269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • bulba
    Cáfolom, a te seggedben vitettem ki :))
    Nem csoda hogy nem emlékszel, az a sok érzéstelenítő ami kellett :DD
  • bulba
    tőlem egy tízest kért, végül sikerült forintban megegyezni de csak két kétezres volt nálam, akart érte kettőt adni én meg mondtam, hogy "one for two thousand :)" aztán kezembe nyomta az egyik gumit :D
    Kicsit olyan ez mint a lottó, csekély az esélye, hogy bejön, de akkor nagyot lehet szakítani, most amúgy jó napja volt az őröknek, mert 2-3 embert még láttam kinn gumival és pályán belül se láttam sokkal többet.
  • BMW FAN
    Nézd meg.Nem az a nagy dinnye,sokkal kisebb.:DDD Én ahányszor megnézem, könnyesre röhögöm magam:DDDD
  • mikeman
    háááát, ha arra gondolok hogy ököllel belecsapni a dinnyébe se valami kellemes dolog, a picsát meg orron kapta, ami meg nem olyan kemény mint az ököl, akkor lehet egy kis orrsövényferdülés befigyelt :)))
    tuti horkol ezután a csajszi
  • mikeman
    a poén hogy akit én láttam az még fizetett is érte, aszem valami 5 euro volt a gumira írva sárga krétával, magyarázta is az őrnek hogy nem lopta, de azt nem hatotta meg
    így járt
    te meg jól jártál
  • BMW FAN
    Szerintem,csak a feje kékült meg másnapra:DD Nem hinném hogy nagyobb kárt okozna egy dinnye.De tuti,kellő tisztelettel bánik ezután a dinnyékkel:D
  • mikeman
    egy orrplasztika lehet befigyelt a dinnye által :))
    úgy érzem többet nem fog dinnyéket lövöldözni, valszeg egy életre elment a kedve tőle
  • bulba
    Az egyik Chevys szerelőtől bizniszeltem a race2 után amikor már javában pakoltak elfelé. Én is láttam már olyant (korábban más verseníyen) hogy valakit megállítottak, de az akkor egy benzines hordót akart kivinni. Az azért kicsit más kategória, de meg kell mondjam én is csodálkoztam amikor szó nélkül kiengedtek a kapun...
    Viszont az utcán kandikamerába illő tekintettel nézték ahogy cipelem végig fél pesten :DD
  • BMW FAN
    Tuti nem:DD De azért szép meglepetés lehetett:D
  • mikeman
    nem biztos hogy rögtön tudatosult benne, mi is vágta pofán :))
    a filmbe is csak a lassításkor derült ki :)))
  • bency
    Áhh semmiképp,abszolút nem látványos hibák...a Niván a fényszórón a kép csalóka nagyon,az index meg nah...máson is van igy hogy kicsit ferdécske,ez van,olcsó és 1:43is nem lehet tökéletes. a TV-n semmi hiba nincs csak a tükör aminek nyoma nem marad.
  • BMW FAN
    Senki nem vett még Welly Bentleyt?

• mikeman
    beszéltünk már erről korábban
    én inkább úgy mondanám a legkarakteresebb típus a 964, "A" 911 számomra
    de legszebbnek a 997-et mondanám
  • BMW FAN
    Pöppet arcon pirította a dinnye:D
  • BMW FAN
    ki tudja,nem cáfol:))
  • mikeman
    a dinnye bosszúja
  • schumimodells
    Csak belpiacon volt ismert. Az egyetlen furgon volt az átkosban, dubának hivta a köznép.
  • mikeman

ekkora segge csak nincs :))
  • mikeman

azért öreg koromra szeretnék ilyen nagyseggű gazdag lenni, de legfőképp ilyen gyűjteménnyel rendelkezni :))
  • BMW FAN
    Kicsempészte.Tudod hova rejtik a csempészek a sitten is a szajrét? Filmben tuti láttad:D
  • mikeman
    szép kidolgozásúnak látszik
    tetszetős
  • mikeman
    Estét!

hogy jutsz ilyenhez??
    egyszer láttam kitologatni egy ilyet egy nézőt, és a kapunál lerakatták vele
  • bulba
    Ez a sárga van román (belpiacos) alkotás?
    Komolyan mondam olyan mintha soha nem láttam volna még 1:1-ben, legalábbis nagyon ismeretlen a forma.
    Amúgy a színek alapból ilyenek, vagy húztál rajta egy kicsit?:)
  • schumimodells
    Köszi.
    Ez az első rendőrautó a gyűjteményemben.
  • bulba
    Gratula a pakkhoz, az Alpine igen-igen jól néz ki!
    Korábban majdnem vettem egy ugyanilyen, -nagyon jó árú- 43-as MC-t, csak rendőrségi mivolta miatt nem igazán illett volna a már meglévő autóimhoz, így végül a fekte Volga lett helyette.
  • bulba
    Napot!
    Hála a hétvégi WTCC futamnak sikerült bővíteni a "modellautótárhelyeim" számát egy ilyennel :D

Persze még le kell mostni meg vannak vele egyéb teendők, de elszánt vagyok, hogy előbb-utóbb, modellautók fognak benne pihenni :)
  • BMW FAN
  • crosspeet
    Minichamps '48

• BMW FAN
    Áhh,nem tudom,tényleg nem értek hozzájuk.De sokat röpködnek itt ilyenek.Mi elneveztük őket milliárdos palántáknak:DD
  • zsolti65
    Ez is ritka lehet!Valami német hobbygép.
  • BMW FAN
    Nekem csak egy ilyen kisebb sikeredett.Azt tudom hogy valami mást akartam fotózni.az elment,kínomban maradt a repülő:DDD
  • schumimodells
    Szerintem, kérj újjat helyettük.
    A következő csomagban kapnád a hibátlan példányokat.
  • bency
    Megvan a tükör,csak be kellesz ragasztani,1 perces munka. Nekem megéri megrendelni mert igy nem kell utánajárjak semmit,csak havonta a postára elmenni és kész..+kapom a vitrint és a kulcstartót is. A Niván nem zavar az a pici apróság.Bármilyen rendelt cuccnál előfordulnak ilyesmik:P
  • schumimodells
    Ja igen, nemrég pakkon jött.
  • schumimodells
    Ezek az enyémek:

• schumimodells
    ...erről nem is beszélve.
  • schumimodells
    Na az ilyen esetek miatt nem rendelem én meg, inkább kiválasztok magamnak egy hibátlan példányt az újságosnál.
  • 355
    Gondolom az az éves Tamiya modellépítő VB, vagy hogyishijják.
  • zsolti65
    valami kiállítás?
  • zsolti65
    Mi kezdődik??