerencsétlen csomag hamarabb odasétálna a címre.
Simán megmondta hol lesz 1óra múlva, odamentem, kb.10perc és ott is volt... átvettem, örültünk.
De jól gondolom hogy ez nálad közel sem az összes..?
Autoart 356A Speedster europa version 1:18 <#vigyor3>#vigyor3>
A negyedik 356-os a garázsban.
Persze, nem ma hozzák, csak hétfőn...<#falbav>#falbav>
A futár nem értette a 1134 Budapest, Váci út 45. címet...
OK, mondom, érte mehetek személyesen? Nem, mert a futárnál van. Akkor szólni a futárnak, hogy van telefonszám, a cím is tisztázott, kanyarodjon már erre. Nem, nem lehet, nem tudják értesíteni a futárt.
Na bameg. 21. század.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.12.16. 12:51:10
Szép gyüjti !
Mit vársz amúgy a upsz-től? Asszonynak egy cipőt karácsonyra ? <#vigyor1>#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.12.16. 10:10:43

Mit tehettem? Szót fogadtam.
Kicsit rendbe vágtam az "istállót"
bocs, nem tudom miért forgatja el...
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.12.15. 21:35:01
A 959 az AA aranykorszakában készült, minden patent, igényes rajta, és most még akár ellehet csípni korrekt áron, azok is ha egyszer elfogynak--->2-300 €....
Fura, de jól néz ki! És ahogy láttam a FB-on, állati mákod volt vele! Azért külön grat! <#nevetes1>#nevetes1>
Nagyon ízléses, kicsit extravagáns de kimért maradt.
El tudnék még nézegetni pár ilyen festét a fórumon.
És egy Standox 959.

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Nem véletlen merészkedik az AA is már ilyen vizekre... egy kompozit, aztán egy részben zárt modell, pár év és full zárt-full műa. modelljeik lesznek, figyeljétek meg..... és persze egyre drágábban. És akkor az egyre romló QC-t most ne is firtassuk.
blood sweat and beers
Anno a Bubunál is voltak ilyen utólag fényezett autók. Nekem is van egy standoxos ezüst Viperem, mondanom se kell kicsit szebb a fénye mint a gyári Bubu, meg kivan kárpitozva... kint ezek is már elég drágák, akkor gondolhatod egy ilyen AA gép mennyit érhet így.... 😉
Kíváncsi lennék mit adnának meg egy licittel ezért, persze nem magyar címről árulva, mert az kapásból egy kövér mínusz 😊
Mondom, 2-3éve láttam egyet a bayen, doboz nélkül és valami egész elképesztő áron ment el licittel ! (értsd: kiló körül) Akkor azt hittem valaki umbauzott...
Az meg hogy itthon valaki benyomja hogy van egy ilyenem ...... eszem-faxom megáll 😄 De tényleg 😊
Szép kis vas, jó ez a fény rajta, lőj már róla több képet, hát a neten se találni sehol 😊
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.12.14. 23:03:06

Na jó nem, mert a BBR / TM Thema megmarad, de azt az életbe nem adnám el annyiért, hogy ne baxxa minden este a csőröm mekkorát zakóztam rajta.... akkor inkább maradjon, bár tényleg nagyon halkan: az tényleg egy szépen megcsinált rezsin, nem huplis-ragasztós oldalablakkal, meg rejszmannfréd által remegő kézzel-ecsettel festve a belseje... bár nem is annyi volt mint egy Otto. <#zavart2>#zavart2>
Á tudod írtam már, tisztelem a cmc remekműveit, de ha egy 901-est kéne vennem az a szürke AA múzeumi lenne. Bár annak is derék ára, de oszt nem ennénk pár napig <#smile>#smile>
És mindeközben a Spark 991-esek meg 4-5-600 €-ért mennek... az AA-ot min. 200€-ért vinnék mint a cukrot. És lehet keveset mondtam.......
Már a mezei AA 930-asok is inkább a 150felé fordulnak, turbót nem kapsz 200 alatt, 3.3 Turbo inkább 300.
964 RS is 2-300 €.
De persze 997-ből 800ezer verziót kiadtak, nem is kell senkinek...
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
miért nem zsákoltál be egyet? 😉
Meg már a ritkább GT S-ekért is.... Bár az nekem mindig rejtély, hogy a túróba adhat ki valaki annyi pénzt egy rezsinért, de hát nem az én pénzem. Meg hát van aki ennek a többszörösét is ellövi műanycira.
nyílván én is erősen rajta lennék ha az AA kihozná, hogy nekem is legyen egy, de 200 euróért nem biztos, addig ezt nyálazom 😊)))))
resin is, nyithatatlan is, kényszerből vettem, diecast híján, de komolyan mondom egy percig sem bántam meg
az AA meg kb sohanapján adja majd ki, arra várni sajnos botorság 😞
Mindig ámulok milyen kidolgozásuk van, de egy modelljüket nem tudnám most leírni.... na jó de, a 901-es Porke <#smile>#smile>