269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • bulba
    Skyline Skyline :D, Japán belpiacos. Gyakorlatilag egy inf Q50 csak az otthoni piacon nincs jelen az Infiniti márkanév, de ha már kifejlesztették a modellt akkor gondolom hasznosítani akarták, a Skyline név pedig épp szabad volt. Amúgy infiniti emblémát használ és Nissan kereskedésekben árulják, hogy még egyszerűbb legyen a helyzet :D
  • crosspeet
    Ez milyen Skyline??? Jól látom h Infiniti? :D
    Nem tudtak mit kitalálni már, ennyire le vannak fedve a nevek, vagy mi a szösz..? :)
  • crosspeet
    Köszönöm! Igen, sokat dob rajta az új szellőző design, meg a Gt2 lököse is nagyon karakteres darab..
  • bulba
    Nagyon jól néz ki mindkettő!
    Aki a Porschénál kitalálta azt a szellőzőnyílást az első kerék feleltt/mellett, elő kéne léptetni, mert a régóta változatlan alapforma ellenére szerintem egy karakteres újítást adott.
  • bulba
    Köszi, meg tudlak érteni, mert önmagában én csak mérsékelten vagyok oda se a SUV-okért, se a cabriókért, de ezt sikerült pont úgy összegyúrniuk, hogy mégis tetszen :)
  • bulba
    Estét!

• crosspeet
    Most ez lesz a legújjabb..
    Csak Porsche 356, 930 G-széria, vagy 964 ne jelenjen meg....
    Mert akkor mehetek a Providenteshez.. :D

• crosspeet
    Jól áll a bálnának az a felni, nagyon!!!
    Jó annak, aki abba tudja hagyni.. :D
    Valahogy mindig akad néhány "beszerzendő".. Igazából nem nagyon szoktam feltenni ide (se), de jövöget a polcra.
  • crosspeet
    De nem ám... Köszönöm! Olykor befut egy-két darab.. Mint pár hete ez az Otto e36 M3 kabrio, illetve a héten jött ez a gyönyörű Spark 991 GT2 RS!

• PP993RS
    Még mindig nem hagytad abba a gyüjtit ? Elkéne már adnod azt a türkiz 993-ast is :)

Szép sor, most a gyerekkel vagyok itthon, ő is rácsodálkozott, mondta milyen szép Mercik

Én már leépítettem jóformán mindent, de a pimpelt 600-as bálna az maradóna

• PP993RS
    Ezt az autót nem tudom hová tenni fürdőkád-fíling mint a PT Cruiser kabrió

Amúgy mint modell nem rossz...
  • crosspeet
    Köszönöm!
    Kicsit kilóg a sorból az állólámpás, de a klasszikussága illetve h 4ajtós, csak odatettem.. :)
    Igazából van még pár Merga ezek mellett itthon, de azok kupék..
  • mikeman
    gratulálok, nagyon szép sor lett
  • crosspeet

• crosspeet

• crosspeet
    Jónaposat!
    Az utóbbi hetekben beparkolt pár csillagos (is).. :)

• bulba
    Az új Ferrari SF90
    Semmi radikális vagy nagyobb újítás, de szép fejlődés, ahogy látom, a forma is elég szépen meg van szerkesztve.
  • bulba
    Estét!

• crosspeet
    Ja igen, Krisz face oldala: Diecast Model Garage
  • crosspeet
    Klasszikus 356-os esetében egész jó a Sun Star is pl!
    Illetve mostanság a Solido is adogat ki G-szériás Porschékat (930) egész óccón...
  • crosspeet
    Itthon a Scale18.hu, illetve a Szuglói Tóth Krisztiánt is megemlíteném, neki nincs csak face oldala, meg a bolt ugye..
    Ha akad akció, akkor azért az Autoartot részesíteném előnyben, persze ha veterán a táma, akkor azok drágák ugye....
    A gyártók közül kifelejtetted a CMR modellt, Ő pl Singert gyárt, GtSpirit a minőség, gyanta. De szép ettől függetlenül persze.
  • Missa
    Köszönöm a Porsche-s segítséget mindenkinek.
  • 355
    Böngéssze át a carmodel.com oldalait. Porschéra minden méretben most épp 1840 megvehető találatot hoz, és az Encyclopedia (a kifutott, már nem kapható modellek) listáját még be se kapcsoltam. Vásárolni nem feltétlenül ott kell, mert egy kicsit drágák, de tájékozódni a legjobb forrás.
  • ndns
    Nalam van egy vendeglista amin akadnak Porschek is. Erdemes atbongeszni.
  • Missa
    Sziasztok!
    Porsche fronton nem vagyok tájékozott. Egy ismerősöm szeretne venni Porsche modelleket (veterán Porsche-k felújításával foglalkoznak, a vevőknek lenne grátisz).
    100 € körüli áron keresnek 1:18, vagy 1:43 méretarányúakat. Az érdekli őket, hogy ebben az ár kategóriában meléyik gyártó termékeit keressék?
    Én 1:18-ban a Minichamps-t, Norev-t, Schuco-t és a GT Spirit-t javasoltam. Van esetleg még valaki aki ebben a kategóriában aki Porsche-t gyárt?
    1:43-ban szintén a Minichamps-Norev céget, valamint a Brumm, Neo-t javasoltam.
    Eset leg a Modellissimo, Model Car World, CK Modelcars webshopon kívül tudtok valakit ajánlani? Itthon az Autó Modellszalonon kívül akit érdemes megemlíteni? Ezeket már javasoltam a srácnak és az örök és megúnhatatlan Ebay-t.
  • bulba
  • Zephyr Retiring
    Kellemes Ünnepeket!

Ha még valaki emlékszik korábbról az 1:8-as forma1-es modellemre, mutatom hová került:

Uncsitesóm örült neki. Ezek is az övéi többek közt:

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.04.19. 08:39:55
  • bulba
    Ezzel én is hasonlóan vagyok, azzal a különbséggel hogy az aktuális dizájnvonalszimpatikus, Scenic, Captur Mégane, a saját kategóriájukon belül nálam a szebbek közt vannak.

• PP993RS
    Jaja...

Jól néz ki ez a Rönyó :) 90es évektől-évezred fordulóig nagyon tetszett, szinte kivétel nélkül mindegyik modelljük, aztán onnantól -nálam- erős mélyrepülés.... napjainkig
  • bulba
    Talán csak a nagyobb kontraszt miatt tűnik sötétebbnek a világos karosszéria mellett.
    A 90-es években hasonlóan nézett ki pl. a Renault 19, peugeot 306, Seat Toledo.
    Modellben sajnos csak a R19 van meg ezekből:

• Zephyr Retiring
    Ugyanakkor, ugyanott egy kis piros retro is a keleti blokkból..

• Zephyr Retiring
    Üdv.
    Megláttam, megvettem. De mivel jómagam már nem gyűjtöm őket, ajándék lett.

Egyelőre a klasszikus 312-es mellé került a polcra:

• PP993RS
    Nem láttam még ilyet, de lehet volt valamikor-valami tanulmány v. kiállítási darab, amin volt ilyen megoldás.
    Értelme -egy ilyen autónál -tényleg nem sok.
  • PP993RS
    Köszi ! Sztem is sokkal jobb, amúgy most visszanéztem a képeket, valóságba azért nem ilyen feketés a sötétítés, új telefonnal fotózok, vannak furaságok....

Kb. ilyen lett, mint a Turbo-nál;

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2019.04.12. 12:36:59
  • bulba
    Nagyon állat lett így! Az egyszínűre sötétített, homogén hátsó lámpákat kötelezővé tenném. Nem nagy dolog de nagyot dob a dizájnon :)
  • bulba
    :D
    Elég sajátos megoldás az tény.
    Szerintem ez a Hyundainak az a korszaka volt, amikor kicsit görcsösen próbáltak egyéniséget építeni. Gyanítom ennek a törekvésnek lehet ez is az eredménye.
    Értelmét nem nagyon látom, talán annyi hogy a gyerekeknek extra jókedvet okoz, hogy végre van valamijük ami a felnőtteknek nincs :)
    Egyébként élőben egy ilyen fajta üvegtetővel szerelt példányra sem emlékszem.
  • bulba
    Estét!

• PP993RS
    Dánke sör !
  • crosspeet
    Szép munka!
    Jól áll neki a sárga!
  • PP993RS
    Jó kis gép! Panorámatető megoldás az hogy ?

Vagy pápamobil volt ? :)