Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikeman
mondjuk nekem is 😊)))))

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

mikeman
ne csináld már
neked egy ilyen kéne😊)

valaki nem rendel innen valamit? <#hehe><#vigyor> igaz, kicsit drága, meg egyféle autót lehet venni, de jó cuccok vannak ott...<#nyes>

KDavid850522
Nincsen gond, csak összejöjjön! <#vigyor> Addig mutogattátok itt õket, hogy nem tudtam ellenállni! Igaz ugyan olyan fehéret akartam mint a Tiéd, de a piros csak 25 km-re van tõlem, és ez mellette szól! <#vigyor0>

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

hopszika, bocsesz...<#vigyor5><#vigyor4> véletlen volt, ráhibáztam! <#vigyor>

ahogy olvasom, küldesz nekik mailt az [url=http://www.norev.hu/index.php?data=77]itt[/url] lévõ két cím közül valamelyikre, melyben megrendeled a modellt, majd ha elküldték a visszaigazolást, pár napon belül postázzák a modellt a címedre 1100 ft-ért...mondjuk még én sem rendeltem tõlük soha...

KDavid850522
Lövöldözöd itt le nekem a poént... <#falbav><#vigyor>

Kiss \"DÁCI\" Dávid - \"Nem a sofőr választ autót, az autó választ sofőrt!\" :) Modelljeim: http://www.flickr.com/photos/racingshit/

KDavid850522
Húúú...ezt az oldalt sosem értettem hogy mûködik. Innen lehet valahogy rendelni? Mert ki sincs itt téve a két új Relllé Citroeny... <#confused>

csak tippelek: Kyo 365 Competizione? <#vigyor>

A kék MC Porsche 904-est, ami egy piros AA C3-as Corvette felett látható, ki árulta? Megvan még, mibe kerül?

az övéké. 😊))

yeeeeaaaaahhh!!!<#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen><#worship><#vigyor><#finom>

hát...tekintve, hogy antiporschefan vagyok (<#vigyor5><#miaz><#vigyor>), így nem nagyon, de majd körbeérdeklõdöm az érdekedben, csak az a baj, hogy nem vagyok benne biztos, hogy az a Póse azé az eladóé-e akire tippelek...<#fejvakaras>

KDavid850522
Ez kinek a standja volt? A Norev Citoenekbõl kellene egy az egyik ismerõsömnek.

KDavid850522
Annyit elárulok, hogy tõlem szokatlan módon tûz piros és lovacska van rajta, illetve a standos fotón is szerepel egy! <#wink>

bency
Hohóóó az a kék 911 fekete felnikkel,arról valami infó?

:) Semmi okosság :P

volt még 2-3 kupac amit nem tudtam lefényképezni, mert idõ elõtt lemerült a hülye fényképezõ, pedig pont azokban voltak asszem a Dácinak való vasak...<#vigyor>

mikeman
mi?
4 új gumi??
<#eplus2><#eplus2>

már meg se kérdezem, hogy mi...<#nevetes1>

tessék, itt van még négy kép szemezgetni. 😊)

A piros Kyo 575 GTC dobozában igazából egy sárga rejtõzik...😊))

<#idiota> basszus, ki nem találtam volna...<#nevetes1> na, ne kéresd magad, áruld el mi az, legalább az egyiket! <#wink>

KDavid850522
Szép kis stand, még én is tudnék innen választani! <#taps><#eljen>

De ha minden igaz, a héten nekem is érkezik szajré! <#nyes>

1:18-as autómodellek!

mik,mik,mik??? <#nevetes1>

Mindenkinek gratulálok az új szerzeményekhez! Nekem a héten lesznek...

<#nyes> hát szerintem ha az lett volna, már nem szerepelt volna a képemen, tekintve, hogy most 10-re értem oda...😄DD bár nekem megvan a fekete, így legalább ilyen problémám már nincs...marad a párizsi 308-as a fõ cél...😄

<#nevetes1>

"azt mondják gyönyörû színe van, én sajna csak fotón láttam"

én is így vagyok a 308-assal, de valahogy mindig akkor van eladó amikor nem tudom megvenni, így örökösen lecsúszok róla...<#falbav> számomra az Szent Grál, San Greal, ahogy tetszik...😊))

Megvan. Azt hittem Daytona...😊 Már majdnem megijedtem! Arra ugrottam volna! ...mivel sajnos nem voltam Börzén, ugorhattam volna én...😊 DD, jó nekünk a piros, ugye?

Hali!

Vörös belsõs 365 GT4 BB volt, de már másnál dekkol...😊)

mikeman
én inkább úgy fogalmaznék hogy általában a Lambosoknak a 40th olyan mint a Ferrarisoknak a debut Paris 😊)
azt mondják gyönyörû színe van, én sajna csak fotón láttam
mondjuk az még tisztázandó hogy miért Verde azaz zöld a neve a színnek, mikor én tisztán kéknek látom??????

Estét!

Sárga Kyosho 512 BBi alatt mi az a fekete Ferrari?

na énmeg pont gran turismo mániás vagyok...😊))

egyébként neked a 40th Anniversarys kék Murci olyan mint nekem a párizsi kék 308-as? <#nevetes1> bár utóbbit picivel egyszerûbb beszerezni...😊))

én is szívesen látnám mondjuk egy fekete 328 GTB-nek, mondjuk egy 25 ezres árcédulával a dobozán, nekem meg pont lenne a zsebemben annyi...XD

mikeman
hááát..
én Lambo Fan (is) vagyok de Espada-m nem mostanában lesz, max ha már nem lesz más beszerzendõ kívánatos Lambo
nekem annyira nem jön be
nekem a vad 2 üléses Lambok jönnek be, az inkább egy gran turismo

mikeman
vazze tényleg
kinagyítottam és lõn az már nem 328 😊))
lehet csak annak akartam látni, mert jó áron vennék egyet

decemberi börzén láttam egy ilyen "arany" AutoArt Espadat, hát hallod, az nagggyon kéne...<#finom>

a HE 250 GTO alatt lévõ az 512 BB (vagy BBi), a 365-ös alatt meg egy 365 GT4 BB. 328-as nem volt. 😊)) nekem utóbbiból fekete kéne...<#vigyor>

mikeman
ha csak a szín döntene, akkor a sárga kéne (szigoruan a kettõ közül választva)
de nekem a modellnél is választási szempont volt hogy a "szempillás" alap P400 legyen, és ne az "epilált" SV 😊)

mikeman
az a sárga 328-as GTB vagy GTS volt?
nem nagyon látszik a képrõl
mi pénzért adta?

amúgy a két Miura közül kinek melyik szín tetszik? élõben a kis "szempillás" színe teljesen lenyûgözött...<#taps>

ha tudatos, akkor tudatosan hülyék...<#hehe>

hellsing/355 kollega, itt van két kép a "standjáról":

410 SA nem volt.

mikeman
ez érhetetlen egyébként
vagy nagyon is tudatos ?!?

hamhusz85
Ezeket ki árulta? Mert a sárga Dino, meg ha jól láttam volt ott fekete 410 SA lehet érdekelne!

ezért még mindig utálom a Matteléket, hogy képtelenek voltak Eliteként is kihozni a kék #27-es XX-et, csak Foundationbe...<#violent>

mikeman
itt külön tetszik hogy elég látványosra megcsinálták a keresztstabilizátort

mikeman

mikeman
ja
599GTO-ba /XX-be is/ is jól néz ki

mikeman
kár hogy így elszállt az Italia ára
így nem valószínû hogy lesz nekem is 😞