Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos vagyok benne hogy sokaknak bejön, mert brutál gép, de nekem az "újkori" Ferrarik közül úgy igazán-igazán egyik se. Mondjuk a C7-re is azt mondtam az elején hogy ez mi??? De ott volt egy érezhető folyamat -ahogy jöttek ki a durvább verziók- a hűbaz+ felé 😊

Mondjuk a Tdf a csapból is sárga színbe folyik, aszem a BBR is abba hozza ki, bár gondolom lesz más szín is(?) valami "szolidabb" emészthetőbbé tenné a hátulját, ami nekem már sok, mondjuk abba a szép, egész mély bordóba <#smile>

Amúgy anno a 458-asig még rezgett a léc, meg is volt, szép is volt, de végül eladtam, pedig nagyon szép modellje a HWE-nek...
Innen már egyenes volt hogy ugyanerre a sorsa jut az FF meg az F12 is, pedig azok is szép modellek voltak + át is baxtak a cserével <#smile> úgyhogy megérte, de hát ettől szép ez a szakma. 😊

Amúgy üdv a klubban, én se tervezek / nem vágyódom semmire, ezért fért bele most egy olyan -részemről- totál értelmetlen lépés ami a C7R felé vezetett. (és nem CR7 <#vigyor1> ahogy egyik kolléga azt hitte olyasmiféle relikviákat gyűjtök)

Akárhogy is... kíváncsi leszek mennyi lesz, attól nem félek hogy elsumákolnak valamit, bár fene tudja, az AA is lejjebb adta....
A mai rezsin/kompozit művekbe biztos kuriózum lesz egy olyan modell, csak remélni tudom hogy vinni fogják és ez egy út lesz vissza az igényes fémek és egy BBR F50 felé, mert ha az lenne már izzadnék hogy mit adjak el 😊
mikeman
látod ízlések és pofonok milyen különbözőek, nekem már az alap F12 is nagyon bejön, a Tdf-et meg egyenesen imádom, a mai kor Ferrarijai közt nekem messze az jön be a legjobban
bár nem tudom az árát a BBR-nek csak sejtem hogy pokolian drága lesz, de erősen gondolkozom, hogy egy olyanra rágyúrok
erre az évre amúgy sincs semmi betervezve, minden vitrinem tele, dobozba nem akarok gyűjteni, így 1-2 minőségi csere ami egyenlőre szóba jöhet
úgyhogy 355 kolléga infó nekem is pls 😊
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2017.01.04. 17:15:40

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

Thx!
355
Még nincs ár. Több helyen figyelem, ha lesz valami, megírom.

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

F12

Kár hogy egy ilyen verziót nem nyomott ki a HW, nem lett volna nagy kunszt nekik.

Áráról tudsz valamit ? Gondolom min. egy 1,5x-es szorzó a gyantáikhoz képest....

Meg biztos lesik is mennyiért mennek a régi fém gépek.

Bár én spec az F12-ért nem vagyok oda, a tdf meg már elég durván túljátszott, de biztos sokaknak bejön és a mai rezsin-uralomba szétkapkodják majd.
355
Nem kacsa: az F12tdf jön ki fémből. Megerősíttettem és igaz, egy hónap múlva Nürnbergben kint lesz.

355
Bakker, tényleg... <#smile>

Akkor itt van:

Ha ilyen minőségbe lehozzák az bőven elég <#vigyor2>

Ez egy Enzo motortér 😊

Mondjuk az F50 is hasonlóan egyszerű <#alien>

A hátsó rácsozás érdekes lenne egy modellen, de megkísérthetne egy fém BBR <#taps>

Talán egyszer... bár most mintha lenne majd egy fém-nyitható modelljük, nem tudom mennyire kacsa.
A Mondial valóban egy rejtély, bár egyre jobban elhiszem hogy lehetett egy szabotőr a HW-nél aki adta a "jó kis infókat" mit kell és hogyan megcsinálni... más magyarázat nem lehet egy Super Elite Mondial-ra, egy 10ből8 modellen elcsexett felni/gumi párosra, egy feljavítgatott 288GTO-ra, ami mondjuk még normál Elite minőségbe is horror áron menne, ahogy a mostani elrontott formájú, kifestegetett Elite-ek is nevetséges áron mennek.

Egy szó mint 100, nálam parkol egy Mondial, az a vicces hogy a HWE egyik legszebb modellje, tök jó részletekkel, echte rácsozással, és amúgy messze a legolcsóbb HWE gépem , és ez most nem ilyen nem emlékszem hol vettem sztori, mert a HW F50-es is drágábban jött............. pedig az is 4számjegyű volt...

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.01.04. 13:20:54
355
Sz'tem ehhez hozzá járul, hogy a motortere kb. a Paganikhoz hasonlóan összetett, így az igazi igényes modellépítés az égbe lőné az árat.

355
Aki umbauban gondolkodik, talán hasznát veszi egy leírásnak a hibajavításról és alapozásról. Lesz folytatása is.

mikeman
tényleg nagy talány, hogy miért nem favorizálja egy gyártó sem ezt a típust
talán nem volt az 1:1 típus egy nagy legenda meg siker, de hát látunk a jelenlegi kínálatban is olyan típusokat amik se nem lettek legendák pláne nem szépek vagy sikeresek mégis vagy fél tucat gyártó megcsinálta őket, nálam pl az Mondial széria teljes rejtély, ha ingyen kapnék egyet akkor se parkolna be a többi közzé 😊)
addig marad ez a középszerű hw, vitrinbe elfér

Valamiért lemaradt, emitten a piros 😊 kár hogy se a Kyo, se a BBR se egy normális HWE verzió nem jött ki ebből, pedig ez az a modell amire költenék ha lenne egy szép, igényes kiadás. Úgy látszik valamiért mostoha gyerek az F50, nálam ziccer nélkül Ferrari Top5-be van.

Már régóta tervezem de mostanság aktualizálódik egy HW F50 elitesítése, (aki látta az alap vs. Elite különbséget az tudja hogy nem lesz egy nagy sztori) bár pirosból szerettem volna, de az élet úgy hozta hogy két sárgám lett 😊 így az egyik átalakul a másik elgurul.

Itt van az F50 park... a fekete spider a kedvencem, meg van egy erősen átalakult régi Bubu keménykalapos is, nyilván van benne egy jó nagy adag nosztalgia is, de a mai napig szeretem azt is.

mikeman
kérdés mondjuk hogy milyen színekben jönnek ki ezek a gépek
a régi színeket is hozzák vagy csak újakat találnak ki

Missa
Na ja! Az eleje miatt szeretnék én is inkább '69-est!

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

Missa
Hmmm, elgondolkodtattál. Eddig a "világpiacot" nézegettem, meg a Modelissimo-t. Ez utóbbinl van kék-fehér változat, ami nekem nagyon bejönne. Na meg a nem filmes fekete, az ohio-i rendszámmal. Ez ugyan az mint a filmes, csak keresőlámpák nincsenek rajta. De ezek után, amit írtál, még gondolkodom. Sokat!

mikeman
hát egy '70es Mustangom van, de azért egy '69es is elférne még a sorban, azért az kicsit jobban néz ki a dupla lámpáival

Missa
Hát, azt írják, hogy újra elkezdik, a listában felsoroltakat. Én azért hiányolom az 1971-es Dodge Challenger-t.
És igen, én is nagyon remélem, hogy legalább a H61 minőséget tartani fogják.

mikeman
nem is a nyithatatlanság a legnagyobb baja az Impala-nak, bár a motortere annak is megérdemelné, hanem az egész olyan mintha egy darab tuskót fognál a kezedbe, nagyon kiábrándító. A vitrinbe még csak csak elmegy, de ne vedd ki onnan 😊
hát az alja meg tragédia 😞

mikeman
wooow micsoda finomságok vannak ezen a listán
ezeket mind újra elkezdik gyártani?
az nagyon jó lenne de remélem azért a minőség marad, mert anélkül csak kívánatos típus maradna, nem pedig kívánatos modell 😊

Missa
Na, ha ez igaz lesz, akkor jó év kezdet: HIGHWAY 61
Mondjuk kezdhetnének ezzel:

Félek, hogy az öntőformák nyílászáróit elfelejtik majd kinyitni. Most ez divat, és a GL is menő ebben. Lásd a Chevy Impala-jukat. Többek közt...
Pedig egy ilyet azért bevállalnék:

De valaki fejleszthetne már, kidobhatna valami újat is. Mondjuk ezt 1:18 die-castban.
Nem resinben! Mert annyi gyanta a világon nincs ami ebbe kell:

Utoljára szerkesztette: Missa, 2017.01.03. 19:27:01

sZarany' felnit csak és kizárólag az Imprezákon tudom elfogadni, és ott se azért mert az áll neki a legjobban 😉 meg egy-két régi Ferrarin, Porsche-n jól áll, persze a megfelelő felnivel.

Nekem a Ferka és a Micu is jobban tetszene fekete papuccsal, arról a matt bordóról meg inkább nem nyilatkozok... hogy ez így valakinek tetszik........ de hát ahogy írtad ízlések és pofonok 😊

A fekete felninek két hátránya van, nagyobb átmérő kell hogy adja, mert ugye a fekete karcsúsít 😊 továbbá lehetetlen tisztán tartani, amikor lemosod, lenyalod a port akkor szép... pár km és már ott figyel a por/fékpor, és szép barna lesz a felni.
355
"...a fekete felni legjobban egy piros autóhoz passzol...", a piros autóhoz meg a magnézium (arany) felni megy legjobban <#smile>

A férfi a nőt szereti, a nő a gyereket szereti, a gyerek a hörcsögöt szereti...

355
Ízlések és pofonok... <#smile>

A LaF valahogy 1/1-ben sem jön be vörös tetővel. Így túl nagy az ajtó, túl kicsi az ablak és fura a tetővonal.

22b

Autoart gyártja ezt.. 😉
Pedig ez így k.rva jó néz ki, inkább az ezüst felni olyan mintha sportcipőt vennél fel a bálba <#smile>
355
Na ennek én is megnéztem volna a motorterét, futóművét meg belsejét nyitott ajtón át. Top Marques (BBR) 1998 Subaru Impreza Collin McRae.

Utoljára szerkesztette: 355, 2017.01.02. 18:40:24

Észben tartom a kérést, ha végre rászánom magam és rendesen lekapom! 😊 1959 volt a "rock and roll - azaz '50s - autók" csúcs éve szerintem, Chevroletből is az a kedvenc évjáratom, szerencse, hogy az Impala Convertible-t nem adta ki az AA. 😄 Illetve, nem értem, hogy miért nem az Eldorado-t adták ki a Series 62 helyett, de annyi baj legyen!

http://kereknyom.blogspot.hu

355
1. Perverz vagy. Eddig is tudtuk, nincs ezzel gond. Felnőttek vagyunk, játékokat gyűjtünk egy valag pénzért, nem vagyunk százasok <#smile>

2. Fekete kerék..? Broáf.. gumicsizmában a bálba?

3. A gond nem a tető színe, hanem az elszabottsága. Feketében nem látszott, de vörösben már messze van a gyáritól, tök más az íve.

😉

Alulról-felfelé görgetve olvasok, nem láttam akkor még a fekete felnis Ferka sztorit... de nem véletlen a Viperről is piros+fekete cipellő képet raktam be 😊
Sztem jól néz ki az... a fekete felni legjobban egy piros autóhoz passzol, bár az tény hogy a fekete tető még jobban állna hozzá.

Valahogy így 😊

Köszönöm szépen!

Most már megbékéltem, mert amúgy tényleg csodálatos gép, ahogy az 1:1 is egyre jobban megtetszett képeket nézve, úgy tetszik egyre jobban a modell is kézben forgatva.

A keserű szájíz csakis az ára miatt van, mert ez így simán nem ér ennyit... bár hogy mi mennyit ér csakis mi döntjük el azáltal hogy megvesszük vagy sem...

Amúgy volt nekem Maisto, szép az is a saját ligájában, de egy totál más dimenzió, szerencse hogy az új Viper-t nem csinálta meg az AA...

Akkor lehetne megint eladnom valamit és kifogásokat keresni hogy miért veszem meg <#smile>

Hááát, lehet én vagyok a perverz, de nekem tetszik a piros tetős fekete papucsokkal.. 😊
355
Ééés meg is van az év első buktája. Tavaly a Bburago kihozta a LaFerrarit fekete tetővel, íme:

Vannak vele gondok, de azért elmegy, főleg ennyiért. Most viszont kihozzák _ugyanezt_ tiszta vörösben. Nem kéne...

355
Én pont így vagyok a V8-as Ferrarikkal: 308, 355, F430 tetszik, 348, 360, 458 nem igazán. A 488 meg (sajnos) nem nagy változás. Bezzeg ha a J50 jött volna 😊

bulba
Az a Caddy nekem is nagy kedvencem! Ha majd fotózod, szívesen megnéznék néhány részletfelvételt a belsejéről. <#worship>

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bulba
WOW, ez a Corvette tényleg lenyűgöző! Nekem mindig is a páratlan szériák tetszettek (1, 3, 5, 7)
A modell nagyon hűen adja vissza az eredetit, az illesztések is pengék, a középső kép alapján tényleg brilliáns a fényezése!
Bár a hozzászólásodból néminemű elégedetlenség is kiszűrődik, én gratulálok! A C7 mindenképpen megérdemli hogy ne Maistoként figyeljen a vitrinben 😊

bulba
Szép napot, minden jót 2017-re!

Buék!

355

Az a Ruf tenyleg! XD
Melyik gyantagyártó nem vicc <#vigyor1>

Kb. olyat tudok elképzelni, mikor látják mennyiért megy el a portékájuk, mint a Wolf Street farkasa c. filmben, mikor nem hiszik el hogy .... na mindegy hagyjuk, újévi fogadalom hogy nem fikázom többet a rezsineket 😊

De mivel még nincs újév <#smile>

Én a GT S RUF rögzítésén padlóztam le... megfogom a dobozt, lötyög benne a modell... na mondom ez jól indul, szétszed, ahogy te is írtad baxott hosszú csavarok, 600 alátét, fadarab, műanyag amit összekukáztak ott a műhelybe ... de még úgy se tudtad meghúzni hogy fix legyen... csavarod ki közbe porlik el az alja, azt talán még egyszer tudod -olyan szarul- visszacsavarozni...
Pedig volt legalabb ketto is a portamon mar.. 😊
Nalam a primet az igenytelen lefogatasban a Spark viszi.. Vicc az a gyantagyarto, aki latta mar h 140 euros gepet milyen csavarokkal rogzitik, qrva hosszu csavar, 20db alatet, farostlemez.. XD
Cserebe viszont draga! 😄
Szép álom, de tényleg kb. ennyit érne az összes.....