Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a hátsó futómű pazar, no és a tripla ventilátor <#worship>#worship><#worship>#worship>

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
amióta az eszemet tudom (sajnos már elég régóta 😊 mindig is a kedvencem volt a típus
így mikor az angol szekció tagjainak menni kellett, ez nem is volt mégcsak a fejembe se hogy ez is egy angol 😊 ez családtag, azt meg nem ad el az ember 😊))))
szinte alapító tagja a gyűjteményemnek, akkor vettem amikor ebay még nem is igen volt - a VH-ból
Itt a fekete, igaz most már átvedlettünk pirosra 😊 tény hogy a sárga talán még látványosabb, de én a beige belső miatt mindig is inkább a pirosat preferáltam.

Pirosba is brutál szép, de vétek ez a gyönyörű belső feketébe.
Nálam is "soha nem adom el" vesztegzár alatt van ez a modell, tényleg gyönyörű rajta minden.
Utoljára szerkesztette: bulba, 2017.01.09. 21:27:22
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
http://kereknyom.blogspot.hu
és külön piros pont az akkori MC-nek a hogy a külön fajta színek egyben külön típus variánsok voltak (T, R) és ezzel külön fajta volt pl a műszerfal borítás is
a szépségről csak annyit, hogy mikor kinőttem a vitrinjeimet, el kellett döntenem, hogy vagy marad minden modell és akkor egy nagy része dobozában várja hogy egyszer csak hátha megnő a lakás és lesz még vitrin hely és belekerül, vagy gyűjtemény szűkítés és csak az a pár csapás marad meg ami mind belefér a vitrinekbe. Nos ennek esett áldozatul a teljes japán szekció és az angol részleg is, aminek jelentős része az Aston Martinok voltak, mindet el is adtam, de ezt az egyet nem volt szívem, ránézek és csak bámulom, hibát nem látok rajta (ez a modell érdeme) és azt látom hogy a szép elegáns vonalak találkoznak a sportossal (ez a tervező érdeme) amit azért kevés típus tud elmondani magáról.
én végül is befektetésnek vettem, de annyira megtetszett hogy sose árultam, de annak meg nem volt értelme hogy csak a dobozába kuksoljon
nos a belinkelt Bentley legalábbis képről nem úgy néz ki mint amibe szerelmes tudnék lenni 😊))
Ha kézbe kerülne tuti lenne még vagy fél tucat rajta.
Ez egy nagyon komoly kis masinája az AA-nak, abba a bizonyos legjobb korszakba készült, ettől (és ennyiért) jobb soha nem jött ki aztán tőlük. Max. hozni tudták ezt a szintet.
Hajlamos vagyok baromságokon fennakadni, de ezen véleményem szerint tökéletes minden, a képen talán nem látszik, de hatalmas piros pont hogy az ajtó is olyan szögbe nyílik (picit felfelé) mint az 1:1-en.
Sztem full látszik hogy ezt még autób.zi emberek tervezték, vagy felügyelték vagy tök tudja mitől lehettek ilyen szépek akkortájt az AA vasak.

Annyira fain gép hogy már a demóképen is csálé a motorháztető 😊))
persze lehet hogy csal rosszindulatú vagyok és csak a fotós elfelejtette rendesen visszanyomni a helyére 😉
amúgy tök igazad van, én is nagyon haragszom a MC-re, néha írtó gagyi dolgokat adnak ki a kezükből és nem is feltétlen a QC problémákból adódóan hanem amit te is említettél eleve tervezési szarságokból és hát igen az árak nem hogy csökkennének hanem emelkednek, nagyon durva
Amúgy vágom, engem is marhára zavar a feketítés... megmondom őszintén benne volt a választásban hogy ezen piros a nyereg. Rengeteget dob rajta, pláne hogy fekete felni-fekete nyereggel - vitrintávból egy nagy fekete paca.
Viszont jól lehet legózni az Aventadorral, az egész platform kerekestül-futóművestül simán átrakható... kint néhány gyűjtőpajti simán sportot űz ebből és rendre cserélgetik át... ez pl. marha jó, fekete Roadster felni + piros nyereg.

Ha megnézel egy régi modellt, tök szépek... plüss, szép-részletes kidolgozás, ugyan nem méretarányos, de tök jó karok/telók, lehet látni hogy ott még nem a profitorientált tömeggyártás volt. Aztán kezdtek beesni a gusztustalan QC + fényezési hibák.
Aztán kitalálták hogy nem kell rács, jó lesz a kamurács is, nem kell plüss se, elég lesz egy budget szintű beltér, egy tejfölösdobozt dombornyomni és kész a motortér, pár tétel ismerős lehet most az AA háza táján is 😊
Ja, persze az ár az maradt..... egy időbe egy áron mentek a Minichamps / AA Veyronok, Meki MP4-12C-k, totál vicc..... persze a piac beárazta őket, pár hónap és féláron adogatták őket.
Akkor vettem egy Minichamps Veyron-t, és akkor döntöttem mérgemben, hogy az összest felszámolom és soha többet. Az a Veyron rémálmomban ne jöjjön elő... olyan és annyi hibával kiengedni egy modellt, a fejükhöz baxtam volna legszívesebben. És nem csak az enyém volt olyan pocsék.......
Persze eladtam kőkemény bukóval, de tanulópénznek tökéletes volt, hogy soha - semmit onnan.
Szerencséd hogy az AA a második eresztésnél kivételesen nem festette át a féktárcsákat feketére, mint szokta Lambo fronton b@sszák meg.... Egyszer egy ilyet szeretnék majd türkizben, de ezek az árak.. :/
Nekem az Otto Vr6 volt a hármasból, szépek ezek a Norevek is.
kb 2 éve vehettem az utolsó Minichampsemet és bár itt a fórumon az 1:18-asokról nem sok pozitívat hallani, az 1/43-as gépeik, 1 kivétellel (már ami nekem megvan) igen szép és "lelkiismeretes" alkotások. Újabban az utacai (tömeg)autók eléggé kiestek a fókuszból, ráadásul az árak is kb megduplázódtak. Azóta nem tudom milyenek az új 1/43-as MC-k
- Modelissimo.de
- Modellcarworld.de
- Ck-modelcars.de
Ezek mind megbízható oldalak + DHL-el küldik a csomagot és 7 euróba kerül a posta ami nagyon kedvező ár .
Van még az olasz Carmodel ( a mostani hétvégén 10% kedvezmény van minden modellre ) ami szintén megbízható de ők már 14 euróért postáznak Magyarországra .
blood sweat and beers
blood sweat and beers
Szépen kidolgozott modellek! <#eljen>#eljen>
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
Modellek is tök jók, a kombi nagyon szépen megvan csinálva.
Nem tudom miért, de nekem a III-as alapformája jön be a legjobban az összes Golf közül. Egyedül a beltér tekintetében veri a VII-es.
blood sweat and beers
De a motortérért szégyellje magát a Norev, pláne a II-es mellett látszik milyen pocsék. (tudom ilyen már az összes, de talán nem itt kéne spórolniuk)
Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2017.01.06. 20:10:50
blood sweat and beers
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
VW Golf Gti - Norev . Limited Edition 1000 db
.....és egy kis összehasonlítás az Mk2 Gti G60 tesóval .
Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2017.01.06. 19:05:04
blood sweat and beers
Red Bull 😊
Nagyon piros az autó, de valami megabrutál, van nekem itthon piros Gallarod STS, akkor kattantam rá a piros Lambókra, (fekete felnivel <#smile>#smile> ) de ez egy sokkal mélyebb / telítettebb árnyalat.
Volt ebből nekem LP720, de az extrém szín és a brutál változtatások miatt végül azon vettem észre magam hogy szimpi(bb) a 700-as.
A modell gyönyörű, egyik legszebb munkája az AA-nak, és én ugyan nem tudtam, de ez már a második eresztés Aventador széria, finomítottak pár részleten, többek közt eltüntették a lámpa közepén lévő "bütyköt", ami által úgy nézett ki mintha ott lett volna a felfogási pontja a lámpának.
Pár kép 😊

A fizetésre nem emlékszem, pedig rendeltem már onnan. Talán az utolsó lépés az lesz, hogy átirányít egy bankhoz.

Utoljára szerkesztette: 355, 2017.01.05. 23:11:00