269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#266465 Szép lista. Mondjuk, a Delta nekem is nagy kedvenc.
Igen, Sun Star, és Ricky, ahogy mondod.
Bburago S4 nekem is volt 1/43-ban, fehér Martinis, de egy kicsit kopottas volt. -
#266464 Ezt pedig érdekesség képen, hogy mekkorák voltak a Ferrarik egykor, a kezdetekkor és mennyivel nagyobbak lettek a közelmúltig.
Sőt, érdekes lenne látni, hogy manapság egy FF, de pláne egy 612 Scaglietti mellet milyen pindurka egy S125.
Sajna ilyen fotókat még nem készítettem, de most felvillanyoztam magam...
-
#266463 Vöröset. Piros a tanyasi egykettes Zsiguli. Meg a Buzuki Stift. A Ferrari vörös
-
-
#266461 Persze , hogy piros, de szerintem mindenféle színekben jól néznek ki a lovacskák...
-
#266460 lovacskásból csak pirosat
-
#266459 ááááá a Lancia Delta-val nem lehet betelni
örök kedvenc, sajna ma már alig látni az utakon, HF Integrale-t meg még külföldön is alig
de ha meglátok egyet még ma is elfog a nosztalgia :)
ezért modellbe is a legszebb van meg
-
#266458 Köszi :) -
#266457 Crosspeet, mutass Te is egy sárgát, de lovacskás legyen.
-
#266456 A többieknek ezzel:
és ezzel:
-
#266455 Ranga & Büki? Az enyém már elkészült.
Akkor Neked ezekkel a képekkel kívánok áldott húsvétot :-)
-
#266454 A felső Sunstar, az alsó Ricko?
Nekem van 1/18ban: 3 kyosho (Martini/Repsol/Esso) egy Mondo Motors
1/24be egy Burago, 4 db makett ( két "utcai",egy Martinis, egy Piros Martinis) és van itthon dobozban még egy 91-es finn rallis meg egy amiből Ranga féle verzió fog készülni :) Ja és két db 1/43 és Burago Delta S4. Szóval Deltákból el vagyok látva -
-
#266452 Tudom, de nem gyűjtöm az 1/24-es modelleket.
De van még két Lancia Deltám 1/18-ban is. -
#266451 van 1/24 be is :) -
#266450 Szép sorozat. -
#266449 sőt akkor már legyen egy kis Motorsport kollekció is :)
5 minichamps és 1 Autoart, csak a statisztika kedvéért
a Z4 GT3 ekkor még nem volt meg így ő kimaradt a családi közös fotóról :)
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2017.04.14. 15:48:36 -
#266448 ha már DTM BMW és Minichamps
az MC azon korszakából amikor még modellt is tudtak gyártani :)
-
#266447 this was true story :) -
#266446 Ez a legdrágább modell, amit eddig vettem. -
#266445 Köszi szépen.
Minichamps gyártmány, majd lesznek képek. -
#266444 Nálunk már 5.33 volt. -
#266443 4:33, te aztán korán kelő típus vagy :)
A pakkhoz gratula, igazi Legendával gazdagodtál !
-
crosspeet #266442 Grat hozzá! Ez milyen gyártmány?? Teli fotó is kéretik majd! -
crosspeet #266441 Csacsogsz itt össze-vissza.. :D
Leégett a ház meg miegymás! ;) -
#266440 Egészen véletlenül lett egy ilyenem is, elég ritka, meglepődtem amikor megláttam.
-
#266439 Nekem is jött új modell.
-
#266438 Grat az új modellekhez. -
#266437 Fincsi vas! Svéd rendőrnek svéd vasat elven autentikus is :) -
#266436 Estét!
Aki még ezek után is keménynek érzi magát, IDE KATT -
#266435 na most ezt miért kellett elmondani, hogy leesett a kocsiról??? jó hogy azt nem mondtad meg neki hogy át is ment rajta... kéretem hogy ne áruld el neki :))))))
tudtam hogy nem bízhatok benned te kis szószátyár :))
egész este ragasztgattam hogy észtre ne vegye , szerintem egész jó sikerült te meg lebuktattál :))))))
de most komolyan, úgy be volt csomagolva ha történetesen le is esik akkor se lett volna baja, kb mint egy fekete doboz, olyan hatása volt a csomagnak :))) -
#266434 ezer hála érte, nem győzőm hangsúlyozni
ritka az olyan korrekt partner mint te
most is itt vigyorog a modell az asztalomon (én meg rá , ez már szerelem) , nincs erőm berakni a vitrinbe, olyan rohadt durva gép, komolyan mondom, sok gyönyörű gépem van de csak kevésnek örültem ennyire a megszerzésekor
az utalás?? nincs azon nagyon mit írni, tök egyértelmű volt a dolog
megegyeztünk hogy személyes átvétel lesz, mert nem filléres a modell, kár lett volna kockáztatni a posta jóindulatát, és jó lett volna dumcsizni is, lett volna miről
de nekem nem úgy jöttek össze a dolgok és nem tudtam megmondani hogy mikor tudok felutazni a kies fővárosunkba így arra gondoltam hogy kifizetem, addig is legalább az anyagiak legyenek rendezve, hisz te közbe megvetted a jogutódját a vette-nek, nehogy már hitelezve legyen egy ilyen ritkaság, mikor annyit kunyiztam érte, fura lett volna ha a fizetést meg halasztgatom
te írtad hogy nem szükséges, én meg szükségesnek éreztem, ennyi
te ultra korrekt voltál, nehogy én meg szörözzek a kifizetéssel :)))
megtehetted volna hogy teszem azt leég a fél ház, és pont ez a szépség az áldozatául esik a tomboló lángoknak, aztán másnap feltűnik egy fórumon de én egy percig se izgultam ilyenek miatt, nem az első bizniszünk volt pro és kontra és remélem nem is az utolsó
na nem is ragozom a dolgot, korrekt gyűjtőtársak között így megy ez, legalább is egy normális világban :)
úgyhogy kedves fórumtársak, akinek PP kollégával baja van annak velem gyűlik meg a baja :)
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2017.04.13. 23:30:30 -
#266433 ígértem??? kínáltam.....régen.. de nem éltél vele, így jártál :))
pedig ha te veszed meg egy modellem, mindig jól járok vele, mert az ára a zsebembe, és ha meg akarom nézni, fogdosni akkor átgurulok hozzád és megnézem .... tiszta haszon XDDDD
és ez persze fordítva is igaz ;) -
#266432 de fasza gép!!!
honnan van? ha eladnád én legyek az első, oké?? :)))))
gratulálok, szép géppel gyarapodtál ma is
bár egy picit bánt az elvesztése (egy magasztos cél vezérelt) , de nyugodt vagyok mert ismét jó helyre került egy gépem (már nem is tudom hanyadik )
már csak egy 5000S vagy egy 25th Countach hiányzik mellé ... vagy mindkettő :)) -
#266431 de hisz nekem ígérted!! :)))) -
#266430 hát mi történik itt Gyöngyösön..izé az sg-n? :)))
kicsit nem nézek ide és máris 50+ hsz született , egy havi termés egy nap alatt
mivel néhányban említésre kerültem, próbálom felvenni a tempót és én is reagálni :))))
először is Peet haveromnak: köszi de nem kapom be, tudom hogy ez mostanság olyan divatos "másnak" lenni, de én már csak ilyen hagyományos alak vagyok, uncsi régimódi de maradok a farok emez oldalán
de amúgy gratulálok az újdonságodhoz, jól fog mutatni a vitrinedben (egy darabig ) és ilyen pofátlanul olcsón nem minden nap lehet hozzájutni egy ilyen modellhez
azt meg hogy ráfizettél a druszádnak hogy neked adja el és ne HorNándinak arról nem kell mindenkinek tudni , elég ha köztünk marad, én tudok titkot tartani -
crosspeet #266429 Ilyen színű a Bmw-m.. :)
Legszebb szín! -
PP993RS #266428 Jah, ez a kék valóban adja...
A bubu féle 348-as jutott eszembe, az talán ilyesmi kék, és az is elég pofás. -
#266427 Nektek is??? Vazeeee...
-
#266426 Nyugi, én se vagyok pirosban szebb :)
A 355-ös szerintem sem vörösben adja ki a legjobban. A sárgát és a sötétkéket is elé tenném. Talán még az ezüstöt is.