269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#266064 Voltszerencsém látni pár gyűjteményt, amitől eltaknyoltam. Egyszer Visegrádon voltam egy öregnél (a börzén itöbbször találkoztunk, aztán meghívott), akinek 4600db 1/18-as modellje volt, és nem csak low-end játékszerek. Érdekes volt, mert több szobában tartotta a tulaj, de színek szerint válogatva.
Gyálon is tudok egy befejezett 1400 darabosról (már nem vásárol hozzá, de még nem ad el közülük). -
#266063 A menő cuccok még nincsenek itt. Egy tiszta garázsban vannak eldobozolva, csak akkor jönnek, ha ennek a nagyja elment.
A segítségtől nem félek, pénzem nincs benne. Ami végképp nem kel el, az visszamegy, vagy megakciózzuk. Kicsi országunkban a büdös halat is megveszik, ha ócsó :) Amit meg elvisznek, annak az ára nálam landol, szerény jutalékomat levonva adom tovább. -
PP993RS #266062 Kíváncsi lennék hány komoly gyűjtemény lehet még itthon inkognitóba, mert új usereket már nem látni, legalábbis én az adok/veszek modellek 99%-át "visszatérő" kollégákkal bizniceltem. -
PP993RS #266061 Nekem is nyomj már priviben egy listát légyszi, Kyo, AA, de a Minichamps is jöhet, sose tudni ;)
---
Veszélyes amúgy ez a segítek eladni dolog, egyszer én is belementem és jól beszívtam, jópár db nálam landolt.... :) mikor ott van/vihető és látod hogy szép, hibátlan a modell, akkor könnyebben elcsábul az ember :/ -
crosspeet #266060 Ááá, egyelőre csak az ár iránt érdeklődnék..
Viszont Porsche lista érdekelne, főleg Autoart! -
#266059 OK, hétvégén kitalálom az árakat, az a kettő neked félretéve.
Csak segítek valakinek eladni ezeket (meg később még kb. 8× ennyit). Egyenlőre tartom magam a fogadalmamhoz (csak Ferrari és pont), de fotózás közben annyi gyönyörű darabot láttam, hogy rezeg a léc. Az Abarth tutira itt marad, de szuper a Coronet, a 3 Window Coupe, a Giulia Sprint, a Ranchero, az Electra, az F-100, a Turbine is GYÖNYÖRŰ, meg... legalább a fele :)
Bár van egy Yat Mingem ('71 Riviera), nem gondoltam volna, hogy ennyire jó modelleket gyártanak. Ahol vékony krómos cuccok vannak, azok néha nem eléggé vékonyak (pl. ablakkeretek), de a modellek legnagyobb részén szuper illesztések vannak, a belső tér is hihető, sőt, a Coronetben pl. valódi bőr ülések vannak.
A későbbiekben lesz még Kyosho, Autoart, Minichamps és hasonlók is, jellemzően legalább 5-10 ével ezelőtt kiadott modellek.
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.03.10. 11:56:23 -
crosspeet #266058 hi!
A jobb alsó és jobb felső modellre küldhetsz egy privi árat, de amolyan nevetségeset ha lehet! :) -
#266057 Lesz egy pár eladó modellem, főleg oldszkúl amcsi benzinfalók, de van Porsche, Alfa, Opel, Abarth is. Az eladás nem égetően sürgős, de azért igyekszem majd jó árakat adni.
-
PP993RS #266056 Nem vágom mostanság, hogy működik, lehet azóta már van valami biztosítás féleség, de régen nagyon kemény pénzbüntit kaptál ha összetörted magad és megállt a buli ... csak hogy jól érezd magad a kiflire tört autó mellett :) -
PP993RS #266055 Elnézve mit kapsz ennyi pénzért manapság, sztem teljesen rendbe van... valóban vannak rajta gyengeségek, (festési hibák, túl fényes műszerfal) de azokat spec simán javítani lehet, már ha van kedve valakinek beleállni.
Minden összevetve mint modell nekem tetszik, (az 1:1 tökéletesen hidegen hagy, attól függetlenül hogy tudom nagyon jó autók) én valamilyen Nissant láttam ilyen csájníz modellbe, az is marha jó volt... minden kis bizbasz, matrica megcsinálva, motortér is szépen "bekábelezve", az alja is full kidolgozva, nyílt a napfénytető, tanksapi (ahogy nézem ezen is) első-hátsó könyöklő, napellenzők...
Sztem ezek filléres dolgok, csak a maximális profit miatt sz.rnak bele más gyártók...
Kár hogy a Kyo is a Masterpiece kiadásokat lefújta, mondjuk a Cadikkel valóban felsültek..... :/ de lehet más modellnél bejött volna nekik.
Motortérről is lőhetnél képet, kíváncsi vagyok milyen, de szinte biztos vagyok sokkal jobb, mint pl. egy Norev dombornyomott, tejfölös-doboz alja.... -
#266054 Ne aggódj , referenciáim Forza Motorsport , Gran Turismo és a Rush-ban is sokat elemeztem azt a részt ahol Lauda "beégette" magát....nem lehet baj
Egyébként valóban van egy olyan tervem , hogy egyszer ( vagy többször ) komolyabb géppel végigmenni nyílt napokon olyan pályákon ( Nürburgring , Spa , Lemans , Red Bull Ring , Monza , Hungaroring , Catalunya , Monaco , Silverstone , stb ) amelyek tetszenek és ez lehetséges , mondjuk Spa , LeMans és Monaco egy része vagy az egész "pálya" közút .
-
#266053 Egészen jó, csak a varrást nem kellett volna erőltetni. Ugyanezt a hibát a BBR is (többször) elkövette, 3× ennyiért. -
#266052 Ha még nem jártál ott, és egy RS lesz az első autó, amivel ilyesmit próbálsz, legyen biztosításod, és a hazaútra buszjegyed :) -
#266051 Dizájn szempontjából szerintem az első Fóka felülmúlhatatlan, azóta egyik generáció sem jött be. Szerintem amíg Focusnak fogják hívni az utódokat, nem fognak kilépni az egyes árnyékból...
Ezt az újat leginkább a 4x4 teszi egyedivé de az nagyon! Biztos vagyok benne hogy vezetés szempontjából ő minden idők legélvezetesebb utca Focusa -
#266050 Estét! Az ígért képek:
-
#266049 Nekem tetszenek a kompakt sportgépek de a túlhúzott , felesleges (mű) dolgokat én sem szeretem . A kedvencem a mostani Ford Focus RS , amikor 30.000 km-es szervizre vittem a Connectet a Hoványnál volt kitéve egy eladó példány , mikor néztem rám kacsintott.... de lehet , hogy csak megcsillant a nap a fényszóróján Semmi felesleges sallang ( a hátsó spojlert lekapnám róla ) 350 LE , 0-100 km/h 4,7 mp , 270 körüli végsebesség , elsö de forszírozottnál őszkerék , brutál Recarok , Normal - Race Track - Drift módok . Most 13 misi de 1-2 év és 7-8 m körül már lehet majd venni..... akkor jön el az én időm . Irány vele a Zöld Pokol ...máris 2 pipa a bakancslistámon
-
#266048 Ezt rajzolta X-Tomi 2015-ben, amikor még csak tanulmányautó volt az új Civic, és még nem láttuk a Type-R-t. Fényévekkel jobb a gyárinál.
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.03.09. 13:34:00 -
PP993RS #266047 Elképesztően ócska ez a kamurács, modellen is kilehet kergetni vele a világból, de hogy 1:1-en is divat lett... döbbenetes.
--------
New Civic: számomra ez az autó a tökéletes példája annak hogy a kevesebb több... (és ezt most nem a 3csöcs miatt írom :D )
Akárhová, de tényleg akárhová nézel ezen az autón... -
#266046 2017-es Civic Type-R, 2.0 turbo, 320LE. Full gagyi kamurács elöl-hátul. Mondom én, akinek 1997 óta van a garázsában legalább 1db Civic, de ahogy ez kinéz , a mostani, 2008-ban 0km-esen vett ufó az utolsó...
első kamurács
hátsó kamurács
-
#266045 -
#266044 Köszi :)
Igen, sajnos 1/43-ban (az MX-3 kivételével) csak ennél nagyobb Mazdákat adnak ki -
#266043 Köszi! 30-at szenvedtem ki érte, de így is izmosan szerencsésnek mondható,kiszenvedés lett
Utoljára szerkesztette: bulba, 2017.03.08. 22:24:12 -
PP993RS #266042 Kamurács--->láttam egy új X6-os béjemvét, valami traktor volt de M-es optikával... a lökhárító két szélén full kamu rácsozás, de még a középső nagy beömlő két széle is :D mókás volt :) egyből beugrott hogy fognak örülni ennek a modellgyártók, végre autentikus lehet a "jól bevetett" megoldás -
#266041 BBR Ferrari 250 GTO 1/43. Ezen látszik, hogy kicsi, nem úgy, mint a múltkori TDF-en.
-
PP993RS #266040 Ja-ja, a 124es mergán volt először ilyen egykaros trükkös cucc.
Az én szememnek is fura a 3törlő, van amiből elég a kettő
-
#266039 Az 1968-as javított ( Series 2 ) kiadásról már gyorsan le is kapták.... a nagy sikerre való tekintettel
Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2017.03.08. 20:59:52 -
#266038 Na, na...
-
crosspeet #266037 Úgy-úgy, Bömösömben is ilyen trükkös az egyik, na meg pl a Mercikben is vannak már régóta ilyesmik.. A kamionunkban van három törlő, oda való.. :D -
#266036 Ezt vettem tegnap, igaz nem magamnak, hanem ajándék lesz valakinek.
-
#266035 Grat.
Újabb 1/18-as? -
PP993RS #266034 Nem kell 3 törlő, csak egy trükkös kar :)
-
#266033 Csak figyelmeztetés végett....holnap nőnap
-
#266032 Műveletlen tuskó vagyok, nem vitás -
#266031 De ha jól látom a eredeti Ferrari 340 Mexico-n is alacsony a szélvédő mégis elég 2 ablaktörlő rá . -
#266030 Igen , a 190E-böl nem volt kombi csak az azt leváltó C Mercit hozták ki T- karosszériával . De ha jól emlékszem még abból sem volt AMG - verzió miközben az Audi már gyártotta az RS2 Avantot . Mintha kicsit a konkurensek sikerei után ( Audi , BMW ) lennének bátrak a Stuttgartiak . -
PP993RS #266029 Bár Merci kombi valóban létezik, de spec 190esből nem volt :) -
#266028 Miután posztoltam, leesett, hogy nem jó képet tettem be. A Merci kombi létezik, csak Evo2 nem volt belőle, ez a Ferka viszont csak egy régi autó modernizálására készült grafika. A Mercit gondolom egy Evo2 beáldozásával össze lehetne hozni, de a F*-ból tudtommal egy sem készült.
Egy alacsony-széles szélvédőt nemigen lehet máshogy törölni, mint 3 törlővel. Itt az eredeti Ferrari 340 Mexico 1952-ből:
-
PP993RS #266027 De a 190-es forma alapból jól néz ki így, nemrég beszéltük, nekem az az elvetemült 3ajtós is bejött...
Érdekes amúgy hogy a 190esből nem csinált a Merci kombit, sokkal jobban összeáll a forma mint a 124T ... bár lehet akkor még simán csak nem volt annyira divat ez a kombibuzulás... -
#266026 Szép,bár nekem kicsit hotrodos , lökhárító nélkül anno a Ladák is vagányabban néztek ki . Na de a 3 ablaktörlő......az ilyen dolgoknál gondolom azt , hogy már semmi új nem jutott eszébe ( ha Te voltál akkor bocsi de őszinte vagyok ) a " grafikus álmodozónak " és ekkor jönnek a baromságok..... tudni kell megállni . Mondjuk nekem az olasz zászló és a jobbos tükör is már sok . Nem kellenek azok -
#266025 Ilyen nekem is van :)