269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #269408 Napot!
Az évi 1 modellt azért tartom és persze mi más legyen, mint egy UT Porka, ha már a druszám is sokkol az UT-s képeivel :)
Volt már ilyen sárgaságom, eladtam, aztán volt egy kis matek, mert nem annak adtam aki nagyon szerette volna, (lecsúszott) de megígértem segítek neki bezsákolni egyet, úgy voltam jó móka lesz--> a "vadászat" rész kipipa, és nem az pénzem vásáron, hülyének is megéri...
Csak hát.......... kecskére a káposztát, mindeközben rájöttem nekem is kéne megint sajna a sajátom nem sikerült visszavenni, de a karma azért működik, felraktak egy eladó példányt itthon. Megmondom őszintén kb.1%-ot adtam rá hogy itthon lesz, pláne azok után hogy nemrég a facsén is eladtak egyet, (az enyémen kívül) aztán 993-asból 5-6-7évente ha felkerül 1-2pár eladó darab.
Na mindegy, kicsit döcögősen de összejött a vásárlás :) korrekt eladó volt, és szalagos modell ! (ezek alsó hangon 20on párévesek)
Ezért is adott volt hogy szétfogom szedni, az első csom.tető-lefogó szalag ugyanis ennyi év után hajlamos (alulról-kerék felől) berágódni a festékbe, amit úgy szedsz ki hogy sehogy, v. netán töri magával az első futóművet meg ilyen finomságok.
Ha már szétszedtem beállítottam az ajtókat, volt ami szimplán lötyögött, volt ami furán állt... éééés ha már itt vagyunk, első index fehérítés, hátsó lámpasor sötétítés, oldalindexek se kadmiumok többé. Sztem tök jól áll ennek is, kb. mint a kék RS-nek, kapásból éveket "fiatalodik" az autó...
+lefestettem a küszöböket meg a két hátsó kis akármit sárgára, már más UT 993-nál is bejött ez, de a GT2-nél sztem telitalálat, szinte "ráfolyik" az útra. Csak hát sárgával dolgozni............ :/ nem véletlen utálják a fényezők is ezt a színt, a legkisebb árnyalat eltérés is full hülyén néz ki rajta, nehezen fogja meg az éleket stb-stb....
De 3.adjára sikerült egy egész jó színt találnom, (a képeken a 2.próbálkozás van) nem mondom h 100%, mert van olyan szög / napszak amikor minimálisan elüt, de ez sose lesz tökéletes, legalábbis az én idegeimnek ennyi elég volt :)
Apropó fényezés, ennek szebb a fényezése mint ami először volt nekem, nem olyan narancsos, meg a felni közép is grafitosabb, féknyergek is jobban állnak rajta, ezt amúgy már megfigyeltem, sárga GT2-ből is volt még egy kiadás, (mint az összes többi UT993-ból, sőt volt amelyikből 3) volt egy első ami elég naris lett, nem olyan grafitos felniközép+szinte alig látszik a féknyereg, és volt ez....
nah mindegy, pár képecske :)
-
#269407 Köszönöm
Minden egyes ránézés ok a jókedvre :) -
#269406 Szögegyszerű nyolcvanasévekbeli forma, de valahogy mégis össze tudtak hozni egy nyálcsorgató formát.
Tény hogy az ezüst és általában a világos színek jobban kiadják a formát (a fehér kivételével én is a világos árnyalatokat preferálom), én is sajnálom egy kicsit hogy csak ebben a pirosban sikerült megkaparintani. Ha lenne benne egy kis metál az segítene kiemelni a vonalait, de nem ez matt piros- -
#269405 Napot!
-
crosspeet #269404 A Gt Spirit ezt idén megcsinálja 1:8 (!) méretarányban, sima turbo, sötétkék, ha jól rémlik 250db-os limittel, vitrinnel, és most figyelj..: 1300euró lesz! Remélem elírták.. :D -
crosspeet #269403 Köszönöm!! :) Nekem a legszebb generáció a 964-es. :) -
GPx8 #269402 Polski Fiat
Itt van 1:1 méretben és még benzinre is marad pénzed.
(Igaz, hogy lakókocsi nincs hozzá). :) -
ndns #269401 gyonyoru 964!! az egyik legautentikusabb szinben. le se tagadhatna a korszakot amiben keszult -
ndns #269400 na tessek, picit lejjebb gorgetek es egy 75, vagy Milano? eredeti formaja volt. sokan nem szerettek annak idejen, en imadtam vezetni. valamiert az e30ast terelgeto emberek kifejezetten kesztetest ereztek megelozesere. valamiert bosszantotta oket a latvanya. vagy kihivasnak vettek, nemtom. legalabbis ez volt a tapasztalat. remelem nem sertelek meg, de talan ezustben/aranyban/pezsgoben szebb, mert jobban kiemeli a formajat. -
ndns #269399 az uj kisoroszlan hatarozott vonalai nagyon elonyosen emelik ki a marka legujabb arculatat. pedig ugy voltam vele, hogy manapsag mar senkinek semmi epkezlab otlete (ami izgi es sajat) es igy hal meg a mini szegmens (amig nem jon az uj Honda), de ezek a divatdiktatorok nem rafacoltak?
a belso kialakitas kifejezetten feldobja az egesz Peugeotsagot. azt nem allitom, hogy utolerte volna a 205 sajat idejeben mutatott folenyet, de most igy hirtelen jobb nem jut az eszembe.
-
ndns #269398 reg jartam erre, erre pont most dobban meg a szivem. reges regen egy messzi galaxisban meg komolyan fontolgattam egy Preludeot. talan meg igaz se volt. de nekem tetszett. volt stilusa. igazi coupe sziluett. kar, hogy a motorja kevesebb mint amennyinek kinezett. legalabbis akkoriban. szep valasztas, legyen oromod benne. a szine is kiemeli a vonalait. -
#269397 Őszintén szólva, magam sem tudom miért, de a mostani autók közül alig tudok olyat mondani ami tetszene. Sajnos a Peugeot-k között is kevés ami tetszik. Talán a 308-s kombi, esetleg a FIAT-ok között a Tipo sedan, na és persze az új 124 Spider mostani változata. Az a félig Fiat, félig Mazda járgány. Bár nem hinném, hogy ha pénzem lenne, megvenném. Bele még csak-csak beleülnék. De kiszállni lehet, hogy csak négykézláb tudnék.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2019.03.07. 21:14:23 -
#269396 Háááát, tudod, ezekről, már korábban is volt pár eszmecsere. Még a Dacia 1300 kapcsán. Én az árán kívül, megkérdőjelezem a gyűjtői értékét is. -
#269395 Láttátok a De Agostini Fiat 126p-t? Oké, hogy 1/8 meg lakókocsi, meg vicces csomagtartó bőröndökkel, de bakker minimum 271.000Ft (290 + 1490 + 123×2190, ha egyet sem kell újságostól pótolnod, mert valaki kilopta a postaládából, vagy be se dobta a postás), mire összerakod!
-
#269394 nekem bejön a mostani (is)Pug vonal,főleg az új 508..a 208 így a képekről valamiért nekem az Audi A1 és az új Swift gyerekének hat, bár nem tudnám megmondani miért. Egyáltalán nem rossz,de majd meglátjuk élőben mit mutat -
#269393 Sok szempontból biztos hogy jobban jártál a 405-össel, bár nekem inkább a 406-os (coupé) és a 407-es (kombi) széria jött be jobban.
Vajon abban meg tudunk egyezni, hogy az aktuális kicsikocsik közül az új 208-as a legmegkapóbb? -
#269392 Napot!
-
crosspeet #269391 Ez rohadt jó ötlet! :D
De méretarányaiban ugye nem bigfoot ez, de mindenesetre nem rossz ötlet! :D -
1992-ben nagyon szerettem volna egy ilyen autót. De 2 év múlva inkább a másik "szerelem" jött, a 405 Peugeot -
#269389 Ejha ez tényleg nem csöppnyi :D
Kell mellég még 1-2 olcsóbb/sérült 1/18-as és mehet az élő Bigfoot/ Monster Truck show :D -
#269388 Estét!
-
crosspeet #269387 Igaz kissé más méretarány az itteniekhez mérten, és rc is, de csak bedobom ide, heti érkező. (az arányok végett a kicsi, az ott egy 1:18-as ám...) :D
Traxxas Trx-4 Ford Bronco
Scale crawler
-
PP993RS #269386
Menjé'lottózni, aztán majd ne felejtsd el a pajtidat -
crosspeet #269385 először még úgy gondoltam írok a színkérdésre, de a vidit megnézve, hallod.... ááá, semmi, kisgyerekek vagyunk mi itt a kis tologatósainkal, mit számít, hogy kék-e vagy zöld... :D
Brutál gépek, végem van, teljesen.. köszi Valentin-napra, torkos csütörtök, mélytorkos.. :D -
PP993RS #269384 Vágom hogy az van a dobozán ;) sztem kék / zöld határon van... nekem inkább kék :)
Amúgy hivatalosan mint green a 964-esnek volt, a 993 színkatalógusában három zöld van és marhára egyik sem az :) viszont van aki azt mondja "jó pénzért bármit" ... külön kérésre fújta a Porsche a 993-ra is, de katalógusba ez a szín nem volt, legalábbis amit én láttam. Akárhogy is, jó hogy megcsinálta az UT, és a Cup felnivel...
És ha már színek :) a mi hülyeségünk csak 1:1-ben. -
crosspeet #269383 Nem kék, Zöld.. :D
"Mint green" vagy türkiz, ha jól rémlik!
Bocsi, hogy felkorbácsoltam ismét a 993 vonaladat... :D ;) -
PP993RS #269382 Amúgy meg minél többet nézem ezt a lehetetlen kék gépet, (993ast ) annál jobban nem bírok magammal, hogy kéne szerezni egyet :) -
PP993RS #269381
Ha nyersz -sokat- akkor legalább tudod mit vegyél nekem -
crosspeet #269380 Érdekes véletlenek, néha el is gondolkodok ezen.. Ugyanúgy hívnak bennünket, és mindkettőnknek 911 a kedvence, ráadásul ezen belűl is inkább a youngtimerek.. Igaz nálad 993, nálam inkább az előd 964.. Persze nem kéne fegyvert szorítani a homlokomhoz, hogy befogadjak egy 993-ast, de azért naa... :D
Megyek, ki is töltök egy online lottót.
;) -
crosspeet #269379 Köszönöm! ;)
Van egy ugyanilyen Aa-m kantakékben, (meg GtSpiritem is csak az már Turbo), lövök majd pár képet, pre Aa vs Aa! :D
-
PP993RS #269378 Faxa!
1000x jobb kiállása van mint az AA-nak, hiába szebb azon pár részlet. Az UT nagyon érezte ezt... -
crosspeet #269377 Egy ideje nézegettem ezt az igen megosztó színt.. De az Aa 964 szeretett volna maga mellé egy tesót, így hát nem volt mit tenni, beszereztem mellé egy Ut 993 -ast! :D
Imádom, a színe jóval szebb élőben.
És a minőség.. 20 év elteltével is igen szép részletei vannak, nincs miért szégyenkeznie!
-
#269376 Én sajnos elfogult vagyok az új szerzemény felé :D -
crosspeet #269375 Bug-, blob-, hawkeye.. Ebben a sorrendben jöhet is! ;) -
crosspeet #269374 Köszönöm! Teljesen korrekt, GtSpirit gyártja igazából.. Nem egy nyitható Autoart, de ezt leszámítva teljesen rendben van! -
#269373 Eddig a megszokott forrásomból tájékozódtam, de ha valami véletlen folytán akad képed 1/43-asokról is, tárt karokkal fogadom -
#269372 Gratula hozzá, így a képeken nagyon tetszetős! Összehasonlítva a többi 1:12-vel milyen a minősége, kidolgozása? -
#269371 Naggyon forma a gép, egyik kedvenc Volvóm, így "ültetve" is jól néz ki -
#269370 Estét!
-
#269369 egy újabb Otto