269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #266304 Köszönöm ! :) -
crosspeet #266303 A plusz 7euro a posta.. :D -
crosspeet #266302 497eurooo..? XD
És csak a gépháztető a levehető ennyiért...? XD
Meg is érdemli aki megveszi.. XD -
#266301 Hát tudjátok, beteg a világ. A BBR 15:07-kor szétküldte, hogy majd egyszer megjelenik az FXX K levehető hátsó géptetővel 490€-ért, és a 159db-ból 17:20-kor már csak 13 van meg. Modellgyárat kéne alapítani...
-
zsolti65 #266300 Lagzis menet.... Vagy orosz, vagy valamilyen kaukázusisztán...
https://www.youtube.com/watch?v=Y040RoJGcMU -
#266299 wooow
nagy gratula érte
masterpiece
nálam is illene egy ilyen a sorba, tervbe is volt, de eszement árakon mennek ezek, ha nem fog ki az ember egy occsó vételt, és mivel már áll 3 kont a garázsba (izé vitrinbe ) így egyenlőre napolva a téma.
Nomeg a színnel is bajba vagyok, a legszebb szín ebbe a típusba a piros, nem véletlen cserélted le te is, de nekem piros a 5000S is és egymás mellett ha lennének akkor jobb lenne más színbe, így az kiesett, a fehér se rossz, de az meg olyan mintha fehér festékbomba (a'la Mr Bean ) robban t volna mellette, így az se, a feketé iszonyat dögös, de nem akarom ismételni amit írtál róla, tök egyet értünk, nos a szürke meg a nagy hátsó szárny nélkül meg elég esetlen, így az semmiképp .... így aztán nem is tudom mi legyen :)))
ezért biztos ami biztos vettem egy kék Diablo-t :)) -
crosspeet #266298 Nagyon pazarrr, grat hozzá, ha nem bírsz vele, tudod hol találsz! ;) -
#266297 Guszta!
Gratulálok! -
PP993RS #266296 Ez a szépség is nemrég jött, csak nem volt időm foglalkozni vele, illetve pont hogy volt---> nem nyílt a bukólámpa (vadonatúj, bontatlan modell) micsoda revans ez az élettől, hiszen pont előtte fikáztam szét a nem-nyitható bukólámpás modelleket
Én hajlamos vagyok azonnal atomjaira szedni, mert egyszerűen nem tudnék úgy lefeküdni hogy van egy kapitális-hibás modellem, ez meg is történt :) szerencsére viszonylag könnyen, 100%-osan orvosolni lehetett a hibát, utána visszaköltözött a dobozába, most "áldoztam" be egy helyet a vitrinben, így előbújhatott.
Anno volt ilyenem Ricko-ba, (az se volt rossz a maga idejében) aztán egy fehér AA, amit olcsón vettem, jó áron adtam el, de már akkor tudtam hogy kell majd egy másik. Viszonylag jó áron lett egy, bár lehetett volna várni még licittel, párezer ft-ért olcsóbban, de most jó volt ez így...
Fekete vs. piros volt szorítóba, a fekete belseje szép, de minden részlet eltűnik az autón, és ha valamin hát ezen van mit nyálcsorgatni.
Érthetetlen az AA mi a jó francért szórakozik ezzel állandóan, a sötét verem belsőt amúgy is bekéne tiltani a modelleknél... egy párhuzamos univerzumban simán átcserélném egy fekete belsejére, de most marad a bosszankodás.
A modell amúgy gyönyörű, egy rakás részletet lehetne kifényképezni, amihez nekem nincs eszközöm :) de már úgy is megtették ezt jópáran.
A kedvencem a gyertyakábelek finom kis réz-összekötözése, érdekes mert ilyen a fehéren nem volt, meg a (hátsó)csomagtartónál se rémlik hogy lett volna teló, de mintha írták is volna valahol hogy a 25th-nak is két kiadása volt.
Nem vagyok az a vér Conti rajongó, jobban örülnék egy szép és méltó Diablo kiadásnak, pedig ezen -mint modell is- sokkal több látnivaló van... és azt se mondom hogy mindig és feltétel nélkül tetszett a 25th, de rájöttem hogy eredeti (az 1:1-ről) nézett videjók után hamar változhat az ember véleménye ... sokan az eredeti forma túljátszásának mondják, lehet.... de ezen legalább normális nyomtáv van az első tengelyen, (a teli oldalküszöbnek is hála) egyedül talán a hátsó lámpabetét ami tényleg felejthető lenne, elég furi az eredeti hátsólámpája is, nem kellett volna azt külön kiemelni... meg talán az ajtók kilincs körül kopoltyúját meghagyhatták volna feketének... de ettől függetlenül csodás gép, sztem a top3 "legtöbb rács" AA modellbe tuti benne van... az egész hátulja-teteje de még az alja is végig van rácsozva, szép munkát végeztek.
Pár képecske:
-
PP993RS #266295 Az biztos nem, mert én is benne vagyok a mázsába
Ha "lehuppanásnál" ér bele, az mondjuk lehet a puha/puhább futómű miatt... vagy nemtom :) -
#266294 Tényleg leér és nem ültetett. Ha csak az nem számít, hogy én beleülök az egy mázsámmal. Gondoltam rá, hogy a rendszám lóg le nagyon, de van alatta valami koptató. Hiába tenném feljebb a rendszámot, ez a koptató akkor is leír. Nem a szabályos fekvőrendőrökkel van gond, hanem az idiótán megépítettekkel. Egy FB-os 206 csoportban mások is panaszkodtak. -
PP993RS #266293 Érdekes amit írsz, mert nálam is áll egy ilyen jószág, ráadásul a gyári sportverzió, ami talán lentebb is van valamivel, de mégse ér le sehol, sőt itt nálunk brutál fekvőrendőrök van, nem a klasszik hanem az a sziget féle full felakadós... és ott is gond nélkül átmegy.
Elég sok, más-más autóval megyek napi szinten, ennél vannak sokkal alacsonyabb építésűek, átlagautókról beszélünk, nyilván nem sportkocsikról ;) -
PP993RS #266292 Azért ezt "jobb helyeken" légrugóval csinálják, van egy kopra lerakós fokozat, +lehet olyan magasságot is tud csinálni ami még gyárilag sincs meg.
Mindentől függetlenül sztem is gáz ez a "bent van 20zsák cement" ültetés, de hát kinek mi. -
crosspeet #266291 Ha a Mikeman pick-up ra gondolsz, az air-ride szerintem, megy az ha kell.. -
#266290 Igen, abban teljesen igazad van, hogy ez az "autó" (csak idézőjelesen, jobb szót most hirtelen nem tudok rá) tényleg nélkülözi a használhatóság és racionalitás legkisebb fokát is, azt leszámítva, hogy egyhelyben áll jó esetben tetszik a készítőnek.
De nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, és ez így is van jól -
#266289 Azt nem értem , hogy ha valakinek tetszenek az autók annak , hogy tetszhet ez így megcsonkítva......és most nem rólad beszélek . Ez nem is autó mert talán még motor sincs benne , vezetni nem lehet mert kormányozhatatlan , rendszám sincs rajta és szerintem max csak egy törpe tudna beleülni . Ha a tulaj el akarja vinni valahová akkor azt csak trélerrel tudja és tudom ízlések és pofonok de...... bünrondák . Aki ennyire nem tud mit kezdeni az autójával az vegyen egy gördeszkát vagy egy fekvőkerékpárt . -
#266288 Minek? Gondolom azért mert vett egy terepjárót de esze ágában sem volt vele terepre menni. Azért mert nyilván van egy autója közlekedésre, ezt meg szereti csak úgy nézegetni, így ahogy van. Mert ebben leli örömét. De szerintem modellautó-gyűjtőként mindannyian ismerjük ezt az érzést... kiadni egy vagon pénzt, azért hogy egy darabka -részletesen kidolgozott- fémet időnként nézegessünk.
A videóban szereplő peugeotos tényleg megérdemli a szenvedést, simán tehetett volna bele állítható futóművet, és akkor a káposzta is megamard. -
#266287 Waaaa, ez már combos, itt nem szarral gurigázott az átépítő -
#266286 Estét!
-
crosspeet #266285 Dácink ha még visszajár kísérteni.. :D -
Egy 206-ost leültetni? Minek? A gyárban sikerült nekik annyira alacsonyra szerkeszteni a lökhárítóját, hogy rettegek én is a pesti "fekvőrendőröktől"... Pedig esküszöm, az enyémben egy milliméter ültetés nincs, de nagyon oda kell figyelni. Ezeken az idióta sebességkorlátozók 70%-n karistol az enyém eleje. Bár szerintem a fekvőrendőröket is eléggé hülyemódon építik. Tudtommal nem csak nekem, és nem csak a Peugeot-okkal van gond. Ja, tényleg, a céges Corsa orra is odavert jó páron.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2017.04.02. 21:12:16 -
#266283 A kezét törném el annak aki egy ép autóból ( de még roncsból is ) ilyet csinál . Minek ? Kinek ? Miért ?
Mondjuk az ilyen extrém tuningolós majmok vergödését jó nézni mikor szembesülnek az ökörségeikkel......
-
crosspeet #266282 A beteg.. :D -
#266281 áááá ez még csak a kezdő szett :)
emez már a profi ligában játszik, úgy is mondhatnánk ettől már nincs lejjebb :)))
-
#266280 Innen nézve egész jó mind a kettő, 70€-ért meg főleg. -
#266279 Szőrök, ha valakinek nem lenne elég jó a Bburago LaFerrari, a Tremonia elkezdett hozzá upgrade kitet gyártani, kb. 4eFt+pk.
-
#266278 BMW 318i - KK-Scale 1/18
Utoljára szerkesztette: schumimodells, 2017.04.01. 19:37:16 -
#266277 VW Passat Variant - KK-Scale 1/18
-
#266276 Van itt egy felesleges '69-es Pontiac Trans Am, nem illene ez a gyűjteményedbe?
-
#266275 Korábban mondtam, hogy mekkora poén lenne annyira leültetni és óriássi felnikre tenni egy auót, hogy a kerék a motorháztetőig érjen...hát valaki már majdnem meg is valósította :)
Tuning show:
-
#266274 Igen ez a pontos válasz, persze úgy is mondhatnánk, hogy pre-facelift 412 :))
Szerintem elég karakteres autó, igazából egy Brasiliát szeretnék, csak se a színe, se az ár-érték aránya nem igazán jön be :D -
#266273 Jó lesz az 411-nek is A mai VW Passat őse . -
#266272 -
#266271 Köszi.
Meglepően szépek, pozitívan csalódtam. Majd lesznek képek. -
#266270 Csunyácska, de jó. -
Na, akkor most már a Három Nagytól (GM, Chrysler, Ford) van legalább egy izomautóm:
-
PP993RS #266268 Úgy voltam vele, hogy a modell -nekem- nem ér annyit, viszont maga az autó tetszik, így tökéletes volt hogy a nagyon kedves kollégánk haszonszerzés nélkül továbbadta az övét ;) Az meg hogy sikerült szerezni egy picit hibás Vipert, eredményezte, hogy jóformán ingyen lett a C7R-ből egy sima Z06 + egy SRT, a hülyének is megérte, hát még nekem
Ja-ja, brutál az a géptetőt, azon aludni is lehetne :D
Sztem későn lett jó a Viper, az ős egy gyilkos volt, a második már jobb, a harmadik meg még jobb, de közbe a Corvette végig jobb volt és olcsóbb... nagyjából ennyi.
Hát a fene se tudja követni a TM kiadásait, aszem volt kék-fehér és fehér-kék csíkos limitáltba, Crosspeet bőrtalapzattal, de az vagy kam lett végül, vagy mind elvitték..... sztem nem gyártották le végül, kizárt hogy 280€-ért szétkapkodták azokat, mert a "bőrös" TM modellek annyiba kerültek v. kerülnek. 90-100€-ért se kapkodnak értük..... ---> a'la 1:1, az se vitték még árengedménnyel se.... szomorú. -
PP993RS #266267 Dettó ;)
Köszi! -
PP993RS #266266 Az én szememnek elfér, inkább baRock meg amúgy is ilyen 2x2es végeket is simán eljátszanak harmad ennyi lóerős autóknál... na az mókásabb.... -
PP993RS #266265 Gondom nekem sincs velük, "csak" annyi hogy 2, de van hogy 3napra ráülnek a csomagra .... szinte látom ahogy mondják, teeee, ez se fog kimenni magától, vigye már ki valaki :)